Γατοκαλλιστεία

Aφου μας περιμενετε,ηρθαμε κι εμεις....!!!!(δυστυχως με μικρες φωτογραφιες,δεν ξερω να τις μεγαλωνω γμτ:mad:)

Leia,10/3/2008.

Miss Υπναρου

Miss Παρδαλω
moz-screenshot-1.jpg

Miss Ναζι

Miss Βλεμμα

Miss Πατουσα

Miss Θριλλερ

Miss Φωτογενεια

Miss Πατσοκοιλακι

Miss Ριψοκινδυνη

moz-screenshot.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα τις μεγαλώσω εγώ μην σε ανησυχεί;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thanks Mαρια!!!!Και χρονια πολλα κιολας!!!!!!!!!!!!!!!

Leia,10/3/2008.

Miss Υπναρου
_194618.JPG

Miss Παρδαλω
_864557.jpg

Miss Ναζι
_872184.JPG

Miss Βλεμμα
_935535.JPG

Miss Πατουσα
_982071.JPG

Miss Θριλλερ
_480385.JPG

Miss Φωτογενεια
_400004.JPG

Miss Πατσοκοιλακι
_570829.JPG

miss ριψοκίνδυνη
_444435.JPG

Καλε τι κουκλιτσα που ειναι η Λεια.....!!! :D Να την χαιρεσε τζουτζου...!!!

Κουκλα η Λεια,μ'αρεσει η φωτο της για μις Ριψοκινδυνη!:P:D

οι scottish βγαινουν μονο σε μπλε??? ή και σε αλλα χρωματα???:confused: (sorry για το off)

οχι!!!βγαινουν σχεδον σε οσα χρωματα βγαινουν και οι βρετανικες!!
μονοχρωμες αλλα και 2χρωμες και 3χρωμες!!!:P:P

Η Λέια, γάτα Τόλμη και Γοητεία σε ένα!!:up::up::up:

Περσούλη μου αγαπημένε θα έρθω να σε δω κ δεν θα σε αφήσω καθόλου από την αγκαλιά μου όσο κ να μην θες εσύ παλιοσνομπαρία :mad::mad::lol: Θα έρθω κ θα φιλήσω αυτή τη μουσούδα με τις τεράστιες μουστάκες:up:
Αντε νονά σε περιμένουμε λοιπον !:)

Kαλημέρα κορίτσια:Dσήμερα λήγουν οι συμμετοχές οπότε όσοι δεν έχουν προλάβει ακόμα ας δηλώσουν γιατί από αύριο έχουμε την ψηφοφορία:up:

Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια βρε κοριτσια!!!!!
Ειμαστε οντως Τολμη και Γοητεια,γιατι να το κρυψομεν αλλωστε:P
Εχω ομως μια ενσταση...επρεπε να υπαρχει κατηγορια Miss Στριτζω...εκει,ειπαμε,θα σας περναμε και τα σωβρακα(κι ας ειχαμε σκληρο ανταγωνισμο, βλ.Μυρτω και Σισυ)

Αντε νονά σε περιμένουμε λοιπον !:)
Ελπίζω να σε δω σύντομα Περσόνι;)
Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια βρε κοριτσια!!!!!
Ειμαστε οντως Τολμη και Γοητεια,γιατι να το κρυψομεν αλλωστε:P
Εχω ομως μια ενσταση...επρεπε να υπαρχει κατηγορια Miss Στριτζω...εκει,ειπαμε,θα σας περναμε και τα σωβρακα(κι ας ειχαμε σκληρο ανταγωνισμο, βλ.Μυρτω και Σισυ)
εεε είμαστε κ εμείς εδώ, ξέχασες τη δεσποινίδα Κάντυ;)

Ενδεικτικα ηταν τα ονοματα των στριτζογατων,αγαπητη Ελενα!!!!Μην προσβαλεστε που δε βαλαμε την αρχιστριτζω Καντυ!!!!!!Φυσικα και γνωριζουμε τα κατορθωματα της!!!

νικη, ξεχασα να στο πω οταν τις εβαλες τις φωτος ....
ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΑΑΑΑΑΑΡΗΣ, τον αγαπω !!!!!!!!!!!!! :up::P:inlove:
πανεμορφος γατης...

Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!!:up:

O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπα:up:πανέμορφος γάτος:inlove:

:redface::redface:Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:D:kiss::rolleyes:
Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!;):DΜάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο!:blink::lol:
Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!!:up:
Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!!;):lol:
Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου.:D:D

Ενδεικτικα ηταν τα ονοματα των στριτζογατων,αγαπητη Ελενα!!!!Μην προσβαλεστε που δε βαλαμε την αρχιστριτζω Καντυ!!!!!!Φυσικα και γνωριζουμε τα κατορθωματα της!!!
:redface::redface::redface: Μας συγκινείς με τα κακά σου λόγια:lol:

σισσυ-michaela

miss πατσοκιλακι (ή καπως ετσι)

σισσυ-michaela

και το οσκαρ περνει η ..........σισσυ!!!!!!!

σισσυ-michaela

καλέ μήπως είναι έγκυος η γατούλα;;:redface::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back