Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν διαγωνίζονται βρε συ βάση των ποδιών τους,κατά ηλικία πάνε,πόσο είναι το παιδί σου;Λοιπον Μαρια ξαναλέω... σε σένα που εισαι η διοργανώτρια...
Ειναι δικαιο πράγμα το παιδι μου να μην μπορει να συμμετέχει επειδή δεν υπάρχει άλλο τόοοοοοοσο όμορφο και τοοοοοοοοοσο γλυκό τρίποδο;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ ... η υπογραφή σου έχει δυο Χαρές....(στην τριτη καίγεσαι)
Α πα πα.... θα με τρελανεις; Άλλη ειναι η μια άλλη είναι η άλλη καλέ.

Με κανεις και αμφισβητώ τα παιδιά μου η γατομάνα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Miss Υπναρου
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευτυχώς μιλας εσύ γιατί εγώ δεν μπορώ να μιλήσω....παιδί μου.....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ουτε εγωευτυχώς μιλας εσύ γιατί εγώ δεν μπορώ να μιλήσω....![]()

Παιδια μια πολυ καλη ιδεα ειναι να στελνουμε και Pm σε φιλους / γνωστους στο mycat Και να τους ενημερωνουμε για το διαγωνισμο ετσι ωστε να το μαθαινουν και να αυξανονται οι συμμετοχες...
Αναφερερατε ποτε ληγει?

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν διαγωνίζονται βρε συ βάση των ποδιών τους,κατά ηλικία πάνε,πόσο είναι το παιδί σου;
6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;;
Ουφφ μεγάλο καημό έχω...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πες μου Φενια οτι κανεις πλακα, αλλιως θα ερθω να σου ριξω φαπα...και ξερω πολυ καλα που!6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;;
Ουφφ μεγάλο καημό έχω...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Α πα πα.... θα με τρελανεις; Άλλη ειναι η μια άλλη είναι η άλλη καλέ.
Με κανεις και αμφισβητώ τα παιδιά μου η γατομάνα....
Παιδι μου τι φταίω εγώ που ειχαν κολλήσει δίπλα δίπλα δυο ωραιες κοιμωμένες ;;;
Παντως να σε πω...υπναρούδες ειναι και οι δυο έτσι; Τι τους δινεις καλέ;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απλα ειναι γατεςΠαιδι μου τι φταίω εγώ που ειχαν κολλήσει δίπλα δίπλα δυο ωραιες κοιμωμένες ;;;
Παντως να σε πω...υπναρούδες ειναι και οι δυο έτσι; Τι τους δινεις καλέ;![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;;
Ουφφ μεγάλο καημό έχω...

μην ακούω τέτοια και συγχίζομαι μεσημεριάτικα
βάλε βρε το μωρό να το θαυμάσουμε!!Διάλεξε κστηγορία..άντε τι περιμένεις;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ναι πολύ καλή ιδέαουτε εγω
Παιδια μια πολυ καλη ιδεα ειναι να στελνουμε και Pm σε φιλους / γνωστους στο mycat Και να τους ενημερωνουμε για το διαγωνισμο ετσι ωστε να το μαθαινουν και να αυξανονται οι συμμετοχες...
Αναφερερατε ποτε ληγει?![]()
για συμμετοχές μάλλον σήμερα και αύριο λέω και να λήξει η ψηφοφορία ΔευτέραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
0-5 μηνων
5-12 μηνων...
βασει και του site αλλωστε

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
σε λιγο θα μας πεις να κανουμε και special γατοκαλλιστεια οπως τους special Olympics...![]()
Εσύ Βιρμανομάνα να μη μιλάς !!
(

δεν εχει ξεκινησει η ψηφοφορία ακομα σου θυμίζω!)Ενα τοσο δα σκατάκι μάζεψα κι εγώ κι έκανα οτι μπορούσα...έχω καημό ρε παιδι μου... ωχουυυυ να μην εκφραστώ ;;;
Ειναι το παράπονο της μάνας...:cry:
Αλλά στα άνω των 5 ετων θα σου δειξω γω

Το ΣΚ έχουμε κανονισει φωτογράφηση της blacky
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδι μου τι φταίω εγώ που ειχαν κολλήσει δίπλα δίπλα δυο ωραιες κοιμωμένες ;;;
Παντως να σε πω...υπναρούδες ειναι και οι δυο έτσι; Τι τους δινεις καλέ;![]()
Καταραμένη τεχνολογια
δεν μπορω να βγαλω ακρη και επανερχομαι στην προηγουμενη κατασταση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δίκιο έχεις!το διόρωσα,ευχαριστώΜαρακι διορθωσε την υπογραφη σουν απο κατω ειναι
0-5 μηνων
5-12 μηνων...
βασει και του site αλλωστε![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτα ειναιΕσύ Βιρμανομάνα να μη μιλάς !!
(δεν εχει ξεκινησει η ψηφοφορία ακομα σου θυμίζω!)
Ενα τοσο δα σκατάκι μάζεψα κι εγώ κι έκανα οτι μπορούσα...έχω καημό ρε παιδι μου... ωχουυυυ να μην εκφραστώ ;;;
Ειναι το παράπονο της μάνας...:cry:
Αλλά στα άνω των 5 ετων θα σου δειξω γω![]()
Το ΣΚ έχουμε κανονισει φωτογράφηση της blacky

εγω θα στειλω το Μορφεα σε γατοSPA

Δεν παρακαλεσαμε ποτε για ψηφους κιουρια μου...απλα παραθετουμε τις φωτο μας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να γινω η καλλιτεχνικη σου manager?Δίκιο έχεις!το διόρωσα,ευχαριστώ![]()

εμ.... με τοσα που σου λεω κανε και κανε

avtwvia
Διάσημο μέλος
μις φωτογενεια
Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη
)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool