Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι εκφραζόμαστε με την ψήφο μας και μόνο στο τέλος τα σχόλιαΦενια μου...δεν πρεπει να σχολιαζουμε...γιατι επηρεαζουμε το κοινο...κι εγω ηθελα να γραψω στην Ελενη...αλλα κρατηθηκα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Φενια μου...δεν πρεπει να σχολιαζουμε...γιατι επηρεαζουμε το κοινο...κι εγω ηθελα να γραψω στην Ελενη...αλλα κρατηθηκα![]()
Διαγωνισμό φωτογραφιας ήθελα να πω κι έφαγα τη λέξη ...

Εμμμ αφού μας χάζεψες πάλι ...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ονομαζομενη Maya
ηλικιας 0-1
miss_baby τσχπινια + πειρραχτιρι
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος

(μήπως το παιδι μου πηρε απο μένα και ειναι "ατιθασο" ?)
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι θα περιμένουμε σήμερα λέω απλά να μπουν οι υποψηφιότητες γιατί θα πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να το δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και από αύριο ξεκινάει η ψηφοφορίαEτσι πρόχειρα μου έρχονται μερικές γατομαμαδες με μικρά που ίσως θέλουν να συμμετέχουν.Το melini με το καινουριο μωρό, την Αθανασία με την Βαλεντίνα και την Μαριτάσσια με την Raya. Λεω να περιμένουμε να μπούνε γιατί μπορεί να ενδιαφερονται.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Λες να το'χω και να μην το ξέρω ακόμα;Γεννημενη παρουσιαστρια καλλιστειων ε?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
προσθεσα τα ονοματα τους Μαρια...ειχα ξεχασει να τα βαλωναι θα περιμένουμε σήμερα λέω απλά να μπουν οι υποψηφιότητες γιατί θα πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να το δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και από αύριο ξεκινάει η ψηφοφορία

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αν θες μπορείς να διαλλέξεις και μια κατηγορίαmiss_baby_
ονομαζομενη Maya
ηλικιας 0-1
![]()
![]()
1.Μissbaby_φωτογένεια/Misterbaby_φωτογένεια
2.Μissbaby_μαμάκιας/Misterbaby_μαμάκιας
3Μissbaby_υπναρού/Misterbaby_υπναράς(απαιτούνται χαρακτηριστικές φωτό
)4.Μissbaby_φωκάκι/Misterbaby_φωκάκι
5.Μissbaby_πειραχτήρι/Misterbaby_πειραχτήρι
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν το πρόσεξα επειδή τα ξέρω αλλά ναι καλό είναι να τα βάζουν όλοι για να μην μπερδευτώπροσθεσα τα ονοματα τους Μαρια...ειχα ξεχασει να τα βαλω![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι φυσικά μπορείΜπορεί ένα μικρό να συμμετάσχει σε πάνω απο μία κατηγορία.Π.χ Miss/Mister φωτογένεια και Miss/Mister κατι άλλο...???
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι βρε τόσες βάλαμε και αν έχεις να προτείνεις και κάποια που δεν σκέφτηκα πες τη αρκεί να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοιμαρια, μπορω να παιξω και σε αλλη μια baby κατηγορια ή οχι?![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mister Baby φωκακι

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
την περίμενα αυτήν την υποψηφιότηταPastel
Mister Baby φωκακι
![]()
επίσης έχω και κάτι Βρεττανάκια στο μυαλό μου πολύ baby φωκάκια ελπίζω να πάρουν μέρος έχω περιέργεια για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα

konstans
Περιβόητο μέλος

Θα γίνει της πόπης έτσι!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mr. baby υπναρας

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μπα δεν χρειάζεται.Το ελέγχωBρε γιατί δεν ανοίγετε ξεχωριστά θέματα για την κάθε κατηγορία;
Θα γίνει της πόπης έτσι!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Συγνώμη τώρα είδα το πειραχτήριmiss_baby_
ονομαζομενη Maya
ηλικιας 0-1
miss_baby τσχπινια + πειρραχτιρι
![]()
![]()
σε καταχωρώ για missbaby πειραχτήρι λοιπόν
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

1 για κάθε κατηγορία θα έχειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κοριτσια μην αφηνετε τοσες λιγες μερες,εμεις εχουμε και ταξιδι,και διακοπες...Και καποιοι δεν μπαινουν καθε μερα.
(οχι σαν εμενα την καμμενη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool