Γατοκαλλιστεία

22:37 με 12:30 έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες!!:rolleyes:
Μαρία μην μας εγκαταλείπεις.:cool:
δεν σας εγκαταλείπω,υπερωρίες δουλέυουμε εδώ!!:blink::blink::lol::lol::lol:σε ένα τεταρτάκι το πολύ θα τα έχετε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!!:P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!!:P:lol::lol::lol:

Ωχ ναι μωρε εχεις δικοιο ήταν πολλες οι υποκατηγορίες εδω:redface:

φανταζομαι για τις 17αρες που ειναι η CD θα έχεις μονο μια κατηγορία εεε;;:lol:

και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη:rolleyes:
ror2.jpg
ror1.jpg
Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ!:lol::lol::lol:
Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική :rolleyes:

όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens;)
Καλοοοοο!:lol::lol:

Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο:mad::P
Μα και βέβαια!!! :lol::PΔεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές?:lol::lol:

:lol::lol: παλαβιαρες μανες
Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυ:lol::lol:

και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριο;)για την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου;):up::up::up:

Μα και βέβαια!!! :lol::PΔεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές?:lol::lol:

:lol::lol:
[/quote]

Συμφωνω και επαυξάνω!!!
Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς:mad:
:lol::lol:

παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι...
(να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο):lol:
συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα
Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια..

εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε?

ναι και εμενα προσεχως λεει...

παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι...
(να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο):lol:
συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα
Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια..
ευχαριστώ πολύ:redface::)συγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι...:up::up:

ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια:up::up::up:

το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! :P

πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει...
https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! :up::up:
Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές!
Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!!:D
Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.!
:up:

Πειτε μας κι εμας:(

ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια:up::up::up:
συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ:D:up::up:

Πειτε μας κι εμας:(

ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια :up::up::up::up:

μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???:redface:γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα...:(

ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια :up::up::up::up:

:up::up::up::up::up:
Τι ωραιααααα!!!
μπραβο και στην Πασχαλω!!
Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα?
Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχως:/:Πατησα refresh καμια δεκαρια φορες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back