tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Miss Υπναρου
Miss Παρδαλω
Miss Ναζι
Miss Βλεμμα
Miss Πατουσα
Miss Θριλλερ
Miss Φωτογενεια
Miss Πατσοκοιλακι
miss ριψοκίνδυνη
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σ'ευχαριστώ πολύThanks Mαρια!!!!Και χρονια πολλα κιολας!!!!!!!!!!!!!!!

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Να την χαιρεσε τζουτζου...!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
οι scottish βγαινουν μονο σε μπλε??? ή και σε αλλα χρωματα???(sorry για το off)
οχι!!!βγαινουν σχεδον σε οσα χρωματα βγαινουν και οι βρετανικες!!
μονοχρωμες αλλα και 2χρωμες και 3χρωμες!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Αντε νονά σε περιμένουμε λοιπον !Περσούλη μου αγαπημένε θα έρθω να σε δω κ δεν θα σε αφήσω καθόλου από την αγκαλιά μου όσο κ να μην θες εσύ παλιοσνομπαρίαΘα έρθω κ θα φιλήσω αυτή τη μουσούδα με τις τεράστιες μουστάκες
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σήμερα λήγουν οι συμμετοχές οπότε όσοι δεν έχουν προλάβει ακόμα ας δηλώσουν γιατί από αύριο έχουμε την ψηφοφορία
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ειμαστε οντως Τολμη και Γοητεια,γιατι να το κρυψομεν αλλωστε

Εχω ομως μια ενσταση...επρεπε να υπαρχει κατηγορια Miss Στριτζω...εκει,ειπαμε,θα σας περναμε και τα σωβρακα(κι ας ειχαμε σκληρο ανταγωνισμο, βλ.Μυρτω και Σισυ)
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να σε δω σύντομα ΠερσόνιΑντε νονά σε περιμένουμε λοιπον !![]()

εεε είμαστε κ εμείς εδώ, ξέχασες τη δεσποινίδα ΚάντυΣας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια βρε κοριτσια!!!!!
Ειμαστε οντως Τολμη και Γοητεια,γιατι να το κρυψομεν αλλωστε
Εχω ομως μια ενσταση...επρεπε να υπαρχει κατηγορια Miss Στριτζω...εκει,ειπαμε,θα σας περναμε και τα σωβρακα(κι ας ειχαμε σκληρο ανταγωνισμο, βλ.Μυρτω και Σισυ)

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
νικη, ξεχασα να στο πω οταν τις εβαλες τις φωτος ....
ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΑΑΑΑΑΑΡΗΣ, τον αγαπω !!!!!!!!!!!!!
πανεμορφος γατης...
Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!!![]()
O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος
![]()

Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!
:kiss:
Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!

Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο!

Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!!

Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!!

Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ενδεικτικα ηταν τα ονοματα των στριτζογατων,αγαπητη Ελενα!!!!Μην προσβαλεστε που δε βαλαμε την αρχιστριτζω Καντυ!!!!!!Φυσικα και γνωριζουμε τα κατορθωματα της!!!

Μας συγκινείς με τα κακά σου λόγια
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
miss πατσοκιλακι (ή καπως ετσι)
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
καλέ μήπως είναι έγκυος η γατούλα;;σισσυ-michaela
miss πατσοκιλακι (ή καπως ετσι)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)