Γατοκαλλιστεία

Κανείς δεν μας προσέχει εδώ μέσα θα μας βάλω εγώ κάποιον να μας φυλάει
%CE%B1%CE%BD%CE%B3%CE%B5%CE%BB.jpg
Ναι ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:bleh::kiss::kiss::up::up::up:
Πω πω μανα μουυυυ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άκου ποπο μάνα μου:lol::lol:έχω πέσει κάτω!!
λοιπόν έφερα και άνδρα
l_83122-policeman-costume.jpg

αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί ήρθα εγώ,αλλά άστον να βρίσκεται κάτι θα βρούμε να τον κάνουμε:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nα παρουμε κι εμεις μερος?
018.jpg

023.jpg

081.jpg

0472.jpg
δεν είδα να διάλεξες κατηγορίες οπότε θα τον βάλω mister γόης και Mister φωτογένεια :)

άκου ποπο μάνα μου:lol::lol:έχω πέσει κάτω!!
λοιπόν έφερα και άνδρα

αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί ήρθα εγώ,αλλά άστον να βρίσκεται κάτι θα βρούμε να τον κάνουμε:D:D:D
:lol::lol::lol::lol:

αχχ!! γιατί καλέ δεν μας τον ξαναβάζει :P(τον πολισμάνο!!) για να τον δούμε και εμείς??:lol::whistle:
Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες?:up:

δεν είδα να διάλεξες κατηγορίες οπότε θα τον βάλω mister γόης και Mister φωτογένεια :)
Ναι ναι μιστερ γοης και φωτογενεια!:up: Να στειλω κι αλλες φωτο? Εχω βαλει κι αλλες στο θεμα μου σηφης το κοπελι του κρητικου σεβντα!:P:cool:

Τι κερδιζει οποιος βγει?:lol::lol::lol: Καμια γατολιχουδια ισως?:lol:

231.jpg

Χοντρούλης
Υποκοριστικό του τόφαλος=χοντρός (και στο θηλυκό τοφάλα) αλλά δεν είναι και πολύ ευγενική λέξη, μόνο για τα γατάκια μας το χρησιμοποιούμε:D
το ποφασησα θα παρω ενα μικρο μικροφονακι και εσεις θα μου μιλατε και οπου δεν μπορω θα σας λεω να με βοηθατε:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλα και παλυ πως δεν το θυμηθηκα ,αφου ειμαι?:hmm:

Ναι ναι μιστερ γοης και φωτογενεια!:up: Να στειλω κι αλλες φωτο? Εχω βαλει κι αλλες στο θεμα μου σηφης το κοπελι του κρητικου σεβντα!:P:cool:
ειναι παρα πολυ ωραιες οι φωτο σου...επειδη ολοι θα στειλουμε 2-3 απο καθε κατηγορια...η γνωμη μου ειναι οτι εστειλες αρκετες...αλλα η Μαρια θα σου πει αν ειναι ΟΚ:)

Όσες θες βάλε εσύ και εγώ θα διαλέξω μια για κάθε κατηγορία όταν θα ανοίξω το θέμα με τους υποψήφιους:)

Όσες θες βάλε εσύ και εγώ θα διαλέξω μια για κάθε κατηγορία όταν θα ανοίξω το θέμα με τους υποψήφιους:)
Μαρια προτεινω να βαλουμε στους ορους μεχρι π.χ. 2 φωτο σε καθε κατηγορια...και η επιλογη να γινεται απο τον διαγωνιζομενο...
γιατι δεν ειναι δικαιο να μπαινουν πολλες φωτο απο καποιον και συνεπως να ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να νικησει...τι λες? :hmm:

ειναι παρα πολυ ωραιες οι φωτο σου...επειδη ολοι θα στειλουμε 2-3 απο καθε κατηγορια...η γνωμη μου ειναι οτι εστειλες αρκετες...αλλα η Μαρια θα σου πει αν ειναι ΟΚ:)
Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα):D εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο

Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα):D εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο
σου γραφω πιο πανω τη γνωμη μου...:hmm:

Μαρια προτεινω να βαλουμε στους ορους μεχρι π.χ. 2 φωτο σε καθε κατηγορια...και η επιλογη να γινεται απο τον διαγωνιζομενο...
γιατι δεν ειναι δικαιο να μπαινουν πολλες φωτο απο καποιον και συνεπως να ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να νικησει...τι λες? :hmm:
καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου;))2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι:)

καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου;))2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι:)
ναι μωρε...και να μην εχεις εσυ την ευθυνη της επιλογης των τελικων φωτο...επισης να μπαινουν ετσι, ολες οι φωτο που εχουν βαλει ο υποψηφιοι αφου θα ειναι το πολυ 3....για μενα καντο 2 για οικονομια στην ιστοσελλιδα σου...ο,τι θες εσυ ομως....

Ναι αλλα να διαλεγουμε εμεις....Γιατι αλλιως θα μπορουν να πουνε δεν διαλεξες την ωραιοτερη κτλ!:/:

Τι κερδιζει οποιος βγει?:lol::lol::lol: Καμια γατολιχουδια ισως?:lol:

231.jpg
Βασικά δεν κερδίζει κάτι για πλάκα το κάνουμε.Ο νικητής μετά μας βάζει μπόλικες φωτογραφίες να τον θαυμάσουμε και μπαίνει και στο σαιτ που φτιάξαμε για τα γατοκαλλιστεία:D

Ναι αλλα να διαλεγουμε εμεις....Γιατι αλλιως θα μπορουν να πουνε δεν διαλεξες την ωραιοτερη κτλ!:/:
ναι καλύτερα με βολεύει να διαλέγετε εσείς εννοείται:)το είπα σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει διαλέξει οτι θα διαλέξω εγώ,οπότε πες μου με ποια φωτογραφία να βάλω τον Σήφη σε κάθε κατηγορία

ναι μωρε...και να μην εχεις εσυ την ευθυνη της επιλογης των τελικων φωτο...επισης να μπαινουν ετσι, ολες οι φωτο που εχουν βαλει ο υποψηφιοι αφου θα ειναι το πολυ 3....για μενα καντο 2 για οικονομια στην ιστοσελλιδα σου...ο,τι θες εσυ ομως....
Ναι εσείς θα διαλέγετε μην έχω την ευθύνη,άλλωστε ξέρετε και καλύτερα:DΕγώ μιλάω για 2-3 στο θέμα εδώ που θα ανοίξει για τους υποψηφίους όπως είχαμε και για τα μωράκια ξεχωριστό.Στην ιστοσελίδα προς το παρόν έχω θέση για 1 φωτογραφία του κάθε νικητή θα το συζητήσω με τον Φίλιππο αν γίνεται να το τροποποιήσουμε:hmm:

ειχα κοσμο στο σπιτι και δεν ημουν στο pc!!
επειδη εχω χασει επαφη με τις σελιδες που ειναι καλε οι υποψηφιοτητες???
να τον βαλω τον yurako αλλα σε ποια κατηγορια δεν ξερω....:redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back