Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Λείπει η Καλυψώ μου φαίνεται και καλοπερνάει ο Μορφέαςπως ψηφισατε την playmate παιδια?
Εγω εβαλα το Μορφεα να δει τα κοριτσια και ψηφισα αυτες που οταν τις ειδε του...σηκωθηκε...
και μη μου πειτε οτι ο γατος σας ειναι στειρωμενος κλπ...γιατι κι αυτοι θελουν κοκο ε?![]()

Καλά την Καλυψώ γιατί δεν την έβαλες για playmate;Τι της λείπει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η καταλληλη ποζαΛείπει η Καλυψώ μου φαίνεται και καλοπερνάει ο ΜορφέαςΚαλά την Καλυψώ γιατί δεν την έβαλες για playmate;Τι της λείπει;
η Καλυψω ειναι "βαρια" γατα...δεν κανει τσαχπινιες...κυρια με τα ουλα της
ενω το αλλο το μικρο ειναι ατιμο και τσαχπινογαργαλιαρικο...πολυ τρυφερο γατι...ειχα ομως μια τελεια της Καλυψως για πατσοκοιλακι αλλα δεν την εβαλα γιατι ηταν εγκυος μωρε...δεν ειναι παχος...ειναι μωρα...αν και ειδα και μια εγκυουλα...

γατα μπογος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν είναι μπόγος είναι καλάθι με σοκολατάκια!!η καταλληλη ποζαη Καλυψω ειναι "βαρια" γατα...δεν κανει τσαχπινιες...κυρια με τα ουλα της
ενω το αλλο το μικρο ειναι ατιμο και τσαχπινογαργαλιαρικο...πολυ τρυφερο γατι...
ειχα ομως μια τελεια της Καλυψως για πατσοκοιλακι αλλα δεν την εβαλα γιατι ηταν εγκυος μωρε...δεν ειναι παχος...ειναι μωρα...αν και ειδα και μια εγκυουλα...
γατα μπογος
![]()

Η άλλη γατούλα μόλις είχε γεννήσει το παρατήρησα και εγώ και έκανα μια επισήμανση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έτσι έτσι να είμαστε και τυπικές!!αντε να τελειωσει και αυτη η κατηγορια να σε καλεσω επισημως σπιτι...μη τυχον θεωρηθει οτι επηρεαζω την εφορευτικη επιτροπη![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι...αποψε θα ερθεις ή αυριο? αν θες να σε βοηθησω να βγαλουμε μαζι τα αποτελεσματα Μαρακι...μη κουραζεις και το Φιλιπποέτσι έτσι να είμαστε και τυπικές!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλέ τι προθυμία είναι αυτή;;ετσι...αποψε θα ερθεις ή αυριο? αν θες να σε βοηθησω να βγαλουμε μαζι τα αποτελεσματα Μαρακι...μη κουραζεις και το Φιλιππο![]()

Πως με σκέφτεσαι...
με σκλαβώνεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι για σενα μωρε...για το φουκαριαρη το Φιλιππο....Καλέ τι προθυμία είναι αυτή;;Πως με σκέφτεσαι...
με σκλαβώνεις
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Υπάρχει κ το αναδρομικό λάδωμααντε να τελειωσει και αυτη η κατηγορια να σε καλεσω επισημως σπιτι...μη τυχον θεωρηθει οτι επηρεαζω την εφορευτικη επιτροπη![]()

Μ αρέσει πολύ η τυπικότητά σαςετσι...αποψε θα ερθεις ή αυριο? αν θες να σε βοηθησω να βγαλουμε μαζι τα αποτελεσματα Μαρακι...μη κουραζεις και το Φιλιππο![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειδες Λενακι? απο τη μια τυπικες κι απο την αλλη στο λαδωμαΥπάρχει κ το αναδρομικό λάδωμα
Μ αρέσει πολύ η τυπικότητά σας![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Υπάρχει κ το αναδρομικό λάδωμα![]()

νέος όρος!!Μ αρέσει πολύ η τυπικότητά σας![]()

δεν νομίζω να μας ειρωνεύεσαι...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και καλα κανει...τετοιες ατιμες που ειμαστενέος όρος!!
δεν νομίζω να μας ειρωνεύεσαι...
![]()

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
πως ψηφισατε την playmate παιδια?
Εγω εβαλα το Μορφεα να δει τα κοριτσια και ψηφισα αυτες που οταν τις ειδε του...σηκωθηκε...
και μη μου πειτε οτι ο γατος σας ειναι στειρωμενος κλπ...γιατι κι αυτοι θελουν κοκο ε?![]()
Απαπαπαπαπα...βρωμόγλωσση προστυχάντζα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έρχεται λέει να σε πάρει από εκεί!!Και σε προειδοποιεί είναι σκληρή δουλειά η καταμέτρηση ψήφων, μην την υποτιμάςοχι για σενα μωρε...για το φουκαριαρη το Φιλιππο....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απαπαπαπαπα...βρωμόγλωσση προστυχάντζα![]()
αφου του σηκωθηκε καλε...που βλεπεις τη προστυχια σε αυτο? 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα τη ποτισω και βοτκιτσα να βλεπει επιλεκτικα καποιες ψηφους διπλεςΈρχεται λέει να σε πάρει από εκεί!!Και σε προειδοποιεί είναι σκληρή δουλειά η καταμέτρηση ψήφων, μην την υποτιμάς![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι βρε ανάγκη το έχετε...θα τη ποτισω και βοτκιτσα να βλεπει επιλεκτικα καποιες ψηφους διπλες![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool