Melini
Διάσημο μέλος
Ναι συμφωνώ,να δούμε και πως θα πάει,πόσες συμμετοχές θα έχουμε και κανονίζουμε ανάλογα...
τελικά σου άνοιξε το site;;για τα αποτελέσματα
![]()
Όχι
Εϊναι πολύ παλιός και αργός ο υπολογιστής στο γραφείο... θα πάω να το ανοίξω από άλλο υπολογιστή μόλις βρω χρόνο 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Καλέ ποιο ΣΚ ???? απο τις παραλίες ;;;;;;;;;;;
(εγώ γαμους έχω αλλά λέμε τωρα...σιγά μην κάτσω στο pc μέσα στο ΣΚ...)
Γιατί μαρή; Μπορεί κάποιος να έχει τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του σπιτιού του, ή να έχει πολλή δουλειά και να μην προλαβαίνει να τις ανεβάσει. Επίσης, μπορεί να κοιτάξει τα θέματα με την ησυχία του... και στο τέλος τέλος, να έχει Netbook και να μπαίνει απ'την παραλία (αυτούς τους τελευταίους τους ζηλέυω ολίγον τι
)Εσύ πήγαινε στους γάμους σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
τι ειναι τοφαλακι?![]()
Χοντρούλης
Υποκοριστικό του τόφαλος=χοντρός (και στο θηλυκό τοφάλα) αλλά δεν είναι και πολύ ευγενική λέξη, μόνο για τα γατάκια μας το χρησιμοποιούμε

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΌχιΕϊναι πολύ παλιός και αργός ο υπολογιστής στο γραφείο... θα πάω να το ανοίξω από άλλο υπολογιστή μόλις βρω χρόνο
![]()
για να πάρεις μια γεύση...
δεν θα έχει μάλλον flash player ο υπολογιστής γι'αυτό δεν στο ανοίγει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
![]()
για να πάρεις μια γεύση...δεν θα έχει μάλλον flash player ο υπολογιστής γι'αυτό δεν στο ανοίγει...
Να σαι καλά βρε Μαρία
Ευχαριστώ πολύ 
Εϊναι τέλειο!!Το άνοιξα το σάιτ από άλλο υπολογιστή, μπράβο και πάλι Μαρία για την καταπληκτική δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!!!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σαι καλά βρε ΜαρίαΕυχαριστώ πολύ
Εϊναι τέλειο!!
Το άνοιξα το σάιτ από άλλο υπολογιστή, μπράβο και πάλι Μαρία για την καταπληκτική δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!!!
Αμμ τι θα ' λεγες;;;
Ας μην ψήφιζα εγώ το παιδι σου (φανερά μαλιστα) και θα σου έλεγα εγώ.....

Μονο η Γιουλη ειναι άνθρωπος λεεεεεε.....Μονο αυτή μας ειπε ενα ευχαριστώ ... (ξέρει αυτη τι κάνει ειναι natural σε πολλά τελικά χιχιχι)
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Αμμ τι θα ' λεγες;;;
Ας μην ψήφιζα εγώ το παιδι σου (φανερά μαλιστα) και θα σου έλεγα εγώ.....
Μονο η Γιουλη ειναι άνθρωπος λεεεεεε.....Μονο αυτή μας ειπε ενα ευχαριστώ ... (ξέρει αυτη τι κάνει ειναι natural σε πολλά τελικά χιχιχι)
Εγώ ευχαρίστησα...

εσύ αγρόν ηγόραζες 
Και ιδού και τα πειστήρια!!
Σε αυτό το θέμα
Να σαι καλά βρα Μαρία που τα ανέβασες κι εδώ... δε μπορούσα να τα δω στην ιστοσελίδα...
Καλέ, σας ευχαριστούμε πολύ που ψηφίσατε τον Ιβανούλη μας
Και σας ευχαριστούμε ακόμα περισσότερο που μας προτιμήσατε στην κατηγορία φωτογένεια![]()
Όλα τα μωράκια ήταν απίστευτα, και ο διαγωνισμός απολαυστικός
Και χίλια μπράβο στη Μαρία που ανέλαβε να τον οργανώσει και να φτιάξει και σελιδούλα με γκλιττεριέςγια να γίνει ακόμα πιο fun η κατάσταση
![]()
και στο baby edition

Τώρα τα είδα τα αποτελέσματα ΓιούληΣας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ όλους
Βέβαια, στη δική μου καρδιά έχουν κερδίσει όλα τα μωράκια, γιατί είναι όλα απίστευτα και γλυκύτατα![]()
Κι ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον ψήφισε και τον Ιβανούλη μου, γιατί είναι ένας μικρός κοκκαλιάρης, αλλά έχει φωτογένεια η ψυχούλα του
![]()
Βέβαια, επειδή φαίνεται ότι είσαι ο άνθρωπος που έκρινε με την ψήφο του το αποτέλεσμα, θα σε ευχαριστήσω άλλη μια φορά τώρα, γιατί την ώρα της ψηφορίας ήθελα να κρατάω ουδετερότητα

Όσο για τα ζουλήγματα, θα τα έχεις σύντομα
θα κανονίσω καφεδάκι μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Θα ανεβασω και μερικες ακόμα αργότερα.
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

η Χαρά καταχωρήθηκε για υποψήφια Miss Υπναρού
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ μπερδεύτητα. Ποια ειναι η Χαρά και ποια η Μελίνα; Ιδιες τις βλεπω εγώ...μήπως έχω γκαβωθει και δεν το εχω καταλαβει;;;;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ωωωωρεεεεε κατι υπνοιιιιι....Υπνε που παιρνεις τα παιδια έλα πάρε και τούτο...(οκ σουςςς τωρα μην επηρεάζουμε το αποτέλεσμα)
Καλέ μπερδεύτητα. Ποια ειναι η Χαρά και ποια η Μελίνα; Ιδιες τις βλεπω εγώ...μήπως έχω γκαβωθει και δεν το εχω καταλαβει;;;;

όχι και εγώ αυτό παρατήρησα,μόνο η Χαρά φαίνεται και στις 2 φωτογραφίες

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωωωωρεεεεε κατι υπνοιιιιι....Υπνε που παιρνεις τα παιδια έλα πάρε και τούτο...(οκ σουςςς τωρα μην επηρεάζουμε το αποτέλεσμα)
όχι και εγώ αυτό παρατήρησα,μόνο η Χαρά φαίνεται και στις 2 φωτογραφίες
![]()
Οχι βρε! Η Χαρά είναι η αριστερή στην υπογραφή μου και η Μελίνα η δεξιά η χοντρούλα. Η Χαρα ειναι το 1/3 της Μελίνας

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ιδου και μια αλλη όψη τη Μελίνας.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Miss Πιπινι
Μiss Ουρα
Miss φωτογενεια
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καταχωρήθηκε και το Σεμελάκι λοιπόν...
περιμένουμε τώρα συνυποψήφιες
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι βρε! Η Χαρά είναι η αριστερή στην υπογραφή μου και η Μελίνα η δεξιά η χοντρούλα. Η Χαρα ειναι το 1/3 της Μελίνας
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ιδου και μια αλλη όψη τη Μελίνας.
Καλέ ... η υπογραφή σου έχει δυο Χαρές....(στην τριτη καίγεσαι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Βομβαρδισμός από Σεμελοφωτογραφίες!!Καταχωρήθηκε και το Σεμελάκι λοιπόν...
περιμένουμε τώρα συνυποψήφιες
![]()
Λοιπον Μαρια ξαναλέω... σε σένα που εισαι η διοργανώτρια...
Ειναι δικαιο πράγμα το παιδι μου να μην μπορει να συμμετέχει επειδή δεν υπάρχει άλλο τόοοοοοοσο όμορφο και τοοοοοοοοοσο γλυκό τρίποδο;;;
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
για τα αποτελέσματα