Γατοκαλλιστεία

Μούς -> Μουσάκι -> Μη μου πεις ότι το μικρούλι θα το φωνάζετε
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :lol::lol::lol: (Συγγνώμη για το οφ:redface: αλλά δεν κρατήθηκα :lol::lol:)
Έγραψες πάντος:up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:νομίζω οτι η μους σοκολάτας πάει πολύ ωραία με ένα παστελάκι για να την ''πιάσει'' καλύτερα;)μια μους μόνο τι να σου κάνει;;
εγραψες...:up:
Μούς -> Μουσάκι -> Μη μου πεις ότι το μικρούλι θα το φωνάζετε
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :lol::lol::lol: (Συγγνώμη για το οφ:redface: αλλά δεν κρατήθηκα :lol::lol:)
:lol::lol:Μουσιτο τον λεω συνηθως...κι οχι, δεν θα τον πει Σιτο:lol:τον ειχα πει κι αλλιως...κανα δυο φορες ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:Μουσιτο τον λεω συνηθως...κι οχι, δεν θα τον πει Σιτο:lol:τον ειχα πει κι αλλιως...κανα δυο φορες ;)
Εμ δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη...καλά να πάθεις τώρα;):lol::lol:

:lol::lol::lol:νομίζω οτι η μους σοκολάτας πάει πολύ ωραία με ένα παστελάκι για να την ''πιάσει'' καλύτερα;)μια μους μόνο τι να σου κάνει;;
Α! γεια σου εσύ μιλάς σωστά:up::up: να μην έχει κ κάτι σε μπισκότο από κάτω;

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο με τους νικητές;)μόνο στον Mr baby φωτογένεια έχουμε ένα μικρό θρίλλερ:hmm:πολλές ισοψηφίες...

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο με τους νικητές;)μόνο στον Mr baby φωτογένεια έχουμε ένα μικρό θρίλλερ:hmm:πολλές ισοψηφίες...
εχουν ολα τα μωρα μας φωτογενεια γι'αυτο:up::up:

Τι ώρα λέτε να τη λήξουμε την ψηφοφορία;;

Τι ώρα λέτε να τη λήξουμε την ψηφοφορία;;
μηπως κατα τις 8 το βραδακι? :hmm:μετα να εχεις περιθωριο να ξεκαθαρισεις τις ψηφους?

Για σταθείτε βρε κορίτσια, όλο Miss και Miss θα βγάζετε; Κανένας Mister;;; Εμείς που έχουμε αγόρια θα μείνουμε στην απέξω; :mad::lol::lol:
Κορίτσια μην μαλώνετε.:hello: Γιατί δεν χωρίζετε 2 κατηγορίες Mr. :cool: και Miss :kiss:!!!!:lol:και στην κάθε κατηγορία θα ψηφίζουμε τους πιο ωραίους.:up:
ΕΕΕ??!!

Baby fatsoni κατηγορία θα πρεπει να φτιαξουμε και εγώ απο τώρα σας το λέω θα ψηφίσω το..ΣΑΚΗΗΗΗ

Sorry κι όλας αλλά τι να πει κανεις για αυτα τα 2 μωρα της Γιούλη και της Havanas μου λέτε ;;;;;;;;;;;;;; (δεν αντεξα το 'πα! και τωρα σουςςς)

Baby fatsoni κατηγορία θα πρεπει να φτιαξουμε και εγώ απο τώρα σας το λέω θα ψηφίσω το..ΣΑΚΗΗΗΗ
προτεινω να βαλετε κατηγορια Baby φατσονι:rolleyes::rolleyes::lol::lol:
Sorry κι όλας αλλά τι να πει κανεις για αυτα τα 2 μωρα της Γιούλη και της Havanas μου λέτε ;;;;;;;;;;;;;; (δεν αντεξα το 'πα! και τωρα σουςςς)
μου ειπε οτι μαλλον δεν θα παρει μερος:/:εχει κατι τρεχαματα...

Τουτ' εστιν ?
βαλε καλο φορεμα κι ελα στα βαφτισια του στο θεμα της Καλυψως...σημερα - αυριο ;):P

Πανδαλόνι καλέ κυρία μπορώ;;;;

Αν όλα πάνε καλά και τελειώσει σήμερα η ψηφοφορία για τα μωράκια από αύριο ξεκινάμε για την επόμενη 3-12 μηνών,οπότε αρχίστε να προτείνετε υποκατηγορίες που θα έχει αυτή η ηλικία να διαλλέξουμε τις επικρατέστερες
Νομίζω όλες όσες υπάρχουν τώρα (κι αυτο γιατι γνωρίζω προσωπικά έναν 5μηνο μαμάκια άαααλλοοοο πράγμα:lol::lol:) και να προσθέσουμε επί πλέον.
Οπως: mr and miss γλυψιάρης (με υποψηφιους που γλύφονται με το γλωσσάκι τους)

Ναι συμφωνώ:Dκρατάμε σίγουρα το Miss-Mister ριψοκίνδυνος,Υπναράς και Φωτογένεια,προτείνω και Μiss πιπίνι και το αντίστοιχο Μr Γόης
για την κατηγορία Ουρά ας πουν οι υπόλοιποι αν υπαρχουν συμμετέχοντες να την βάλουμε:D
Και φυσικά κατηγορία ουράς καθώς και mr and miss κοιλαράς:lol::lol:
να'το και το γλύψιμο:P!!!:D
Αμεεεε κι εγώ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα μας προτιμήσετε και σας γλύφω εξίσου:lol::lol::lol:

παψε μαρη:P....ρωταω γιατι καποιος μου ειπε οτι ψηφισε ετσι;)
Κι εγω έτσι ψήφισα και το θεωρώ σωστο να ψηφίζουμε και κοριτσάκι και αγοράκι σε κάθε κατηγορία εφόσον θα υπάρχουν υποψηφιότητες. Αλλωστε, άλλα τα κριτήρια καλλιστείων στις κυρίες και άλλα στους κυρίους:lol::lol::lol:

Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις;:rolleyes:
Αααα εσένα σου δίνει δυο γλυκάκια. Επειδή δεν έχει άλλα προχειρα, ενα παστελάκι και ένα μους σοκολατάκι σ΄αρεσουν?:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back