Γατοκαλλιστεία

Μυρτούλα κουκλάρα!!!! Ολες οι συμμετοχές σου είναι υπέροχες!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

attachment.php

Miss βλέμμα

attachment.php

Miss πατούσα

attachment.php

Miss φωτογένεια

attachment.php

miss νάζι

attachment.php

miss υπναρού
Αριάδνη, 7 χρονών , Γάτα Αιγαίου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• forogenic.jpg
    forogenic.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 137
  • Miss blema.jpg
    Miss blema.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 140
  • patousa.jpg
    patousa.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 142
  • nazi.jpg
    nazi.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 139
  • ypnarou.jpg
    ypnarou.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 126
attachment.php

Miss βλέμμα

attachment.php

Miss πατούσα

attachment.php

Miss φωτογένεια

attachment.php

miss νάζι

attachment.php

miss υπναρού
Αριάδνη, 7 χρονών , Γάτα Αιγαίου
κούκλα η Αριάδνη,έχουμε και την ίδια παπλωματοθήκη από τα ΙΚΕΑ:up:

:lol::lol::lol:Aααα βρε Μαράκι να΄σαι καλά που μας κάνεις και χαιρόμαστε με την προσφορά σου!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο γιατι εδω που τα λέμε πατάς πολλή δουλεια!:)
άμα βλέπω οτι το χαίρεστε δεν με πειράζει η δουλειά,το ευχαριστιέμαι:D

δε θα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερη διοργανωτρια, ειλικρινα ! :up::up::up::up:

δε θα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερη διοργανωτρια, ειλικρινα !:up:

ποσες φορες θα το γραψω πια????/:lol::lol::lol::lol:

ποσες φορες θα το γραψω πια????/:lol::lol::lol::lol:

Ε, δεν ήτανε και ίδιο.Το ένα ειχε 4(:up:) ενω το άλλο μόνο 1(:up:)
Είδες?Βρήκα διαφορά:lol:

Ας κάνουμε και εμείς μιά προσπάθεια

Λοιπόν ΜΥΡΤΩ γεν. περίπου 20/8/2003 δηλαδή σχεδόν 6 ετών.
Miss φωτογένεια
2009057-1.jpg

Miss βλέμμα
2009065.jpg

Miss νάζι
26-04-09005.jpg

Miss ώριμη γοητεία
19-07-09-005-1.jpg

Miss ατίθασα νιάτα
2009004.jpg

Miss θρίλερ
DSC00011-1.jpg

Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια που θα λάβουν μέρος!:D:D:D
Τι ομορφη γατα.....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Ποτε θα λειπεις να στην κλεψω? "Αξιοκλεφτη!":lol:

Τι ομορφη γατα.....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Ποτε θα λειπεις να στην κλεψω? "Αξιοκλεφτη!":lol:
Καλα δε χορταινω να τη βλεπω!Στη φωτογραφια ατιθασα νιατα ειναι μια κουκλα,στρουμπουλη,ολοστρογγυλο μουτρακι,ζουμερη γατουλα!Και ο χρωματισμος μου θυμιζει μοσαικο γλυκο μιαμ μιαμ!Γατουλα για δαγκωμα!Εχω λιωσει σου λεω!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Μαρή Ινφέρνω, με τα μάτια ανοιχτά κοιμάσαι; Πω, πω, πω πού να κρυφτείς από αυτή τη γάτα;:lol::lol::lol::lol:

Υπεργοητευτικές οι ώριμες καλοζωισμένες γατούλες μας:up::up::up:Η Μπάσσυ, μου νιαουρίζει, ότι η Μυρτούλα είναι το ίνδαλμά της και να προσέξω πολύ καλά, τί θα ψηφίσω!;) Μαρία, ελπίζω να βρίσκεις χρόνο να χαρείς και να διασκεδάσεις με τα γατοκαλλιστεία, όπως εμείς οι κυράδες, όχι μόνο να αγωνίζεσαι με φωτογραφίες, ψήφους, μετρήματα κλπ :(Και περιμένουμε την Τιτίκα σου!!Δεν θυμάμαι να την έχω δει ποτέ:hmm::hmm:

Ερωτηση:)
Η ιδια γατα μπορει να "παιξει" σε περισσοτερες απο μια κατηγοριες?:hmm:

Mister Θριλλερ
Lovely 16-03-03 Maine Coon

Athena-Lovely001.jpg

IVAN 3-11-99 Persian Colorpoint

P1010151.JPG

Angel 15-3-04 Maine Coon

angel8-9-084.jpg

Αυτα προς το παρον ,θα επανελθουμε με τις υπολοιπες κατηγοριες:);)

Υπεργοητευτικές οι ώριμες καλοζωισμένες γατούλες μας:up::up::up:Η Μπάσσυ, μου νιαουρίζει, ότι η Μυρτούλα είναι το ίνδαλμά της και να προσέξω πολύ καλά, τί θα ψηφίσω!;) Μαρία, ελπίζω να βρίσκεις χρόνο να χαρείς και να διασκεδάσεις με τα γατοκαλλιστεία, όπως εμείς οι κυράδες, όχι μόνο να αγωνίζεσαι με φωτογραφίες, ψήφους, μετρήματα κλπ :(Και περιμένουμε την Τιτίκα σου!!Δεν θυμάμαι να την έχω δει ποτέ:hmm::hmm:
Δεν έχεις δει την Τιτίκα μου;;:confused::confused:τόσους μήνες στο avatar την είχα!Μπες στις φωτογραφίες μου να την θαυμάσεις είναι μια κουκλίτσα κεραμιδογατούλα 12,5 ετών:)Η μεγάλη μου λατρεία:inlove::inlove::inlove:
Καλέ μην ανησυχείς τα παραευχαριστιέμαι τα γατοκαλλιστεία μας:up::up:

Aυτή είναι η μόνη φωτογραφία της Τιτίκας που έχω μαζί μου,λέω να την βάλω για φωτογένεια:happy:τις υπόλοιπες όταν επιστρέψω Αθήνα
3062130356_733754db7e.jpg

Πότε επιστρέφεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back