Γατοκαλλιστεία

κανω μια προσπαθεια να συνοψισω τις κατηγοριες...θα με συμπληρωσετε ή διορθωσετε παρακαλω αν χρειαστει?

Φωτογενεια,
Γοης - Γοησσα
Μαμακιας (παρα την ηλικια, καποια γατονια παραμενουν μαμακηδες:P)
Playboy - Πορνοσταρ (τα συμπτιξα αν συμφωνειτε για οικονομια:P)
Υπναρας
Ουρα
Χασμουρητο
Χαλβας
Πατουσα
Καλλωπισμος
Βλεμμα (αντι για ματια...αν συμφωνειτε κι εσεις...)
Ριψοκινδυνος

Γενικά συμφωνώ, αλλά:
1. Ο Γόης και ο Playboy δεν είναι το ίδιο; Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε την κατηγορία Mr. Γκουσγκούνης και Miss Πορνοσταρ :blink:
2. Πρόσεξε μη μπερδέψει κανείς το Βλέμμα με το Φλέμμα :P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά συμφωνώ, αλλά:
1. Ο Γόης και ο Playboy δεν είναι το ίδιο; Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε την κατηγορία Mr. Γκουσγκούνης και Miss Πορνοσταρ :blink:
2. Πρόσεξε μη μπερδέψει κανείς το Βλέμμα με το Φλέμμα :P:lol::lol:

:lol::up::lol:τελειο το Γκουζγκουνης....ναι... το γοης και το Playboy μοιαζουν...απλα το Playboy εχει κατι πιο σεξυ μεσα του..ενω ο Γοης απλα ειναι πολυ ομορφος...μωρε και το Ζιγκολο σκεφτομουν εγω για τον αντρα...:redface::lol:
Ελα παμε να το κανουμε εντελως off τωρα το θεμα:redface::lol::lol::lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::up::lol:τελειο το Γκουζγκουνης....ναι... το γοης και το Playboy μοιαζουν...απλα το Playboy εχει κατι πιο σεξυ μεσα του..ενω ο Γοης απλα ειναι πολυ ομορφος...μωρε και το Ζιγκολο σκεφτομουν εγω για τον αντρα...:redface::lol:
Ελα παμε να το κανουμε εντελως off τωρα το θεμα:redface::lol::lol::lol::up:

Ναι μωρό μου, το Playboy έχει όντως κάτι σέξυ μέσα του... τσίτσιδες γυναίκες!! :P:P
Στην κατηγορία Γκουζγκούνης αναμένω την απίστευρη φώτο του Μορφέα με την Καλυψώ στην Κουζίνα... επίσης στην κατηγορία Ζιγκολό το Μορφέα να τακτοποιεί την Καλυψώ αλλά και τη Σεμέλη :lol::lol::lol:

Ναι μωρό μου, το Playboy έχει όντως κάτι σέξυ μέσα του... τσίτσιδες γυναίκες!! :P:P
Στην κατηγορία Γκουζγκούνης αναμένω την απίστευρη φώτο του Μορφέα με την Καλυψώ στην Κουζίνα... επίσης στην κατηγορία Ζιγκολό το Μορφέα να τακτοποιεί την Καλυψώ αλλά και τη Σεμέλη :lol::lol::lol:
ενα τριο μωρε μου λειπει απο τη συλλογη των φωτο:hmm:
:lol::lol::lol:

Μπράβο σε όλα τα γατόνια που πήραν μέρος.
Και ένα ξεχωριστό μπράβο στην υπέροχη Μπιζού!

Θα λάβουμε κι εμείς μερος στην επόμενη κατηγορία.Όλες οι αρχόντισσες του σπιτιού, Σίσσυ, Νόρα, Ελβιρίτσα!:happy:
Περιμένουμε να ανακοινωθούν επίσημα οι κατηγορίες τωρα???:hmm:

κανω μια προσπαθεια να συνοψισω τις κατηγοριες...θα με συμπληρωσετε ή διορθωσετε παρακαλω αν χρειαστει?

Φωτογενεια,
Γοης - Γοησσα
Μαμακιας (παρα την ηλικια, καποια γατονια παραμενουν μαμακηδες:P)
Playboy - Πορνοσταρ (τα συμπτιξα αν συμφωνειτε για οικονομια:P)
Υπναρας
Ουρα
Χασμουρητο
Χαλβας
Πατουσα
Καλλωπισμος
Βλεμμα (αντι για ματια...αν συμφωνειτε κι εσεις...)
Ριψοκινδυνος
Μπράβο Γιουλάκο που βοηθάς την κατάσταση. Νομίζω πως αυτές είναι οι κατηγορίες. Αν κάποιος έχει και κάτι άλλο σαν ιδέα να το βάλει. Πλάκα θα έχει.!:)

Θα λάβουμε κι εμείς μερος στην επόμενη κατηγορία.Όλες οι αρχόντισσες του σπιτιού, Σίσσυ, Νόρα, Ελβιρίτσα!:happy:
θα ανακοινωθουν απο τη Μαρια μολις γυρισει απο το μπανακι της :)
ε...το αξιζει το κοριτσι μετα απο τοση δουλεια:up::lol:

Με το καλό!!!! Σας περιμένουμε!!!!:)

Καλημερα σας...!!! Συγχαρητηρια σε ολα τα πανεμορφα γατακια που βγηκαν...κι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Μαρια μας που τοσα κανει για εμας με ολη της καρδια και το κεφι...:)
ΜΑρακι να περασεις καλα στο μπανακι σου Ριξε και μια βουτια για μας...!!!:D

Ειχα σκεφτει και την κατηγορια παιχνιδιαρης-α πως σας φαινεται..? Αν και ειναι λιγο δυσκολο να τα φωτογραφισουμε εν ωρα παιχνιδιου....:hmm:

Ειχα σκεφτει και την κατηγορια παιχνιδιαρης-α πως σας φαινεται..? Αν και ειναι λιγο δυσκολο να τα φωτογραφισουμε εν ωρα παιχνιδιου....:hmm:
ωραια κι αυτη η κατηγορια...πολλοι παντως μπορει να εχουν σχετικη φωτο...:)

σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? :up::lol::lol::lol:

σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? :up::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?":P:up:

:lol::lol::lol: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?":P:up:

ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει.:lol:
αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ :lol:

το αστεια το σκεφτηκα κι εγω..."αστεια" οχι γελοια ομως:hmm:

Θέλει κάτι πιο πιασάρικο... ίσως
Μίστερ/Μις Κλόουν:hmm:Καραγκιοζάκι;:hmm:Παρδαλόγατος/α;

το αστεια το σκεφτηκα κι εγω..."αστεια" οχι γελοια ομως:hmm:

εστω αστεια :up::lol::P
να γελασουμε και λιγο ντε:P

Θέλει κάτι πιο πιασάρικο... ίσως
Μίστερ/Μις Κλόουν:hmm:Καραγκιοζάκι;:hmm:Παρδαλόγατος/α;
ωραιο το "Κλοουν":up::lol:

εστω αστεια :up::lol::P
να γελασουμε και λιγο ντε:P

Ναι, πολύ ωραία θα είναι αυτή η κατηγορία:cool::happy:

ωραιο το "Κλοουν":up::lol:

Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω :) (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα :lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back