RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;;
Ναι, σαν κι αυτό που προσπαθεί να μου πασάρει κι εμένα η άλλη σουρλουλού

η Ιωάννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβως με τον εσταυρωμενο Μορφεα και ΚαλυψωΣαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;;

αχου το κολιτσακι μου που μου τον στειρωνουν τωρα

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ακριβως με τον εσταυρωμενο Μορφεα και Καλυψω
αχου το κολιτσακι μου που μου τον στειρωνουν τωρα![]()
Τερμα τα ..pastelakia δηλαδής;;;;;;;
Αφου μο' ταξες δε μο ' ταξες όταν μο 'δινες το φακελο καλέ;;;;;;;;;;
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
αχου το κολιτσακι μου που μου τον στειρωνουν τωρα![]()
Αχχχ Καλυψούλα...αχαλίνωτο και χωρις επιπτώσεις, τι καλά...!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε για της Σεμελης τα μωρα σο μιλαγαΤερμα τα ..pastelakia δηλαδής;;;;;;;
Αφου μο' ταξες δε μο ' ταξες όταν μο 'δινες το φακελο καλέ;;;;;;;;;;

...εισαι και ντιπ κουφη ε? 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχχχ Καλυψούλα...αχαλίνωτο και χωρις επιπτώσεις, τι καλά...!!!![]()
μωρε λες να στειρωθω κι εγω? 

να μας κανει και τιμη?
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε για της Σεμελης τα μωρα σο μιλαγα...εισαι και ντιπ κουφη ε?
![]()
Ολίγον Οff αλλά χαλάλι τσι ομορφιές μας καλέ.
Η Σεμέλη ειναι παιδί της Καλυψούς ή λαθος εχω καταλάβει;; (νομιζω το ειδα σε ενα post καπου κει δανα...
)Σεμελοπαστελάκι;;;;;;

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
μωρε λες να στειρωθω κι εγω?
να μας κανει και τιμη?
![]()
Να ρωτήσω Μήτσο;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Σεμελη δεν ειναι παιδι της Καλυψως αλλα προσπαθησε μια μερα να γενειΟλίγον Οff αλλά χαλάλι τσι ομορφιές μας καλέ.
Η Σεμέλη ειναι παιδί της Καλυψούς ή λαθος εχω καταλάβει;; (νομιζω το ειδα σε ενα post καπου κει δανα...)
Σεμελοπαστελάκι;;;;;;![]()

ανεπιτυχως...
η μαμα της ειναι μεταναστρια στη Γερμανια...και ειναι μια μελαμψη καλονη
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
η Σεμελη δεν ειναι παιδι της Καλυψως αλλα προσπαθησε μια μερα να γενειανεπιτυχως...
η μαμα της ειναι μεταναστρια στη Γερμανια...και ειναι μια μελαμψη καλονη
![]()
Μελαμψή;;;
Οχι...εγώ Σεμελάκι κανονικό θέλω. Και Μορφεάκι μη σου πω...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πανε στο θεμα της Καλυψους να στη βαλω σε 1 λεπτο...βασιλισσα του off κι εσυ ε?Toν πατέρα της Σεμέλης τον έχω δει,την μητέρα την έχεις σε φωτογραφία;;![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε όχι και του offΠανε στο θεμα της Καλυψους να στη βαλω σε 1 λεπτο...βασιλισσα του off κι εσυ ε?![]()
για καλλιστεία μιλάμε,η Σεμέλη είναι εστεμένη της προηγούμενης κατηγορίας και τώρα μας ενδιαφέρει το γενεαλογικό της δέντρο
(το έσωσα κάπως...)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επισης ευγενως αποχωρησε απο τη κατηγορια 1-5 ετων παρολο που ειχε το δικαιωμα...ε όχι και του offγια καλλιστεία μιλάμε,η Σεμέλη είναι εστεμένη της προηγούμενης κατηγορίας και τώρα μας ενδιαφέρει το γενεαλογικό της δέντρο
(το έσωσα κάπως...)
![]()
το'πα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
επισης ευγενως αποχωρησε απο τη κατηγορια 1-5 ετων παρολο που ειχε το δικαιωμα...το'πα
![]()

και έλεγα πως κρατιέται...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα τη βαλω αλλα φυσικα ειναι εκτος διαγωνισμου...
συγχωρηστε με τη μανα ψωναρα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αχ βρε Σεμέλη με τις sexy τις στάσεις σου...το απωθημενο μου ηταν να τη βαλω σε μια φωτο ως playmate...
θα τη βαλω αλλα φυσικα ειναι εκτος διαγωνισμου...
συγχωρηστε με τη μανα ψωναρα
![]()

θεά!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγω εβαλα το Μορφεα να δει τα κοριτσια και ψηφισα αυτες που οταν τις ειδε του...σηκωθηκε...

και μη μου πειτε οτι ο γατος σας ειναι στειρωμενος κλπ...γιατι κι αυτοι θελουν κοκο ε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool