Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
ο Μους ντρεποταν παρα πολυαλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια
Mr. Baby φωτογενεια
![]()

Έτσι-έτσι γιατί αλλιώς...μπουρλότο!

το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει
Α ρε Καλυψώ, τι κοψοχολιάσματα είν'αυτά;!
Μιss πορνοσταρ να βαλουμε?
εχω τη Σεμελη
κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια!
![]()
Άμα μπει κ Μις Baby Πορνοστάρ δηλώνουμε κ εκεί παρούσες
έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου
![]()
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Πολύ όμορφη!!!!!

Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;;
Να μπει, να μπει!
Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, .![]()
Ορθόν, η Βεγγάλη είναι υποψήφια Μις Baby Μαμόθρεφτο (είδατε το βίντεο;!)
Διευκρίνιση: Η Βεγγάζη είναι το τιγράκι κ η Βεγγάλη είναι η άσπρη (κάποια μπερδεύτηκε πριν)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
πάντως στις τροφές μωρά θεωρούν μέχρι 4 μηνών κ kitten από 4-12
Στη φώτο που ανέβασα, ο Γκάνταλφ είναι 3 μηνών, τώρα έχει ανέβει κατηγορία. Αν θέλετε, την αποσύρω
και συμμετέχω στην επόμενη φάση 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα μωρε Λενακι...ολα Kitten ειναι...απλα η Royal εχει κανει το διαχωρισμοπάντως στις τροφές μωρά θεωρούν μέχρι 4 μηνών κ kitten από 4-12

εγω τον δεχομαιΣτη φώτο που ανέβασα, ο Γκάνταλφ είναι 3 μηνών, τώρα έχει ανέβει κατηγορία. Αν θέλετε, την αποσύρωκαι συμμετέχω στην επόμενη φάση
![]()

Ελα Μαρια!Παλι μπαχαλο εγινε!! Φερε το τροχονομο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλυτερα σβησε τα μηνυματα σου και ψηφισε μυστικα με pm στη Μαρια ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατηγορία: mister baby υπναράς και mister baby φωτογένεια
Διαγωνιζόμενος: Blanco. 2 μηνών περίπου γατούλης, παιχνιδιάρης και παραπονιάρης.Θέλει συνέχεια την ανθρώπινη παρουσία και είναι πολύ τρυφερό γατάκι!!
ουπςςςς....το ξεχασαμα δεν βαζουμε βαθμουςκαλυτερα σβησε τα μηνυματα σου και ψηφισε μυστικα με pm στη Γιαννα...
ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί έτσι είναι πολύ μπερδεμένα και συζητάμε και ταυτοχρονα για τις επόμενες κατηγορίες και γίνετε αλλαλούμ.

Και να ξέρουμε πότε ξεκινάει η ψηφοφορία και πότε λήγει(γιατί εγώ ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω
)

Τροχονόμε βάλε λίγη τάξη εδώ μέσα!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
προτεινω το εξης!Μάλλον Μαρία καλύτερα να ανοίξεις ξεχωριστό θεματάκι που θα έχεις τις υποψηφιότητες και τις φωτό και αν είναι δυνατό την ψηφοφορία πως εξελίσεται
Γιατί έτσι είναι πολύ μπερδεμένα και συζητάμε και ταυτοχρονα για τις επόμενες κατηγορίες και γίνετε αλλαλούμ.
Και να ξέρουμε πότε ξεκινάει η ψηφοφορία και πότε λήγει(γιατί εγώ ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω)
Τροχονόμε βάλε λίγη τάξη εδώ μέσα!!!![]()
Αφου μας ορισεις μεχρι ποτε τελειωνουν οι υποψηφιοτητες των Bebe, ανοιγεις θεμα π.χ. Γατοκαλιστεια / κατηγορια baby
βαζεις στο ανοιγμα του θεματος υποψηφιοτητες ανα κατηγορια και ει δυνατον ολες τις φωτο
και ψηφιζουμε...Μετα ανοιγεις θεμα Γατοκαλιστεια / Ενηλικων...με την ιδια λογικη...
Επισης θα μπορουσε να γινει το εξης να σου υποβαλλουμε με pm τη φωτο μας και αφου μαζεψεις ολες τις φωτο να τις αναρτησεις σε μερικα Posts μαζεμενες στο θεμα παντα Γατοκαλιστεια / Ενηλικων και μετα να ψηφισουμε...
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με Pm στη Μαρια Γατσιου θα ψηφισεις...οχι στη Γιαννα που εκανα λαθος πριν και σου εγραψα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η 4-12 θα ειναι η young Eλενακιεννοούσα αν είναι αυτές οι δύο κατηγορίες να παίξουν μαζί baby & kitten για να υπάρχουν κ περισσότερες συμμετοχές ώστε να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψυχραιμία! Μη βιάζεστε και βάζετε τις υποψηφιότητες έτσι.
Να ανακοινώνεται η κατηγορία και τοτε να πεφτουν ολες οι υποψηφιότητες
Μολις συμπληρώνουμε, ψηφίζουμε και τέλος πάμε στην επόμενη.
Επισης γιατι με pm ? φανερή δεν ειχαμε πει για να γελάσουμε περισσότερο ?
YΓ 1. Συμφωνώ να μπει κι ο Gandalf.
ΥΓ 2. Καλέ Havana, που ειναι ο τριχομπαλίνος;;;;;;;;;
elvenstar
Επιφανές μέλος
είναι young adult το 4-12;η 4-12 θα ειναι η young Eλενακι![]()
πω πω πολύ γρήγορα μεγαλώνουν
νομιζα ότι είναι kittenΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι εχεις δικιο...Καλέ ..να πω;;;
Ψυχραιμία! Μη βιάζεστε και βάζετε τις υποψηφιότητες έτσι.
Να ανακοινώνεται η κατηγορία και τοτε να πεφτουν ολες οι υποψηφιότητες
Μολις συμπληρώνουμε, ψηφίζουμε και τέλος πάμε στην επόμενη.
Επισης γιατι με pm ? φανερή δεν ειχαμε πει για να γελάσουμε περισσότερο ?
YΓ 1. Συμφωνώ να μπει κι ο Gandalf.
ΥΓ 2. Καλέ Havana, που ειναι ο τριχομπαλίνος;;;;;;;;;

μωρε Kitten ειναι... το λεω young γιατι μου φαινεται οτι απεχει ενα τετραμηνο γατακι απο ενα γατι 11 -12 μηνων...αλλα τελος παντων δεν θα κολλησουμε εκει...είναι young adult το 4-12;πω πω πολύ γρήγορα μεγαλώνουν
νομιζα ότι είναι kitten
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εντάξει για το διαγωνισμό δεν θα κολλήσουμε εκεί αλλά εγώ σκεφτόμουν αλλο πράγμα ότι αν μεγαλώνουν γρήγορα γερνάνε κ γρήγορα.... Τέλος πάντων ας μην ψυχοπλακωνόμαστε αρχίστε να βάζετε καμια φωτογραφία με τους υποψήφιους ανά κατηγορίααλλα τελος παντων δεν θα κολλησουμε εκει...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πραγματι ζουν πολυ λιγοτερο απο εμας...Εντάξει για το διαγωνισμό δεν θα κολλήσουμε εκεί αλλά εγώ σκεφτόμουν αλλο πράγμα ότι αν μεγαλώνουν γρήγορα γερνάνε κ γρήγορα.... Τέλος πάντων ας μην ψυχοπλακωνόμαστε αρχίστε να βάζετε καμια φωτογραφία με τους υποψήφιους ανά κατηγορία
Απλα πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα του τελους των πραγματων...ολων των πραγματων...
υπαρχει ομως και η αρχη της ζωης
ενας αιωνιος κυκλος
sorry για το off

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάλτε βρε παιδιά όλες τις φώτο συγκεντρωτικά και να πουμε πως η ψηφοφορία θα γινει αυριο από το πρωι μέχρι ξέρω γω...τις 4, ωστε να εχουμε στις 5 το αποτέλεσμα; τι λέτε;;;;
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματι ζουν πολυ λιγοτερο απο εμας...
Απλα πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα του τελους των πραγματων...ολων των πραγματων...
υπαρχει ομως και η αρχη της ζωηςενας αιωνιος κυκλος
sorry για το off![]()
Μη μας πέφτεις φιλενάδαααααα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool