Γατοκαλλιστεία

Λοιπον Μαρια ξαναλέω... σε σένα που εισαι η διοργανώτρια...
Ειναι δικαιο πράγμα το παιδι μου να μην μπορει να συμμετέχει επειδή δεν υπάρχει άλλο τόοοοοοοσο όμορφο και τοοοοοοοοοσο γλυκό τρίποδο;;;
δεν διαγωνίζονται βρε συ βάση των ποδιών τους,κατά ηλικία πάνε,πόσο είναι το παιδί σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ ... η υπογραφή σου έχει δυο Χαρές....(στην τριτη καίγεσαι :P)

Α πα πα.... θα με τρελανεις; Άλλη ειναι η μια άλλη είναι η άλλη καλέ.:hmm:
Με κανεις και αμφισβητώ τα παιδιά μου η γατομάνα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεμελη

Miss Υπναρου

semeli1.jpg

@ Σεμελη, παιδί μου.....:inlove:

ευτυχώς μιλας εσύ γιατί εγώ δεν μπορώ να μιλήσω....:happy:
ουτε εγω:redface::redface::redface::lol:

Παιδια μια πολυ καλη ιδεα ειναι να στελνουμε και Pm σε φιλους / γνωστους στο mycat Και να τους ενημερωνουμε για το διαγωνισμο ετσι ωστε να το μαθαινουν και να αυξανονται οι συμμετοχες...
Αναφερερατε ποτε ληγει? :hmm:

δεν διαγωνίζονται βρε συ βάση των ποδιών τους,κατά ηλικία πάνε,πόσο είναι το παιδί σου;

6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;;

Ουφφ μεγάλο καημό έχω...

6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;;

Ουφφ μεγάλο καημό έχω...
πες μου Φενια οτι κανεις πλακα, αλλιως θα ερθω να σου ριξω φαπα...και ξερω πολυ καλα που! :P:lol::lol::lol:

σε λιγο θα μας πεις να κανουμε και special γατοκαλλιστεια οπως τους special Olympics...:mad::P

Α πα πα.... θα με τρελανεις; Άλλη ειναι η μια άλλη είναι η άλλη καλέ.:hmm:
Με κανεις και αμφισβητώ τα παιδιά μου η γατομάνα....

Παιδι μου τι φταίω εγώ που ειχαν κολλήσει δίπλα δίπλα δυο ωραιες κοιμωμένες ;;;
Παντως να σε πω...υπναρούδες ειναι και οι δυο έτσι; Τι τους δινεις καλέ; :lol::lol::lol:

Παντως να σε πω...υπναρούδες ειναι και οι δυο έτσι; Τι τους δινεις καλέ; :lol::lol::lol:
απλα ειναι γατες;):lol::lol::lol::lol:

Ουφφ μεγάλο καημό έχω...
:mad::mad::mad::mad:μην ακούω τέτοια και συγχίζομαι μεσημεριάτικα:Pβάλε βρε το μωρό να το θαυμάσουμε!!Διάλεξε κστηγορία..άντε τι περιμένεις;;

ουτε εγω:redface::redface::redface::lol:

Παιδια μια πολυ καλη ιδεα ειναι να στελνουμε και Pm σε φιλους / γνωστους στο mycat Και να τους ενημερωνουμε για το διαγωνισμο ετσι ωστε να το μαθαινουν και να αυξανονται οι συμμετοχες...
Αναφερερατε ποτε ληγει? :hmm:
Ναι πολύ καλή ιδέα:up:για συμμετοχές μάλλον σήμερα και αύριο λέω και να λήξει η ψηφοφορία Δευτέρα

Μαρακι διορθωσε την υπογραφη σουν απο κατω ειναι
0-5 μηνων
5-12 μηνων...
βασει και του site αλλωστε;)

σε λιγο θα μας πεις να κανουμε και special γατοκαλλιστεια οπως τους special Olympics...:mad::P

Εσύ Βιρμανομάνα να μη μιλάς !!
(:whistle::whistle::whistle:δεν εχει ξεκινησει η ψηφοφορία ακομα σου θυμίζω!)

Ενα τοσο δα σκατάκι μάζεψα κι εγώ κι έκανα οτι μπορούσα...έχω καημό ρε παιδι μου... ωχουυυυ να μην εκφραστώ ;;;
Ειναι το παράπονο της μάνας...:cry:
Αλλά στα άνω των 5 ετων θα σου δειξω γω :mad: :lol::P
Το ΣΚ έχουμε κανονισει φωτογράφηση της blacky

Καταραμένη τεχνολογια:mad: δεν μπορω να βγαλω ακρη και επανερχομαι στην προηγουμενη κατασταση.

Μαρακι διορθωσε την υπογραφη σουν απο κατω ειναι
0-5 μηνων
5-12 μηνων...
βασει και του site αλλωστε;)
Δίκιο έχεις!το διόρωσα,ευχαριστώ:)

Εσύ Βιρμανομάνα να μη μιλάς !!
(:whistle::whistle::whistle:δεν εχει ξεκινησει η ψηφοφορία ακομα σου θυμίζω!)

Ενα τοσο δα σκατάκι μάζεψα κι εγώ κι έκανα οτι μπορούσα...έχω καημό ρε παιδι μου... ωχουυυυ να μην εκφραστώ ;;;
Ειναι το παράπονο της μάνας...:cry:
Αλλά στα άνω των 5 ετων θα σου δειξω γω :mad: :lol::P
Το ΣΚ έχουμε κανονισει φωτογράφηση της blacky
Αυτα ειναι:lol::lol::lol:
εγω θα στειλω το Μορφεα σε γατοSPA:P:lol::lol:

Δεν παρακαλεσαμε ποτε για ψηφους κιουρια μου...απλα παραθετουμε τις φωτο μας:cool::P

Miss υπναρου

100_1835-1.jpg

μις φωτογενεια
100_1762.jpg

100_1857.jpg

Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη:/:)
100_1926.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back