Γατοκαλλιστεία

Πρώτα απ'όλα χαίρομαι που σας άφησα τόσες ώρες μόνες και το θέμα υπάρχει ακόμα:up::up:ένα άγχος το είχα στην παραλία:rolleyes::rolleyes:και επειδή τηρώ τις υποσχέσεις μου,σε πρώτη πανελλήνια εμφάνιση στο mycat:up::redface:
IMG_1163.JPG

Επίσης να πω οτι έχω πέσει κάτω από τα γέλια με τις κατηγορίες που βγάλατε καλά θα γελάσουμε απίστευτα σε αυτές τις ηλικίες:lol::lol:είναι και οι πιο πολλές συμμετοχές και οι πιο πολλές υποκατηγορίες οπότε χρειάζεται πολύ προσοχή μην τα μπλέξουμε και ψαχνόμαστε μετά:blink::P
Λοιπόν ανακοινώνω τις κατηγορίες λείπουν κάποιες από αυτές που είπατε αλλά για πρακτικούς λόγους δεν μπορούμε να τις βάλουμε όλες θα γράφει έκθεση μετά όποιος θα ψηφίζει!:/:
1.Mister-Miss Φωτογένεια
2.Mister-Miss Playboy - Playmate:redface:
3.Mister-Miss Υπναράς-ου
4.Mister-Miss Βλέμμα
5.Mister-Miss Πατούσα
6.Mister-Miss Παρδάλος-λω
7.Mister-Miss thriller:blink:
8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι
9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η
10.Mister-Miss Μαμάκιας:baby:

Δηλαδή αυτές είναι οι κατηγορίες? Ξεκινάμε να βάζουμε?:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε?Ε? Βαζουμε συμμετοχες???:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορούμε να βάλουμε 2 φωτο σε καποιες κατηγορίες??:hmm:.Είμαι σε δίλημμα.
Αφου εχεις 1.567 φωτογραφίες πες, πως να μην μπερδευτείς:P:rolleyes:.
Χωρίς πλάκα, τοσες εχω τραβήξει απο όλα τα γατιά μου!

Στον προηγούμενο διαγωνισμό υπήρχε πλαφόν μία φωτο ανα κατηγορία εδώ που υπάρχουν ακόμα περισσότερα γατάκια νομίζω θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να μπουν πολλές φωτογραφίες

δεν θα ανοιχτει αλλο θεμα για να βαζουμε συμετοχες???:hmm:

Στον προηγούμενο διαγωνισμό υπήρχε πλαφόν μία φωτο ανα κατηγορία εδώ που υπάρχουν ακόμα περισσότερα γατάκια νομίζω θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να μπουν πολλές φωτογραφίες

:hmm:Εχεις δίκοιο Ελενάκι!:)

ΜΙΣΤΕΡ ΒΛΕΜΜΑ
018.jpg

ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΑΚΙ
022.jpg

ΜΙΣΤΕΡ ΥΠΝΑΡΑΣ
204.jpg

ΜΙΣΤΕΡ PLAYBOY
0552.jpg

MISTER ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ
0472.jpg

ΜΙΣΤΕΡ ΟΥΡΑ
277.jpg

ΜΙΣΤΕΡ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΣ
193.jpg

ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΜΑΚΙΑΣ
086.jpg

ΣΙΣΣΥ, 3 χρονων
Με τη σειρά:

Miss Πατούσα
Miss Φωτογένεια
Μiss Βλέμμα
Miss Playmate
Miss Πατσοκοιλάκι

Συνημμένα

• πατούσα.jpg
    πατούσα.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 140
  • Φωτογραφία1672.jpg
    Φωτογραφία1672.jpg
    252 KB · Εμφανίσεις: 160
  • Φωτογραφία1906.jpg
    Φωτογραφία1906.jpg
    185,5 KB · Εμφανίσεις: 149
  • Playmate1.jpg
    Playmate1.jpg
    152,5 KB · Εμφανίσεις: 157
  • Φωτογραφία1908.jpg
    Φωτογραφία1908.jpg
    204,2 KB · Εμφανίσεις: 138

Θα ήταν τρομερό σ αυτή να φορούσε κ στρινγκάκι :lol::lol:
Παιδιά πρέπει να περιμένετε τη Μαρία να ανοίξει το αντίστοιχο θεματάκι του διαγωνισμού για να βάλετε της φωτογραφίες γιατί εδω΄θα χαθουν νομίζω

ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΤΟΥΣΑ
02a76571.jpg

Να προτεινω κατι? Γιατι δεν βαζουμε και Μιςς-Μιστερ ναζι?Το χαρακτηριστικο ολων των γατουνιων ειναι οτι ειναι ναζιαρικα και σιγουρα ολοι εχουμε πολλες ναζιαρικες φωτο!:up:

Μiss Μαμάκιας
Miss Υπναρού

Συνημμένα

• μαμάκιας.jpg
    μαμάκιας.jpg
    150,9 KB · Εμφανίσεις: 108
  • Φωτογραφία1153.jpg
    Φωτογραφία1153.jpg
    236,6 KB · Εμφανίσεις: 146
Μiss Μαμάκιας
Miss Υπναρού
Ματαρες εχει η στρουμπουλουλα ε? Παλι καλα που δεν ειναι αγορακι και δεν εχω τοσο ανταγωνισμο!:lol:

Παιδιά πρέπει να περιμένετε τη Μαρία να ανοίξει το αντίστοιχο θεματάκι του διαγωνισμού για να βάλετε της φωτογραφίες γιατί εδω΄θα χαθουν νομίζω

:lol::lol:

Αν θυμάμαι καλά απο τα προηγούμενα, τα βάζαμε εδω και μετα η Μαρία τα οργάνωνε στο νέο θεματάκι:hmm:
Γι αυτό μάλλον μπηκε, μας είπε τις κατηγορίες και βγήκε για να αρχίζουμε να βάζουμε

Ματαρες εχει η στρουμπουλουλα ε? Παλι καλα που δεν ειναι αγορακι και δεν εχω τοσο ανταγωνισμο!:lol:

:lol::lol::lol:Αντε καλέ ο Σηφαλιος είναι εκτός συναγωνισμού!
Ευχαριστούμε πολύ Κουνελάκι:)

:lol::lol::lol:
Ελενάκι εδώ βάζουμε όλες τις υποφήφιες φωτογραφίες και απο εδώ η Μαρία τις παίρνει και τις βάζει στο τέλος ΜΟΝΟ φωτο στο αντίστοιχο θέμα απ΄όπου βλέπουμε και ψηφίζουμε.:)

:lol::lol::lol:Αντε καλέ ο Σηφαλιος είναι εκτός συναγωνισμού!
Ευχαριστούμε πολύ Κουνελάκι:)
:lol: Μη το λες!Υπαρχουν κι αλλα ομορφα γατακια!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back