Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έγραψες πάντοςΜούς -> Μουσάκι -> Μη μου πεις ότι το μικρούλι θα το φωνάζετε
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ(Συγγνώμη για το οφ
αλλά δεν κρατήθηκα
)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγραψες...νομίζω οτι η μους σοκολάτας πάει πολύ ωραία με ένα παστελάκι για να την ''πιάσει'' καλύτερα
μια μους μόνο τι να σου κάνει;;

Μούς -> Μουσάκι -> Μη μου πεις ότι το μικρούλι θα το φωνάζετε
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ(Συγγνώμη για το οφ
αλλά δεν κρατήθηκα
)

Μουσιτο τον λεω συνηθως...κι οχι, δεν θα τον πει Σιτο
τον ειχα πει κι αλλιως...κανα δυο φορες 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Εμ δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη...καλά να πάθεις τώραΜουσιτο τον λεω συνηθως...κι οχι, δεν θα τον πει Σιτο
τον ειχα πει κι αλλιως...κανα δυο φορες
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι! οχι! Μου αρεσει το νεο του ονομαΕμ δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη...καλά να πάθεις τώρα![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
α οκ τότεοχι! οχι! Μου αρεσει το νεο του ονομα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! γεια σου εσύ μιλάς σωστάνομίζω οτι η μους σοκολάτας πάει πολύ ωραία με ένα παστελάκι για να την ''πιάσει'' καλύτερα
μια μους μόνο τι να σου κάνει;;

να μην έχει κ κάτι σε μπισκότο από κάτω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μόνο στον Mr baby φωτογένεια έχουμε ένα μικρό θρίλλερ
πολλές ισοψηφίες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχουν ολα τα μωρα μας φωτογενεια γι'αυτοΑρχίζει και ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο με τους νικητέςμόνο στον Mr baby φωτογένεια έχουμε ένα μικρό θρίλλερ
πολλές ισοψηφίες...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μηπως κατα τις 8 το βραδακι?Τι ώρα λέτε να τη λήξουμε την ψηφοφορία;;
μετα να εχεις περιθωριο να ξεκαθαρισεις τις ψηφους?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια μην μαλώνετε.Για σταθείτε βρε κορίτσια, όλο Miss και Miss θα βγάζετε; Κανένας Mister;;; Εμείς που έχουμε αγόρια θα μείνουμε στην απέξω;![]()
Γιατί δεν χωρίζετε 2 κατηγορίες Mr.
και Miss :kiss:!!!!
και στην κάθε κατηγορία θα ψηφίζουμε τους πιο ωραίους.
ΕΕΕ??!!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι! οχι! Μου αρεσει το νεο του ονομα![]()
Τουτ' εστιν ?
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
προτεινω να βαλετε κατηγορια Baby φατσονιBaby fatsoni κατηγορία θα πρεπει να φτιαξουμε και εγώ απο τώρα σας το λέω θα ψηφίσω το..ΣΑΚΗΗΗΗ

μου ειπε οτι μαλλον δεν θα παρει μεροςSorry κι όλας αλλά τι να πει κανεις για αυτα τα 2 μωρα της Γιούλη και της Havanas μου λέτε ;;;;;;;;;;;;;; (δεν αντεξα το 'πα! και τωρα σουςςς)
εχει κατι τρεχαματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βαλε καλο φορεμα κι ελα στα βαφτισια του στο θεμα της Καλυψως...σημερα - αυριοΤουτ' εστιν ?

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Νομίζω όλες όσες υπάρχουν τώρα (κι αυτο γιατι γνωρίζω προσωπικά έναν 5μηνο μαμάκια άαααλλοοοο πράγμαΑν όλα πάνε καλά και τελειώσει σήμερα η ψηφοφορία για τα μωράκια από αύριο ξεκινάμε για την επόμενη 3-12 μηνών,οπότε αρχίστε να προτείνετε υποκατηγορίες που θα έχει αυτή η ηλικία να διαλλέξουμε τις επικρατέστερες

) και να προσθέσουμε επί πλέον.Οπως: mr and miss γλυψιάρης (με υποψηφιους που γλύφονται με το γλωσσάκι τους)
Και φυσικά κατηγορία ουράς καθώς και mr and miss κοιλαράςΝαι συμφωνώκρατάμε σίγουρα το Miss-Mister ριψοκίνδυνος,Υπναράς και Φωτογένεια,προτείνω και Μiss πιπίνι και το αντίστοιχο Μr Γόης
για την κατηγορία Ουρά ας πουν οι υπόλοιποι αν υπαρχουν συμμετέχοντες να την βάλουμε![]()

Αμεεεε κι εγώ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα μας προτιμήσετε και σας γλύφω εξίσουνα'το και το γλύψιμο!!!
![]()

Κι εγω έτσι ψήφισα και το θεωρώ σωστο να ψηφίζουμε και κοριτσάκι και αγοράκι σε κάθε κατηγορία εφόσον θα υπάρχουν υποψηφιότητες. Αλλωστε, άλλα τα κριτήρια καλλιστείων στις κυρίες και άλλα στους κυρίουςπαψε μαρη....ρωταω γιατι καποιος μου ειπε οτι ψηφισε ετσι
![]()

Αααα εσένα σου δίνει δυο γλυκάκια. Επειδή δεν έχει άλλα προχειρα, ενα παστελάκι και ένα μους σοκολατάκι σ΄αρεσουν?Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αλλά δεν κρατήθηκα 
κρατάμε σίγουρα το Miss-Mister ριψοκίνδυνος,Υπναράς και Φωτογένεια,προτείνω και Μiss πιπίνι και το αντίστοιχο Μr Γόης