Γατοκαλλιστεία

γιατι δεν βαζουμε και miss μαμα??? υπαρχουν πολλες γατουλες που εχουν γινει μαμαδες....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θα ανοιχτει αλλο θεμα για να βαζουμε συμετοχες???:hmm:
το νέο θέμα ανοίγεται αφού έχουμε όλες τις συμμετοχές,μην βιάζεστε;)προς το παρόν εδώ δηλώνουμε συμμετοχή.Μην ξεχνάτε ονοματάκι διαγωνιζόμενου και 1 φωτογραφία για κάθε κατηγορία που διαγωνίζεται:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήταν τρομερό σ αυτή να φορούσε κ στρινγκάκι :lol::lol:
Παιδιά πρέπει να περιμένετε τη Μαρία να ανοίξει το αντίστοιχο θεματάκι του διαγωνισμού για να βάλετε της φωτογραφίες γιατί εδω΄θα χαθουν νομίζω
Μην ανησυχείς δεν χάνονται τις σημειώνω;)και μετά τις βάζω όλες μαζί στο νέο θέμα για να είναι οργανωμένα να βλέπει όποιος θέλει τις συμμετοχές όλες και τις κατηγορίες στη σειρά.Εδώ είναι λίγο χύμα δεν πειράζει τα μαζέυω εγώ μην αγχώνεστε...:happy:

Κατηγορεια ναζιαρικων θα βαλουμε? Μιςς Μιστερ ναζι?:P

Κατηγορεια ναζιαρικων θα βαλουμε? Μιςς Μιστερ ναζι?:P
Μωρέ έλεγα να μείνουμε στις 10 κατηγορίες γιατί ήδη είναι πολλές πιστεύω και θα γίνει μπέρδεμα είναι και πιο πολλές οι συμμετοχές σε αυτή την κατηγορία...τώρα τι να πω αν θέλουν και άλλοι νάζι ας το βάλουμε:hmm:

ΝΟΡΑ

Με τη σειρά

Miss Φωτογένεια
Miss Βλέμμα
Miss υπναρού
Miss Playmate
Μiss μαμάκιας

Συνημμένα

• Φωτογραφία1064.jpg
    Φωτογραφία1064.jpg
    82,8 KB · Εμφανίσεις: 156
  • Φωτογραφία1499.jpg
    Φωτογραφία1499.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • ΕικόναΝοριτσα.jpg
    ΕικόναΝοριτσα.jpg
    174,8 KB · Εμφανίσεις: 143
  • Φωτογραφία0524.jpg
    Φωτογραφία0524.jpg
    119,9 KB · Εμφανίσεις: 151
  • Φωτογραφία1790.jpg
    Φωτογραφία1790.jpg
    194,2 KB · Εμφανίσεις: 102
ΝΟΡΑ

Miss Πατσοκοιλάκι

Συνημμένα

• Φωτογραφία1364.jpg
    Φωτογραφία1364.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 137
Ωραία βλέπω κατεύθασαν οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι :up:

Μωρέ έλεγα να μείνουμε στις 10 κατηγορίες γιατί ήδη είναι πολλές πιστεύω και θα γίνει μπέρδεμα είναι και πιο πολλές οι συμμετοχές σε αυτή την κατηγορία...τώρα τι να πω αν θέλουν και άλλοι νάζι ας το βάλουμε:hmm:
Μπορουμε να το βαλουμε αντι για το παρδαλο γιατι εχουμε ηδη το θριλερ που του μοιαζει....χμμμ τελος παντων...αυριο θα στειλω φωτο και για τις υπολοιπες κατηγοριες. (υποψιν οτι μπορει παλι να εχουμε μονο 1 διαγωνιζομενο σε κσποια κατηγορια οποτε να μην υπαρξει διαγωνισμος):hmm:

Παω να βγαλω φωτος και κλεινω τον υπολογιστη γιατι πηγε 9 περασμενες τρομαρα μου και γυριζει ο βλαχος απ'τα χωραφια!:mad::mad::mad::mad::mad:

Παω να βγαλω φωτος και κλεινω τον υπολογιστη γιατι πηγε 9 περασμενες τρομαρα μου και γυριζει ο βλαχος απ'τα χωραφια!:mad::mad::mad::mad::mad:
Ο Μister καταπίεση:redface::blink::blink:

Μπορουμε να το βαλουμε αντι για το παρδαλο γιατι εχουμε ηδη το θριλερ που του μοιαζει....χμμμ τελος παντων...αυριο θα στειλω φωτο και για τις υπολοιπες κατηγοριες. (υποψιν οτι μπορει παλι να εχουμε μονο 1 διαγωνιζομενο σε κσποια κατηγορια οποτε να μην υπαρξει διαγωνισμος):hmm:
Απ'ότι είπαν τα κορίτσια που πρότειναν τις κατηγορίες αυτές παρδάλω είναι για την πιο αστεία πόζα και θρίλλερ για την πιο τρομαχτικη:/:Ναι βέβαια υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν υποψήφιοι σε μια κατηγορία οπότε την αποσύρουμε...θα δείξει κάτσε να αρχίσουν οι συμμετοχές ακόμα είναι νωρίς:)

εγω λεω το μις/μιστερ παρδαλω να το αφησουμε, να γελασουμε βρε παιδια λιγο ! αν βγαλουμε καποιο, εγω θα προτεινα μις θριλερ, εσεις τι λετε ? :hmm::D

εγω λεω το μις/μιστερ παρδαλω να το αφησουμε, να γελασουμε βρε παιδια λιγο ! αν βγαλουμε καποιο, εγω θα προτεινα μις θριλερ, εσεις τι λετε ? :hmm::D
Το παρδάλω μένει δεν το συζητώ...Αν θέλετε να βγάλω κάποιο δεν έχω θέμα αλλά ποιο να βάλουμε στη θέση του;:hmm:Πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε γρήγορα γιατί έχουν αρχίσει οι συμμετοχές...

Το παρδάλω μένει δεν το συζητώ...Αν θέλετε να βγάλω κάποιο δεν έχω θέμα αλλά ποιο να βάλουμε στη θέση του;:hmm:Πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε γρήγορα γιατί έχουν αρχίσει οι συμμετοχές...

να βαλουμε μις ναζι που θα εχει μεγαλυτερη συμμετοχη σιγουρα ? συγνωμη παιδια για το μις θριλερ, ηταν δικη μου ιδεα (και μαλλον κακη...):/:

Λοιπόν για να μην χαλάσουμε το χατίρι σε κανέναν θα βάλουμε και miss μαμά και mister-miss Νάζι και αν υπαρχουν συμμετοχές θα μείνουν αλλιώς δεν θα ισχύσουν,δίκαιο νομίζω..;)

Λοιπόν για να μην χαλάσουμε το χατίρι σε κανέναν θα βάλουμε και miss μαμά και mister-miss Νάζι και αν υπαρχουν συμμετοχές θα μείνουν αλλιώς δεν θα ισχύσουν,δίκαιο νομίζω..;)

:up::up::up:
σε τρελαναμε μαρια

ΕΛΒΙΡΑ

Miss Βλέμμα
Miss Φωτογένεια
Miss Θρίλερ
Miss Μαμάκιας
Miss Πατσοκοιλάκι

Συνημμένα

• Φωτογραφία0987.jpg
    Φωτογραφία0987.jpg
    168,4 KB · Εμφανίσεις: 136
  • Φωτογραφία0392.jpg
    Φωτογραφία0392.jpg
    120 KB · Εμφανίσεις: 156
  • P1010331.JPG
    P1010331.JPG
    121,6 KB · Εμφανίσεις: 137
  • Φωτογραφία0366.jpg
    Φωτογραφία0366.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 102
  • DSC00013.jpg
    DSC00013.jpg
    174,7 KB · Εμφανίσεις: 132
mister βλεμμα
batman_936753.jpg

22-04-08_1223.jpg

mister φωτογένεια

να βαλουμε μις ναζι που θα εχει μεγαλυτερη συμμετοχη σιγουρα ? συγνωμη παιδια για το μις θριλερ, ηταν δικη μου ιδεα (και μαλλον κακη...):/:
οκ έγινε το άλλαξα;)έβαλα και το miss μαμά...τώρα θα δέιξει έτσι και αλλιώς με τόσες κατηγορίες κάποια θα μείνει απ'έξω αποκλείεται να έχουμε σε όλες συμμετοχές,ε τώρα αν έχουμε...καλη μου τύχη:redface::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back