Γατοκαλλιστεία

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,χαίρομαι που σας άρεσε,ένα μπράβο και στον Φίλιππο,το αγόρι μου που υλοποίησε τις ιδέες μου γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσα να το κάνω.:)Συγχαρητήρια σε όλα τα μωράκια μας που πήραν μέρος,όλα αξίζουν βραβείο στεναχωρήθηκα που μερικά δεν πήραν αλλά έπρεπε να βγουν κάποιοι νικητές:/:Αν θέλετε να σας γράψω αναλυτικά τις βαθμολογίες δεν έχω πρόβλημα...
Και μην ξεχνάμε οτι από αύριο έχουμε και τις άλλες ηλικίες:up::up:
Α ο Φίλιππος απαίτησε να τονίσω οτι εκείνος ήθελε τον Blanco(θα έσκαγε αν δεν το έλεγα!!):lol::lol:

Ευχαριστούμε παααρα πολύ Φίλιππε!!!:)

Μαμα Blanco!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιες θα ειναι αυριο οι ηλικιες?? και θα ειναι σε αλλο θεμα ε? :hmm:(κανονικα ναι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιες θα ειναι αυριο οι ηλικιες?? και θα ειναι σε αλλο θεμα ε? :hmm:(κανονικα ναι)
οι ηλικίες είναι 5-12 μηνών:)
Θα ανοίξω αύριο νέο θεματάκι πρώτα πρέπει να κανονίσουμε αύριο τις υποκατηγορίες και τους υποψήφιους

Αναστασία μου πάντα με την καλή σου κουβέντα για όλους. Αλήθεια εσύ ψήφισες; έτσι στο στεγνό ή πήρες κ εσύ το κατιτίς σου;:hmm:
Ελενάκι μου στεγνό ψήφισα. :lol:Αυτή τη φορά. Αλλα στην επόμενη ψηφοφορία θα κοιτάξω να τα πάρω:lol::Pκαι να ανταμειφθώ η γυναίκα για να ψηφίσω:lol::lol: εμ πώς?

Και έχω να δηλώσω τα εξής.!
Κατ΄αρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ που οργάνωσε τοσο όμορφα την φηφορορία και κουράστηκε, και συγχαρητήρια ΣΕ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΈΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ!:up::up::up:
Και μπράβο για τα αποτελέσματα!!:)
Και έχω να σας πω ότι σήμερα που βγήκαμε με τα κορίτσια το βράδυ ;)(εν όψει της στάσης της Δώρας μετά του εταιρου ημίσεως στην Αθήνα, ερχόμενη απο Κάλυμνο και οδεύοντας εις Βόλον), εξαγόρασα ΟΛΑ τα άτομα της παρέας, ωστε στον επόμενο διαγωνισμό που θα συμμετάσχουμε εμεις, να μας ψηφίσουν :lol::lol::lol:χιχιχιχι να για να μάθετε. Αμ πως παίζουμε?:lol::rolleyes:

Να σαι καλά βρα Μαρία που τα ανέβασες κι εδώ... δε μπορούσα να τα δω στην ιστοσελίδα...
Καλέ, σας ευχαριστούμε πολύ που ψηφίσατε τον Ιβανούλη μας :D:D
Και σας ευχαριστούμε ακόμα περισσότερο που μας προτιμήσατε στην κατηγορία φωτογένεια :up::up::up:
Όλα τα μωράκια ήταν απίστευτα, και ο διαγωνισμός απολαυστικός :D
Και χίλια μπράβο στη Μαρία που ανέλαβε να τον οργανώσει και να φτιάξει και σελιδούλα με γκλιττεριές :lol: για να γίνει ακόμα πιο fun η κατάσταση :up:

Μαρακι! Προσθεσε την ιστοσελλιδα στην υπογραφη σου και μετα βαλε και το νεο θεμα με την επομενη κατηγορια απο κατω ;)
(δεν ειμαι σπαστικια ε?):redface:
απο ιδεες ενα σωρο...στην υλοποιηση τα χαλαω:redface::lol:

Καλημέρα!
Τέλεια παρουσίαση παιδια. Μπράβο Φίλιππε !!!
Μονο που...αφου κλεινει μια κατηγορία και αρχιζει η ψηφοφορια δεν ειναι δικαιο να προστιθεται άλλη μετά βρε παιδιά.
Πχ πόσοι μπήκαν για να δουν, πιθανόν να αλλάξουν γνώμη κλπ κλπ ?
Ντεν ειναι σουστο & πρέπον ...:P

Μαράκι και φίλε της ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ για όλα κ για την παρουσίαση κ για την υλοποιήση του διαγωνισμού:up::up:
Ελενάκι μου στεγνό ψήφισα. :lol:Αυτή τη φορά. Αλλα στην επόμενη ψηφοφορία θα κοιτάξω να τα πάρω:lol::Pκαι να ανταμειφθώ η γυναίκα για να ψηφίσω:lol::lol: εμ πώς?
:rolleyes:
Ε μα έτσι πρέπει όλες οι καλές ανεξάρτητες αρχές αυτό το πνεύμα έχουν άλλωστε:rolleyes:
Μονο που...αφου κλεινει μια κατηγορία και αρχιζει η ψηφοφορια δεν ειναι δικαιο να προστιθεται άλλη μετά βρε παιδιά.
Πχ πόσοι μπήκαν για να δουν, πιθανόν να αλλάξουν γνώμη κλπ κλπ ?
Ντεν ειναι σουστο & πρέπον ...:P
Φένια κ εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κρατήσει μερικές μέρες ο διαγωνισμός κ να έχει μια ημερομηνία λήξεις έτσι ώστε να προλάβουν κ να συμμετάσχουν όλοι αλλά κ να ψηφίσουν όλοι αυτός ήταν λίγο διαγωνισμός εξπρες κ γι αυτό το Μουσάκι δεν πήρε τίτλο:mad::mad: αλλά μας αδίκησε κ η διαιτησία:P:lol:

καλημερα!!!το λεω κι εδω...
συγχαρητηρια σε ολα τα νινακια που ψηφιστηκαν αλλα και σε αυτα που δεν βγηκαν!!!
εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι και δεν σας προλαβα να ψηφισω κι εγω κατι!!!:(:(:(
επειδη τωρα ομως θελω κι εγω,μπορει να μου πει καποιος αν εχουν βγει οι σημερινες υποψηφιοτητες???
να βαλω κι εγω τα παιδακια μου..????:):)

Γιάννα μου θα περιμένουμε να ανακοινώσει η Μαρία την κατηγορία σας 5-12 οπότε κ να μην είσαι μέσα μην ανησυχείς θα σε ειδοποιήσουμε

συγχαρητηρια σε ολα τα νινακια που ψηφιστηκαν αλλα και σε αυτα που δεν βγηκαν!!!
εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι και δεν σας προλαβα να ψηφισω κι εγω κατι!!!:(:(:(
επειδη τωρα ομως θελω κι εγω,μπορει να μου πει καποιος αν εχουν βγει οι σημερινες υποψηφιοτητες???

Παρα πολύ ωραίο σιτε. Καλά μιλάμε τρελάθηκα . Ευχαριστούμε !!!!
Letta's%20Folder

Παρα πολύ ωραίο σιτε. Καλά μιλάμε τρελάθηκα . Ευχαριστούμε !!!!
παρακαλώ! υπάρχει επίσης κ το https://www.glitterfy.com/
Γιούλη έχουμε πολύ δυνατές συμμετοχές σ αυτή την κατηγορία:confused: Μπορείς να κάνεις κάποια προγνωστικά;:lol::P (συνεχίζω εγώ:lol: )

Ευχαριστούμε:cry::cry::P

Καλημέρα κορίτσια:up:1ον ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:redface: το χάρηκα πολύ που σας άρεσε:D2ον στην 2η κατηγορία θα οργανωθούμε λίγο καλύτερα γιατί όσο να'ναι στην 1η δεν προλάβαμε να οργανωθούμε καλά.Πρώτα απ'όλα συμφωνώ να κρατάει λίγο παραπάνω για να προλαβαίνουν να δηλώνουν όσοι θέλουν συμμετοχή και αφού τελειώσει η δήλωση συμμετοχών που θα κρατάει 2 μέρες τότε θα αρχίζει η ψηφοφορία.Για να είμαστε πιο δίκαιοι γιατί μπήκαν και μερικά μπεμπάκια τελευταία στιγμή και δεν πρόλαβαν να ψηφιστούν.:/:
Οι κατηγορίες της επόμενης φάσης -ηλικίας 5-12-είναι
Miss/Mister Φωτογένεια:cool:
Miss/Mister Υπναρού-άς
Miss/Mister Ουρά
Miss/Mister Τοφαλάκι:redface:
Miss/Mister Ριψοκίνδυνη-ος
Μiss Πιπίνι/Mister Γόης
Ελπίζω να συμφωνείτε αλλιώς ακούω ενστάσεις:)
Εδώ δηλώνετε συμμετοχή και μετά αφού μαζευτούν οι συμμετοχές θα ανοίξω το νέο θέμα που θα παρουσιάζω τους υποψηφίους μόνο ώστε να μπορεί κάποιος να πηγαίνει να τους βλέπει και να ψηφίζει:)
Καλή επιτυχία:up::up:

Μια χαρά οι κατηγορίες :up::up:
Συμφωνώ με την μεγαλύτερη διάρκεια, κι επίσης, δεδομένου ότι πολλοί έχουν χρόνο να ασχοληθούν το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσαν οι συμμετοχές να παραταθούν μέχρι τη Δευτέρα :) και η ψηφοφορία να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Έτσι θα δουν όλοι το θεματάκι και θα υποβάλουν υποψηφιότητες ή θα ψηφίσουν.

Συμφωνώ με την μεγαλύτερη διάρκεια, κι επίσης, δεδομένου ότι πολλοί έχουν χρόνο να ασχοληθούν το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσαν οι συμμετοχές να παραταθούν μέχρι τη Δευτέρα :) και η ψηφοφορία να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Έτσι θα δουν όλοι το θεματάκι και θα υποβάλουν υποψηφιότητες ή θα ψηφίσουν.
Ναι συμφωνώ,να δούμε και πως θα πάει,πόσες συμμετοχές θα έχουμε και κανονίζουμε ανάλογα...
τελικά σου άνοιξε το site;;:hmm:για τα αποτελέσματα:/:

Συμφωνώ αν και το παιδι μου πάλι απ' εξω το αφήνετε (τι ρατσισμος...τς τς τς) αλλά οκ.....το προσπερνώ. Αλλωστε το παιδι μου ειναι περαν καθε κριτικής πια....:P
Λοιπον Μαρια, θα λες "θεστε υποψηφιοτητα" και μετα οταν συμπληρώσεις θα λες "ψηφιστε" (κι ετσι οποιος δεν εχει βαλει υποψηφιοτητα θα μενει εκτος οριστικα για να μην μπερδευόμαστε)

ΥΓ. Καλά δεν τα λέω ή έχω τζαζέψει εντελώς;;;; :lol::lol::lol:

Καλέ ποιο ΣΚ ???? απο τις παραλίες ;;;;;;;;;;; :lol:
(εγώ γαμους έχω αλλά λέμε τωρα...σιγά μην κάτσω στο pc μέσα στο ΣΚ...)

Καλημέρα κορίτσια:up:1ον ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:redface: το χάρηκα πολύ που σας άρεσε:D2ον στην 2η κατηγορία θα οργανωθούμε λίγο καλύτερα γιατί όσο να'ναι στην 1η δεν προλάβαμε να οργανωθούμε καλά.Πρώτα απ'όλα συμφωνώ να κρατάει λίγο παραπάνω για να προλαβαίνουν να δηλώνουν όσοι θέλουν συμμετοχή και αφού τελειώσει η δήλωση συμμετοχών που θα κρατάει 2 μέρες τότε θα αρχίζει η ψηφοφορία.Για να είμαστε πιο δίκαιοι γιατί μπήκαν και μερικά μπεμπάκια τελευταία στιγμή και δεν πρόλαβαν να ψηφιστούν.:/:
Οι κατηγορίες της επόμενης φάσης -ηλικίας 5-12-είναι
Miss/Mister Φωτογένεια:cool:
Miss/Mister Υπναρού-άς
Miss/Mister Ουρά
Miss/Mister Τοφαλάκι:redface:
Miss/Mister Ριψοκίνδυνη-ος
Μiss Πιπίνι/Mister Γόης
Ελπίζω να συμφωνείτε αλλιώς ακούω ενστάσεις:)
Εδώ δηλώνετε συμμετοχή και μετά αφού μαζευτούν οι συμμετοχές θα ανοίξω το νέο θέμα που θα παρουσιάζω τους υποψηφίους μόνο ώστε να μπορεί κάποιος να πηγαίνει να τους βλέπει και να ψηφίζει:)
Καλή επιτυχία:up::up:
τι ειναι τοφαλακι?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back