Γατοκαλλιστεία

σας καμάρωσα και εσάς είσαστε κουκλιάαααα Νίκη μου. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;;

Ναι, σαν κι αυτό που προσπαθεί να μου πασάρει κι εμένα η άλλη σουρλουλού :P:Pη Ιωάννα:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;;
ακριβως με τον εσταυρωμενο Μορφεα και Καλυψω:rolleyes::rolleyes:
αχου το κολιτσακι μου που μου τον στειρωνουν τωρα:/::redface:

ακριβως με τον εσταυρωμενο Μορφεα και Καλυψω:rolleyes::rolleyes:

Τερμα τα ..pastelakia δηλαδής;;;;;;;
Αφου μο' ταξες δε μο ' ταξες όταν μο 'δινες το φακελο καλέ;;;;;;;;;;

Αχχχ Καλυψούλα...αχαλίνωτο και χωρις επιπτώσεις, τι καλά...!!!:lol:

Τερμα τα ..pastelakia δηλαδής;;;;;;;
Αφου μο' ταξες δε μο ' ταξες όταν μο 'δινες το φακελο καλέ;;;;;;;;;;
καλε για της Σεμελης τα μωρα σο μιλαγα;);)...εισαι και ντιπ κουφη ε? :lol::lol:

Αχχχ Καλυψούλα...αχαλίνωτο και χωρις επιπτώσεις, τι καλά...!!!:lol:
:hmm:μωρε λες να στειρωθω κι εγω? :hmm::lol::lol::lol:να μας κανει και τιμη?:P

καλε για της Σεμελης τα μωρα σο μιλαγα;);)...εισαι και ντιπ κουφη ε? :lol::lol:

Ολίγον Οff αλλά χαλάλι τσι ομορφιές μας καλέ.
Η Σεμέλη ειναι παιδί της Καλυψούς ή λαθος εχω καταλάβει;; (νομιζω το ειδα σε ενα post καπου κει δανα...:lol:)
Σεμελοπαστελάκι;;;;;; :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ολίγον Οff αλλά χαλάλι τσι ομορφιές μας καλέ.
Η Σεμέλη ειναι παιδί της Καλυψούς ή λαθος εχω καταλάβει;; (νομιζω το ειδα σε ενα post καπου κει δανα...:lol:)
Σεμελοπαστελάκι;;;;;; :inlove::inlove::inlove::inlove:
η Σεμελη δεν ειναι παιδι της Καλυψως αλλα προσπαθησε μια μερα να γενει:P:lol::lol::lol:ανεπιτυχως...:lol:η μαμα της ειναι μεταναστρια στη Γερμανια...και ειναι μια μελαμψη καλονη:inlove:

η Σεμελη δεν ειναι παιδι της Καλυψως αλλα προσπαθησε μια μερα να γενει:P:lol::lol::lol:ανεπιτυχως...:lol:η μαμα της ειναι μεταναστρια στη Γερμανια...και ειναι μια μελαμψη καλονη:inlove:

Μελαμψή;;;
Οχι...εγώ Σεμελάκι κανονικό θέλω. Και Μορφεάκι μη σου πω...

Toν πατέρα της Σεμέλης τον έχω δει,την μητέρα την έχεις σε φωτογραφία;;:happy:

Toν πατέρα της Σεμέλης τον έχω δει,την μητέρα την έχεις σε φωτογραφία;;:happy:
Πανε στο θεμα της Καλυψους να στη βαλω σε 1 λεπτο...βασιλισσα του off κι εσυ ε?:P:lol:

Πανε στο θεμα της Καλυψους να στη βαλω σε 1 λεπτο...βασιλισσα του off κι εσυ ε?:P:lol:
ε όχι και του off:redface:για καλλιστεία μιλάμε,η Σεμέλη είναι εστεμένη της προηγούμενης κατηγορίας και τώρα μας ενδιαφέρει το γενεαλογικό της δέντρο:P(το έσωσα κάπως...):lol::lol::lol:

ε όχι και του off:redface:για καλλιστεία μιλάμε,η Σεμέλη είναι εστεμένη της προηγούμενης κατηγορίας και τώρα μας ενδιαφέρει το γενεαλογικό της δέντρο:P(το έσωσα κάπως...):lol::lol::lol:
επισης ευγενως αποχωρησε απο τη κατηγορια 1-5 ετων παρολο που ειχε το δικαιωμα...:rolleyes:το'πα:P

επισης ευγενως αποχωρησε απο τη κατηγορια 1-5 ετων παρολο που ειχε το δικαιωμα...:rolleyes:το'πα:P
:lol::lol::lol::lol:και έλεγα πως κρατιέται...:P:lol::lol:

το απωθημενο μου ηταν να τη βαλω σε μια φωτο ως playmate...
θα τη βαλω αλλα φυσικα ειναι εκτος διαγωνισμου...
συγχωρηστε με τη μανα ψωναρα:redface::lol:

CIMG3069.JPG

το απωθημενο μου ηταν να τη βαλω σε μια φωτο ως playmate...
θα τη βαλω αλλα φυσικα ειναι εκτος διαγωνισμου...
συγχωρηστε με τη μανα ψωναρα:redface::lol:

CIMG3069.JPG
Αχ βρε Σεμέλη με τις sexy τις στάσεις σου...:up::up::up:θεά!!

πως ψηφισατε την playmate παιδια?
Εγω εβαλα το Μορφεα να δει τα κοριτσια και ψηφισα αυτες που οταν τις ειδε του...σηκωθηκε...:redface::lol::lol::lol::lol:
και μη μου πειτε οτι ο γατος σας ειναι στειρωμενος κλπ...γιατι κι αυτοι θελουν κοκο ε? :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back