Γατοκαλλιστεία

Havana (αει μην πω...haivana :lol: ...) τι περιμένεις darling ?????
:P:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Baby φωτογένεια > Gandalf ή μήπως Pastel ή μήπως Mous ? ........σας φώτισα ε;;;; Μα εγώ φταίω που δεν ξέρω τι να διαλέξω;;
Λοιπον εδώ η ψήφος πάει στον Gandalf (αντε για να μη σας πω με βάση το δέκα πως βάζω 3,333333333 στον καθένα!) Με αρρωστήσατε πάλι..!

Μiss baby φωτογένεια > Grace
Baby μαμάκιας > tiramisu
Baby υπναράς > Pastel
Miss baby υπναρού > Fivi
Baby φωκάκι > Pastel
Baby πειραχτήρι (ελλειψη της Mocca) > Μaya
σας ευχαριστουμε για την προτιμηση:redface::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου άρεσε η κατηγορία "Γατιά στα κάγκελα" Προτείνω Mr. και Miss Ριψοκίνδυνος/η :D
Η κατηγορία "Υπναράς" και "Φωτογένεια" πρέπει να παίξει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες
Έπίσης λέω να βάλουμε και Mr. και Miss Τσαχπίνης/α
Εχω προτείνει και κατηγορία "Ουρά" πιο πάνω, που επίσης μπορεί να παίξει σε όλες τις ηλικίες...
Ναι συμφωνώ:Dκρατάμε σίγουρα το Miss-Mister ριψοκίνδυνος,Υπναράς και Φωτογένεια,προτείνω και Μiss πιπίνι και το αντίστοιχο Μr Γόης:cool:
για την κατηγορία Ουρά ας πουν οι υπόλοιποι αν υπαρχουν συμμετέχοντες να την βάλουμε:D

Havana (αει μην πω...haivana :lol: ...) τι περιμένεις darling ?????
:P:P:P:P:P
παιδια, η Κατερινα δεν μπαινει και πολυ....
θα της στειλω ενα Pm με το θεμα;):)

Μπορουμε να ψηφισουμε για μονο μια κατηγορια ή για καθε κατηγορια ενα γατακι:hmm:

Μπορουμε να ψηφισουμε για μονο μια κατηγορια ή για καθε κατηγορια ενα γατακι:hmm:
κανονικά 1 γατάκι για κάθε κατηγορία αλλά δεν είσαι και υποχρεωμένη να ψηφίσεις σε όλες τις κατηγορίες αν δεν θέλεις:)

παιδια, η Κατερινα δεν μπαινει και πολυ....
θα της στειλω ενα Pm με το θεμα;):)
της εστειλα αναλυτικο Pm με το θεμα και τις κατηγοριες των babies... ελπιζω να προλαβει μεχρι τις 9 το βραδυ να παιξει:)

κανονικά 1 γατάκι για κάθε κατηγορία αλλά δεν είσαι και υποχρεωμένη να ψηφίσεις σε όλες τις κατηγορίες αν δεν θέλεις:)
κατι αλλο...ψηφιζουμε στην ιδια κατηγορια και Mr. Και Miss? η 1 γατακι ασχετως φυλλου ανα κατηγορια? :hmm:

:lol::lol::lol::lol: να'το και το γλύψιμο:P!!!:D:D

χεχεχεχε....

Πάντως παιδια η πρώτη κατηγορία πολύ με στενοχώρησε να το ξέρετε...
Ο Μους το 'χει αλλά ο Pastel ειναι η αδυναμία μου κι ο Gandalf η αμαρτία μου...τι να κάνω;;;;;;
Σταματάω εδώ για να μην επηρεάσω τσι υπολοιποι :P

Καλέ μη μας μουρλαίνετε με τις ερωτήσεις...
Εχουμε αρχισει να ψηφίζουμε ήδη οπότε προτεινω να μεινουν αυτα ως έχουν και τα παρακάτω να μην τα χωριζουμε σε αρσενικό/θυληκό αλλα μονο σε κατηγορία εκτος απο τις ειδικές. (πχ πειραχτηρια να ειναι ολα μαζι...ουρές κλπ)

κατι αλλο...ψηφιζουμε στην ιδια κατηγορια και Mr. Και Miss? η 1 γατακι ασχετως φυλλου ανα κατηγορια? :hmm:
θα βγει miss και mister σε κάθε κατηγορία αλλά αν στα κοριτσάκια έχουμε μόνο 1 υποψήφια θα διαγωνιστεί με τα αγοράκια και θα βγει 1 νικητής αλλά κανονικά 2 θα είναι σε κάθε κατηγορία.
Κορίτσια για τα μωρά της Havana το σκέφτηκα και εγώ μιας που είναι και κουκλιά και της έγραψα και στο θέμα της αλλά τώρα επειδή σήμερα τελειώνουν τα μπεμπέ καλύτερα να πάρει μέρος από την επόμενη κατηγορία γιατί δεν θα είναι δίκαιο μιας που τα υπόλοιπα μωράκια έχουν ήδη ψηφιστεί:/:

Εχουμε αρχισει να ψηφίζουμε ήδη οπότε προτεινω να μεινουν αυτα ως έχουν και τα παρακάτω να μην τα χωριζουμε σε αρσενικό/θυληκό αλλα μονο σε κατηγορία εκτος απο τις ειδικές. (πχ πειραχτηρια να ειναι ολα μαζι...ουρές κλπ)
παψε μαρη:P....ρωταω γιατι καποιος μου ειπε οτι ψηφισε ετσι;)

Και για να μην ξεχνιόμαστε κι αρχισω να δαγκάνω... Miss Τριποδο Τσαχπινοπιπίνι ειναι το παιδι μου ειπαμε!

Αιντε μη και θυμώσω που μου το βγαλατε εκτός ... :( και δεν ξαναψηφίσω τιποτις απο δω και μπρος (ακούτε θεια Γιούυυληηηη;)

Συμφωνώ να μην τα διαχωρίζουμε από εδώ και πέρα εκτός και αν πρέπει πχ miss πιπίνι:redface:Τώρα απλά το έκανα για να βραβεύσουμε πιο πολλά;):up::up:

Μαρια!!! Τελεια η υπογραφη!!!
Το'χεις παιδι μου! Το'χεις!! εισαι και ωραιο κοριτσι!
αντε και σε Live παρουσιαση με τα κερδη στα αδεσποτακια;):up::up:

Για να μην πω Miss Θάρρος, Miss Αγωνίστρια, Miss μούτρο κλπ κλπ ... :P

παψε μαρη:P....ρωταω γιατι καποιος μου ειπε οτι ψηφισε ετσι;)

Χμμμμ...για ...καλό το ειπες τώρα αυτο;;;;;;;
Νομιζα πως τα pm στέλνονταν αλλου για το θέμα... :P :lol:
Χμμμμμμμ ...................

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back