Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν σας εγκαταλείπω,υπερωρίες δουλέυουμε εδώ!!22:37 με 12:30 έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες!!
Μαρία μην μας εγκαταλείπεις.![]()

σε ένα τεταρτάκι το πολύ θα τα έχετε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!!![]()
Ωχ ναι μωρε εχεις δικοιο ήταν πολλες οι υποκατηγορίες εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ!και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη![]()
![]()
![]()

Καλοοοοο!Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική
όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens![]()

Μα και βέβαια!!!Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο![]()

Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές?

Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυπαλαβιαρες μανες

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
για την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου

ELENIP
Διάσημο μέλος

Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές?

[/quote]
Συμφωνω και επαυξάνω!!!
Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς

RedCat
Διάσημο μέλος
(να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο)

συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα
Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια..
ELENIP
Διάσημο μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευχαριστώ πολύπαω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι...
(να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο)
συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα
Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια..

συγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι...

ιβανα
Επιφανές μέλος

το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα !

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
staman2
Περιβόητο μέλος

Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές!
Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!!

Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.!

ELENIP
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πειτε μας κι εμας![]()
ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια

ιβανα
Επιφανές μέλος
συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ![]()

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα...
ELENIP
Διάσημο μέλος
ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια![]()

Τι ωραιααααα!!!
μπραβο και στην Πασχαλω!!
Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα?
Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχως
Πατησα refresh καμια δεκαρια φορεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool