Γατοκαλλιστεία

όπως ψήφιζες και τις άλλες φορές δεν αλλάζει κάτι μην μπερδεύεσαι:Pαπλα εκεί που πριν έλεγες Μιss υπναρού Lulu px;) τώρα μπορείς να πεις miss υπναρού Lulu και Zuzu:Dαν θέλεις,αν δεν θέλεις ψήφισε όπως πριν 1 γατάκι για κάθε κατηγορία:/:

Οχι, δεν μπερδεύτηκα με τις ψήφους.Αφου ψήφισα ήδη δυο γατακια σε κάθε κατηγορία.Η απορία μου είναι με τι κριτήριο θα βγει ΜΙΑ γατα στην κάθε κατηγορία αφου οι ψήφοι μας είναι για ΔΥΟ γατες:hmm:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δύσκολη ψηφοφορία, όλα τα γατάκια είναι απόλαυση:kiss::kiss::kiss::cat:Τί ομορφιά, τί νάζι, τί αστείες πόζες:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;:P)

Συνημμένα

• faldo odaliski.jpg
    faldo odaliski.jpg
    108,1 KB · Εμφανίσεις: 87
  • CheBerrys.jpg
    CheBerrys.jpg
    804,2 KB · Εμφανίσεις: 93
Η απορία μου είναι με τι κριτήριο θα βγει ΜΙΑ γατα στην κάθε κατηγορία αφου οι ψήφοι μας είναι για ΔΥΟ γατες:hmm:.

Mα δεν έχει σημασία για πόσες μπορουμε να ψηφισουμε. Και στη Γιουροβιζιον ο καθένας μπορεί να ψηφίσει για όσους θέλει αλλά ενας θα βγει νικητής:lol:

Ευχαριστω.Καταλαβα.Δηλαδη θα μετρηθούν συνολικά οι ψήφοι και θα βγεί μια-ένας

το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;:P)
Σας βάζω για νάζι και φωτογένεια πιστεύω τους ταιριάζει απλά τα ονόματα θέλω;)

Σας βάζω για νάζι και φωτογένεια πιστεύω τους ταιριάζει απλά τα ονόματα θέλω;)

Μαφάλντα και Τσέ(πορτοκαλένιος)

σας ευχαριστούμε:D

Επειδή μερικοί έχουν ήδη ψηφίσει αν θέλουν να αλλάξουν κάποια ψήφο τους μετά τις νέες εισόδους ας μου το πουν δεν με πειράζει:)

Καλημέρα:Dη ψηφοφορία έχει αρχίσει και έχουμε μεγάλη συμμετοχή!Ακόμα δεν έχει ξεχωρίσει κανένα γατάκι είναι νωρίς και προβλέπεται σκηρός ο ανταγωνισμός:lol::lol::P

καλημερα!!!!!προλαβαινω αν ψηφισω το απογευμα γιατι τωρα φευγω?????:):):):)

ναι καλέ τώρα άρχισε η ψηφοφορία έχουμε ακόμα 1-2 μερούλες:happy:

Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους :P:lol::lol:

Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη έτσι και αλλιώς μέχρι να μετρήσω και τις υπόλοιπες ψήφους θέλω χρόνο...48 ψήφους ο καθένας!!:blink::blink::redface:

Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη έτσι και αλλιώς μέχρι να μετρήσω και τις υπόλοιπες ψήφους θέλω χρόνο...48 ψήφους ο καθένας!!:blink::blink::redface:
Ωχ! μήπως να έβαζες κ ένα δευτερο άτομο να σε βοηθάει;

Εγώ προς το παρόν δε μπορώ να ψηφίσω λόγω... τεχνολογικής βίας :blink:
το θέμα έχει τόσες πολλές φωτογραφίες που ενώ κατεβάζει τη σελίδα μπλοκάρει ο υπολογιστής και φτου κι απ'την αρχή (Restart) :mad::mad: Θα βρω άλλον υπολογιστή για να ψηφίσω...

Ωχ! μήπως να έβαζες κ ένα δευτερο άτομο να σε βοηθάει;
Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφος:blink::blink:του έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!:lol::lol::lol:Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε:P

Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα??:hmm:

Εγώ προς το παρόν δε μπορώ να ψηφίσω λόγω... τεχνολογικής βίας :blink:
το θέμα έχει τόσες πολλές φωτογραφίες που ενώ κατεβάζει τη σελίδα μπλοκάρει ο υπολογιστής και φτου κι απ'την αρχή (Restart) :mad::mad: Θα βρω άλλον υπολογιστή για να ψηφίσω...

δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back