Γατοκαλλιστεία

Εγώ που θέλω να ψηφίσω φανερά που να το κάνω; εδώ ή παραδίπλα;

Στην πρώτη κατηγορία πάντως..λίγωσα παιδες και μου ειναι εξαιρετικά εξαιρετικά δύσκολο.

Κι εσυ μαρη Δώρα..ειναι δυνατόν να μην έχεις βάλει τη Mocca στα πειραχτήρια;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ που θέλω να ψηφίσω φανερά που να το κάνω; εδώ ή παραδίπλα;

Στην πρώτη κατηγορία πάντως..λίγωσα παιδες και μου ειναι εξαιρετικά εξαιρετικά δύσκολο.

Κι εσυ μαρη Δώρα..ειναι δυνατόν να μην έχεις βάλει τη Mocca στα πειραχτήρια;;;;;
καλημέρα...ψήφισε εδώ:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για την Μελίνα που την τρώει η περιέργεια να δώσω μερικά στοιχεία:P
σε 2 κατηγορίες έχει ήδη ξεχωρίσει ο νικητής:) αλλά στις άλλες είναι μόλις 1 ψήφος διαφορά οπότε συνεχίζετε να ψηφίζετε για να βγει πιο αντικειμενικό αποτέλεσμα...

Για την Μελίνα που την τρώει η περιέργεια να δώσω μερικά στοιχεία:P
σε 2 κατηγορίες έχει ήδη ξεχωρίσει ο νικητής:) αλλά στις άλλες είναι μόλις 1 ψήφος διαφορά οπότε συνεχίζετε να ψηφίζετε για να βγει πιο αντικειμενικό αποτέλεσμα...

Αχ, με έχετε καταλάβει βρε κορίτσια... :redface::redface: με τρώει η αγωνία:rolleyes::lol::lol: πρέπει κι εγώ να ψηφίσω... το σκέφτομαι :D:rolleyes::rolleyes:

Αχ, με έχετε καταλάβει βρε κορίτσια... :redface::redface: με τρώει η αγωνία:rolleyes::lol::lol: πρέπει κι εγώ να ψηφίσω... το σκέφτομαι :D:rolleyes::rolleyes:
Φαντάσου να περάσουμε και στην επόμενη κατηγορία που θα έχει πιο πολλές συμμετοχές ο Gandalf:lol::lol:

Παιδια δεν είπαμε χθες πως η κατηγορία είναι 0-12 μηνών? ετσι τουλάχιστον κατάλαβα. ...:)

Μαρια, για να ξεκαθαρισουμε λιγο τις ηλικιες...

Τελειωσαν τα babies σωστα? Μετα ποια κατηγορια ηλικιας παιζει?
Ακριβως πες μας απο ....εως........
:)

Μαρια, για να ξεκαθαρισουμε λιγο τις ηλικιες...

Τελειωσαν τα babies σωστα? Μετα ποια κατηγορια ηλικιας παιζει?
Ακριβως πες μας απο ....εως........
:)
Λοιπόν οι κατηγορίες είναι
0-3 μηνών
3-12 μηνών
1-5 χρόνων
5+

Η πρώτη κατηγορία αν συμφωνείτε λέω να τελειώσει σήμερα,το βραδάκι να σας δείξω και την παρουσίαση των νικητών.Φτιάχνουμε με τον φίλο μου και μια σελίδα για τα γατοκαλλιστέια όπου θα μπαίνουν οι νικητές:up:

0-3 μηνών
3-12 μηνών
1-5 χρόνων
5+

Η πρώτη κατηγορία αν συμφωνείτε λέω να τελειώσει σήμερα,το βραδάκι να σας δείξω και την παρουσίαση των νικητών.Φτιάχνουμε με τον φίλο μου και μια σελίδα για τα γατοκαλλιστέια όπου θα μπαίνουν οι νικητές:up:
πολυ ωραιες οι κατηγοριες...
Ομως καλο ειναι παιδια τελικα νομιζω να βαζουμε προσφατες φωτογραφιες που να αντιπροσωπευουν τη σημερινη ηλικια τους...:)

Μολις ψήφισα...καλή επιτυχία σε όλα τα μωρά :D

Ομως καλο ειναι παιδια τελικα νομιζω να βαζουμε προσφατες φωτογραφιες που να αντιπροσωπευουν τη σημερινη ηλικια τους...:)

Αν προκύψει θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημα :) Επειδή ο Gandalf είναι σε άλλη κατηγορία, Μαρία, μπορείς να τον αποσύρεις :) Θα "παίξουμε" στην επόμενη φάση:up:

0-3 μηνών
3-12 μηνών
1-5 χρόνων
5+

Πολύ ωραία!!!! Κατανοητόν!!!!:)

Αν προκύψει θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημα :) Επειδή ο Gandalf είναι σε άλλη κατηγορία, Μαρία, μπορείς να τον αποσύρεις :) Θα "παίξουμε" στην επόμενη φάση:up:
μα ειπαμε καλε ο Gandalf ειναι μεσα;):Pαπλα υπαρχουν πολλες Bebe φωτο που θα μπορουσαν να βαλουν πολλοι...και περιμεναν τις αλλες κατηγοριες :)

εγω εχω ψηφισει απο χθες το βραδακι αλλα ψηφισα τοτε γιατι το απογευμα ειχα παει για μπανακι

Ναι βρε άλλωστε κι ο Σεβαχουλης μου είναι τώρα μόλις 1 έτους πριν 6 μέρες έγινε. Αλλα θα τον παίξω:redface: στην κατηγορία 1-5 που θα παίξει και ο Πέρσης και η Νάλα.:) Πότε είναι αυτη η κατηγορία αλήθεια???:hmm: ενημερώστε μας για να μην την χάσουμε:lol::lol::lol:

ναι από εδώ και πέρα καλό θα είναι να διαγωνίζεται το κάθε γατάκι στην κατηγορία ανάλογα με την ηλικία του γιατί αλλιώς θα γίνει μπέρδεμα.
Έχουμε ακόμα ισοψηφίες όμως οπότε συνεχίζετε να ψηφίζετε...:)τελικά είναι μάχη στήθος με στήθος :lol::lol:

Ναι βρε άλλωστε κι ο Σεβαχουλης μου είναι τώρα μόλις 1 έτους πριν 6 μέρες έγινε. Αλλα θα τον παίξω:redface: στην κατηγορία 1-5 που θα παίξει και ο Πέρσης και η Νάλα.:) Πότε είναι αυτη η κατηγορία αλήθεια???:hmm: ενημερώστε μας για να μην την χάσουμε:lol::lol::lol:
Αν όλα πάνε καλά και τελειώσει σήμερα η ψηφοφορία για τα μωράκια από αύριο ξεκινάμε για την επόμενη 3-12 μηνών,οπότε αρχίστε να προτείνετε υποκατηγορίες που θα έχει αυτή η ηλικία να διαλλέξουμε τις επικρατέστερες:cool:

Δεν θα τον αποσύρω έτσι και αλλιώς άντρας είναι όσο και να μεγαλώσει μυαλό μωρού θα έχει:P:Pαπλά από εδώ και πέρα τα όρια θα είναι πιο αυστηρά για να παίρνει ο καθένας μέρος εκεί που πρέπει;)

Αν όλα πάνε καλά και τελειώσει σήμερα η ψηφοφορία για τα μωράκια από αύριο ξεκινάμε για την επόμενη 3-12 μηνών,οπότε αρχίστε να προτείνετε υποκατηγορίες που θα έχει αυτή η ηλικία να διαλλέξουμε τις επικρατέστερες:cool:

Εμένα μου άρεσε η κατηγορία "Γατιά στα κάγκελα" Προτείνω Mr. και Miss Ριψοκίνδυνος/η :D
Η κατηγορία "Υπναράς" και "Φωτογένεια" πρέπει να παίξει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες
Έπίσης λέω να βάλουμε και Mr. και Miss Τσαχπίνης/α
Εχω προτείνει και κατηγορία "Ουρά" πιο πάνω, που επίσης μπορεί να παίξει σε όλες τις ηλικίες...

Baby φωτογένεια > Gandalf ή μήπως Pastel ή μήπως Mous ? ........σας φώτισα ε;;;; Μα εγώ φταίω που δεν ξέρω τι να διαλέξω;;
Λοιπον εδώ η ψήφος πάει στον Gandalf (αντε για να μη σας πω με βάση το δέκα πως βάζω 3,333333333 στον καθένα!) Με αρρωστήσατε πάλι..!

Μiss baby φωτογένεια > Grace
Baby μαμάκιας > tiramisu
Baby υπναράς > Pastel
Miss baby υπναρού > Fivi
Baby φωκάκι > Pastel
Baby πειραχτήρι (ελλειψη της Mocca) > Μaya

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back