Γατοκαλλιστεία

Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?:confused:Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο):/:
Ναι αμέ γιατί όχι;Εγώ 20-26 θα είμαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?:confused:Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο):/:

Ναι αμέ γιατί όχι;Εγώ 20-26 θα είμαι...
Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ;)
Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου:up:

Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου:up:
Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα :up::up:

:redface::redface::redface::rolleyes:

:PΟποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο!
Nαιιιιιιιιιι έ έ έρχεται ο επόμενος γύρος για τα μανάρια μας.:)
ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον: Της Γιουλης ο Μορφέας και η Καλυψώ, Της Ελενας ο Μπατ και η Κάντυ, της Νεκταρίας ενα σωρό μανάρια, της Ιβάννας η Πασχαλιά, και άλλων πολλων πολλών! Γουστάρωωωωωωωωω:up::up:
Να βάλουμε και mr miss πατούσι? Πλάκα θά χει. Μου αρέσει να βλέπω πατουσάκια ροζ, μαύρα, καφέ, :lol::lol::lol: Και αναμένετε και όρχεις ασημένιους, χρυσούς, μπλε...:lol::lol::lol:

Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα :up::up:
Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις????????????????????:hmm:

Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;:hmm:Βραβεύονται τα καμάρια τους:up:

Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές:up:
https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
το έχω και στην υπογραφή μου:D
Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι...

εγω εδω ειμαι...

Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος!:D:D:D
Νικητές και μή!;)
Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!!:up::up::up:

Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου!;):rolleyes:
Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη.:hmm:

Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος!:D:D:D
Νικητές και μή!;)
Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!!:up::up::up:

Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου!;):rolleyes:
Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη.:hmm:
ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο:)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!!:up:
ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!!:up::up::up::P
συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!!:):):):)

μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια:up:

Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα!:D:D:D
Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι.;)

mister Υπναράς
yuri 17
foivos 6

mister Γόης
yuri 2
gandalf 7
moupsis 13
duran 3
foivos 3
mister Ουρά

gandalf 12
moupsis 16

mister Φωτογένεια
yuri 4
foivos 12
gandalf 8
duran 1
elvin 1
donatello 1
moupsis 1

Miss Υπναρού
Xara 10
Semeli 7
Sali 2
Xara-Mariliza 7
Kounoupitsa 3
Miss πιπίνι
Semeli 17
Cammy 1
bianca 7
miss ουρά
semeli 4
Sali 3
kleopatra 1
bizou 18
miss φωτογένεια
semeli 11
Sali 2
kleopatra 3
cammy 1
electra 2
desdemona 1
bianca 5
bijou 4
Nefeli 1

Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα.
ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες;:hmm:
Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις????????????????????:hmm:
Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες;

Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα.
ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες;:hmm:

Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες;
Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου...:)

Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου...:)
Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο;):up:

Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!!:D
Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? :hmm::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back