Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
θέλουμε αποδείξειςστην κατηγορια αυτη μαλλον θα διαγωνιστει και το δικο μου νεο μωρακι (Αλβιν-Μητσος)..καθως απο χθες που τον αφησα σπιτι και κοιμοταν ..στο ιδιο σημειο τον βρηκα και σημερα...κανει 2 βηματα και κοβει τουφες ..αφου απορω μηπως του εβαλα τπτ στο φαι και δεν θυμαμαι![]()
φωτό!!φωτό!!Το κοινό τις απαιτεί όχι εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
επειδή μπερδεύτηκαΣτην κατηγορία Mister Baby υπναράς εντάσσεται κ ο Μους Γιουλίτσκαγια...!
Για την κατηγορία Μiss Baby Πειραχτήρι η Βεγγάζη Σπιθόνιαν![]()
![]()
![]()
κ για την κατηγορία Miss Baby Μαμάκιας η αδελφή της η Βεγγάλη Σπιθόνιανκ![]()
https://i683.photobucket.com/player....vv195/Babelfish7/the spithonians/MOV02497.flv
ποιο είναι το όνομα της κάθε γατούλας;Εκτός από την Αdrey,αυτή καταχωρήθηκε ήδη Μιss φωτογένεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έλα αποφάσισεΚαλά το μωροθύελα είναι αυτή!!!
Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω!![]()
γιατί πρέπει και κάποιος να ψηφίσει
όλοι τα χαζεύετε και είστε αναποφάσιστοι....μήπως περιμένετε δωροδωκίες από τις γατομαμάδες;;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια Mr. Baby φωτογενεια

Melini
Διάσημο μέλος

Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός

Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία
Mr. baby φωτογένεια
(και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο)

Συνημμένα
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Χωσούλης ο κασκαντερ!
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις:
Χωσούλης ο κασκαντερ!
πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκειπω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται.
Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες?Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο.
Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται.
Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια.![]()
απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες?απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο...
![]()
Την είδα και αυτή την σιχαμενη.

Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός.....
Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενοΤην είδα και αυτή την σιχαμενη.
Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός.....
Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι....![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!!

Aααα ρε Λέια Θεά!!!Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!

Μαμά του ΤίμυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Aααα ρε Λέια Θεά!!!
Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

εχω τη Σεμελη

κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μιss πορνοσταρ να βαλουμε?
εχω τη Σεμελη
![]()
Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα?
Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης...
Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!!
Melini
Διάσημο μέλος
) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό

staman2
Περιβόητο μέλος
!!!!!

ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο!

Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια?Μιss πορνοσταρ να βαλουμε?
εχω τη Σεμελη
κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool