staman2
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Miss βλέμμα
Miss πατούσα
Miss φωτογένεια
miss νάζι
miss υπναρού
Αριάδνη, 7 χρονών , Γάτα Αιγαίου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
κούκλα η Αριάδνη,έχουμε και την ίδια παπλωματοθήκη από τα ΙΚΕΑ![]()
Miss βλέμμα
![]()
Miss πατούσα
![]()
Miss φωτογένεια
![]()
miss νάζι
![]()
miss υπναρού
Αριάδνη, 7 χρονών , Γάτα Αιγαίου

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
άμα βλέπω οτι το χαίρεστε δεν με πειράζει η δουλειά,το ευχαριστιέμαιAααα βρε Μαράκι να΄σαι καλά που μας κάνεις και χαιρόμαστε με την προσφορά σου!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο γιατι εδω που τα λέμε πατάς πολλή δουλεια!
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
κούκλα η Αριάδνη,έχουμε και την ίδια παπλωματοθήκη από τα ΙΚΕΑ![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
άμα βλέπω οτι το χαίρεστε δεν με πειράζει η δουλειά,το ευχαριστιέμαι![]()
δε θα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερη διοργανωτρια, ειλικρινα !

ιβανα
Επιφανές μέλος
άμα βλέπω οτι το χαίρεστε δεν με πειράζει η δουλειά,το ευχαριστιέμαι![]()
δε θα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερη διοργανωτρια, ειλικρινα !

ιβανα
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
ποσες φορες θα το γραψω πια????/![]()

Το πιστεύεις ακράδαντα, γι αυτο

ELENIP
Διάσημο μέλος
ποσες φορες θα το γραψω πια????/![]()
Ε, δεν ήτανε και ίδιο.Το ένα ειχε 4(
) ενω το άλλο μόνο 1(
)Είδες?Βρήκα διαφορά

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι ομορφη γατα.....Ας κάνουμε και εμείς μιά προσπάθεια
Λοιπόν ΜΥΡΤΩ γεν. περίπου 20/8/2003 δηλαδή σχεδόν 6 ετών.
Miss φωτογένεια
![]()
Miss βλέμμα
![]()
Miss νάζι
![]()
Miss ώριμη γοητεία
![]()
Miss ατίθασα νιάτα
![]()
Miss θρίλερ
![]()
Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια που θα λάβουν μέρος!![]()

Ποτε θα λειπεις να στην κλεψω? "Αξιοκλεφτη!"
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλα δε χορταινω να τη βλεπω!Στη φωτογραφια ατιθασα νιατα ειναι μια κουκλα,στρουμπουλη,ολοστρογγυλο μουτρακι,ζουμερη γατουλα!Και ο χρωματισμος μου θυμιζει μοσαικο γλυκο μιαμ μιαμ!Γατουλα για δαγκωμα!Εχω λιωσει σου λεω!Τι ομορφη γατα.....Ποτε θα λειπεις να στην κλεψω? "Αξιοκλεφτη!"
![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Η Μπάσσυ, μου νιαουρίζει, ότι η Μυρτούλα είναι το ίνδαλμά της και να προσέξω πολύ καλά, τί θα ψηφίσω!
Μαρία, ελπίζω να βρίσκεις χρόνο να χαρείς και να διασκεδάσεις με τα γατοκαλλιστεία, όπως εμείς οι κυράδες, όχι μόνο να αγωνίζεσαι με φωτογραφίες, ψήφους, μετρήματα κλπ
Και περιμένουμε την Τιτίκα σου!!Δεν θυμάμαι να την έχω δει ποτέ

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Η ιδια γατα μπορει να "παιξει" σε περισσοτερες απο μια κατηγοριες?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Lovely 16-03-03 Maine Coon
IVAN 3-11-99 Persian Colorpoint
Angel 15-3-04 Maine Coon
Αυτα προς το παρον ,θα επανελθουμε με τις υπολοιπες κατηγοριες

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δεν έχεις δει την Τιτίκα μου;;Υπεργοητευτικές οι ώριμες καλοζωισμένες γατούλες μαςΗ Μπάσσυ, μου νιαουρίζει, ότι η Μυρτούλα είναι το ίνδαλμά της και να προσέξω πολύ καλά, τί θα ψηφίσω!
Μαρία, ελπίζω να βρίσκεις χρόνο να χαρείς και να διασκεδάσεις με τα γατοκαλλιστεία, όπως εμείς οι κυράδες, όχι μόνο να αγωνίζεσαι με φωτογραφίες, ψήφους, μετρήματα κλπ
Και περιμένουμε την Τιτίκα σου!!Δεν θυμάμαι να την έχω δει ποτέ
![]()

τόσους μήνες στο avatar την είχα!Μπες στις φωτογραφίες μου να την θαυμάσεις είναι μια κουκλίτσα κεραμιδογατούλα 12,5 ετών
Η μεγάλη μου λατρεία

Καλέ μην ανησυχείς τα παραευχαριστιέμαι τα γατοκαλλιστεία μας

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι αμέ...Ερωτηση
Η ιδια γατα μπορει να "παιξει" σε περισσοτερες απο μια κατηγοριες?![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
τις υπόλοιπες όταν επιστρέψω Αθήνα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool