Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Κανείς δεν μας προσέχει εδώ μέσα θα μας βάλω εγώ κάποιον να μας φυλάει
![]()
:kiss::kiss:

Πω πω μανα μουυυυ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

έχω πέσει κάτω!!λοιπόν έφερα και άνδρα
αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί ήρθα εγώ,αλλά άστον να βρίσκεται κάτι θα βρούμε να τον κάνουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν είδα να διάλεξες κατηγορίες οπότε θα τον βάλω mister γόης και Mister φωτογένειαNα παρουμε κι εμεις μερος?
![]()
![]()
![]()
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
άκου ποπο μάνα μουέχω πέσει κάτω!!
λοιπόν έφερα και άνδρα
αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί ήρθα εγώ,αλλά άστον να βρίσκεται κάτι θα βρούμε να τον κάνουμε![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες?αχχ!! γιατί καλέ δεν μας τον ξαναβάζει(τον πολισμάνο!!) για να τον δούμε και εμείς??
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι μιστερ γοης και φωτογενεια!δεν είδα να διάλεξες κατηγορίες οπότε θα τον βάλω mister γόης και Mister φωτογένεια![]()
Να στειλω κι αλλες φωτο? Εχω βαλει κι αλλες στο θεμα μου σηφης το κοπελι του κρητικου σεβντα!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Καμια γατολιχουδια ισως?
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
το ποφασησα θα παρω ενα μικρο μικροφονακι και εσεις θα μου μιλατε και οπου δεν μπορω θα σας λεω να με βοηθατεΧοντρούλης
Υποκοριστικό του τόφαλος=χοντρός (και στο θηλυκό τοφάλα) αλλά δεν είναι και πολύ ευγενική λέξη, μόνο για τα γατάκια μας το χρησιμοποιούμε![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι παρα πολυ ωραιες οι φωτο σου...επειδη ολοι θα στειλουμε 2-3 απο καθε κατηγορια...η γνωμη μου ειναι οτι εστειλες αρκετες...αλλα η Μαρια θα σου πει αν ειναι ΟΚΝαι ναι μιστερ γοης και φωτογενεια!Να στειλω κι αλλες φωτο? Εχω βαλει κι αλλες στο θεμα μου σηφης το κοπελι του κρητικου σεβντα!
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Όσες θες βάλε εσύ και εγώ θα διαλέξω μια για κάθε κατηγορία όταν θα ανοίξω το θέμα με τους υποψήφιουςΝαι ναι μιστερ γοης και φωτογενεια!Να στειλω κι αλλες φωτο? Εχω βαλει κι αλλες στο θεμα μου σηφης το κοπελι του κρητικου σεβντα!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρια προτεινω να βαλουμε στους ορους μεχρι π.χ. 2 φωτο σε καθε κατηγορια...και η επιλογη να γινεται απο τον διαγωνιζομενο...Όσες θες βάλε εσύ και εγώ θα διαλέξω μια για κάθε κατηγορία όταν θα ανοίξω το θέμα με τους υποψήφιους![]()
γιατι δεν ειναι δικαιο να μπαινουν πολλες φωτο απο καποιον και συνεπως να ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να νικησει...τι λες?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα)ειναι παρα πολυ ωραιες οι φωτο σου...επειδη ολοι θα στειλουμε 2-3 απο καθε κατηγορια...η γνωμη μου ειναι οτι εστειλες αρκετες...αλλα η Μαρια θα σου πει αν ειναι ΟΚ![]()
εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σου γραφω πιο πανω τη γνωμη μου...Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα)εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μουΜαρια προτεινω να βαλουμε στους ορους μεχρι π.χ. 2 φωτο σε καθε κατηγορια...και η επιλογη να γινεται απο τον διαγωνιζομενο...
γιατι δεν ειναι δικαιο να μπαινουν πολλες φωτο απο καποιον και συνεπως να ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να νικησει...τι λες?![]()
)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι μωρε...και να μην εχεις εσυ την ευθυνη της επιλογης των τελικων φωτο...επισης να μπαινουν ετσι, ολες οι φωτο που εχουν βαλει ο υποψηφιοι αφου θα ειναι το πολυ 3....για μενα καντο 2 για οικονομια στην ιστοσελλιδα σου...ο,τι θες εσυ ομως....καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλα να διαλεγουμε εμεις....Γιατι αλλιως θα μπορουν να πουνε δεν διαλεξες την ωραιοτερη κτλ!καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Βασικά δεν κερδίζει κάτι για πλάκα το κάνουμε.Ο νικητής μετά μας βάζει μπόλικες φωτογραφίες να τον θαυμάσουμε και μπαίνει και στο σαιτ που φτιάξαμε για τα γατοκαλλιστείαΤι κερδιζει οποιος βγει?Καμια γατολιχουδια ισως?
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι καλύτερα με βολεύει να διαλέγετε εσείς εννοείταιΝαι αλλα να διαλεγουμε εμεις....Γιατι αλλιως θα μπορουν να πουνε δεν διαλεξες την ωραιοτερη κτλ!![]()
το είπα σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει διαλέξει οτι θα διαλέξω εγώ,οπότε πες μου με ποια φωτογραφία να βάλω τον Σήφη σε κάθε κατηγορίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ναι εσείς θα διαλέγετε μην έχω την ευθύνη,άλλωστε ξέρετε και καλύτεραναι μωρε...και να μην εχεις εσυ την ευθυνη της επιλογης των τελικων φωτο...επισης να μπαινουν ετσι, ολες οι φωτο που εχουν βαλει ο υποψηφιοι αφου θα ειναι το πολυ 3....για μενα καντο 2 για οικονομια στην ιστοσελλιδα σου...ο,τι θες εσυ ομως....
Εγώ μιλάω για 2-3 στο θέμα εδώ που θα ανοίξει για τους υποψηφίους όπως είχαμε και για τα μωράκια ξεχωριστό.Στην ιστοσελίδα προς το παρόν έχω θέση για 1 φωτογραφία του κάθε νικητή θα το συζητήσω με τον Φίλιππο αν γίνεται να το τροποποιήσουμε
Luna
Περιβόητο μέλος
επειδη εχω χασει επαφη με τις σελιδες που ειναι καλε οι υποψηφιοτητες???
να τον βαλω τον yurako αλλα σε ποια κατηγορια δεν ξερω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool