Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.621 18-07-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: 22:37 με 12:30 έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες!! Μαρία μην μας εγκαταλείπεις. Click για ανάπτυξη... δεν σας εγκαταλείπω,υπερωρίες δουλέυουμε εδώ!!σε ένα τεταρτάκι το πολύ θα τα έχετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.622 18-07-09 00:44 καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Η ELENIP έγραψε: #1.623 18-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!! Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι μωρε εχεις δικοιο ήταν πολλες οι υποκατηγορίες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η RedCat έγραψε: #1.624 18-07-09 00:49 φανταζομαι για τις 17αρες που ειναι η CD θα έχεις μονο μια κατηγορία εεε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #1.625 18-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη Click για ανάπτυξη... Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens Click για ανάπτυξη... Καλοοοοο! Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλαβιαρες μανες Click για ανάπτυξη... Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.626 18-07-09 01:00 και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριογια την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η ELENIP έγραψε: #1.627 18-07-09 01:04 Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: 22:37 με 12:30 έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες!! Μαρία μην μας εγκαταλείπεις. Click για ανάπτυξη... δεν σας εγκαταλείπω,υπερωρίες δουλέυουμε εδώ!!σε ένα τεταρτάκι το πολύ θα τα έχετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.622 18-07-09 00:44 καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Η ELENIP έγραψε: #1.623 18-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!! Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι μωρε εχεις δικοιο ήταν πολλες οι υποκατηγορίες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η RedCat έγραψε: #1.624 18-07-09 00:49 φανταζομαι για τις 17αρες που ειναι η CD θα έχεις μονο μια κατηγορία εεε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #1.625 18-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη Click για ανάπτυξη... Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens Click για ανάπτυξη... Καλοοοοο! Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλαβιαρες μανες Click για ανάπτυξη... Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.626 18-07-09 01:00 και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριογια την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η ELENIP έγραψε: #1.627 18-07-09 01:04 Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Η ELENIP έγραψε: #1.623 18-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!! Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι μωρε εχεις δικοιο ήταν πολλες οι υποκατηγορίες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η RedCat έγραψε: #1.624 18-07-09 00:49 φανταζομαι για τις 17αρες που ειναι η CD θα έχεις μονο μια κατηγορία εεε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #1.625 18-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη Click για ανάπτυξη... Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens Click για ανάπτυξη... Καλοοοοο! Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλαβιαρες μανες Click για ανάπτυξη... Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.626 18-07-09 01:00 και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριογια την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η ELENIP έγραψε: #1.627 18-07-09 01:04 Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά κακομοίρες μου στην επόμενη κατηγορία 5+ το πολύ 5 υποκατηγορίες!! Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι μωρε εχεις δικοιο ήταν πολλες οι υποκατηγορίες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η RedCat έγραψε: #1.624 18-07-09 00:49 φανταζομαι για τις 17αρες που ειναι η CD θα έχεις μονο μια κατηγορία εεε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #1.625 18-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη Click για ανάπτυξη... Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens Click για ανάπτυξη... Καλοοοοο! Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλαβιαρες μανες Click για ανάπτυξη... Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.626 18-07-09 01:00 και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριογια την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η ELENIP έγραψε: #1.627 18-07-09 01:04 Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φανταζομαι για τις 17αρες που ειναι η CD θα έχεις μονο μια κατηγορία εεε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #1.625 18-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη Click για ανάπτυξη... Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens Click για ανάπτυξη... Καλοοοοο! Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλαβιαρες μανες Click για ανάπτυξη... Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.626 18-07-09 01:00 και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριογια την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η ELENIP έγραψε: #1.627 18-07-09 01:04 Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και ένα ιδιωτικό νησάκι για να ακουμπήσετε το συμπαθητικό καστράκι που σας έχει αποσταλεί ήδη Click για ανάπτυξη... Ax Ελενάκι μου το θέλω πολύ αυτο το νησάκι. Οχι για δικό μου αλλα για καμιά βουτίτσα και ξεκούραση μωρέ! Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Σεβάχ και τον Πέρση και τη Λούση και τη Νάλα και τον Τιμυ και τη Σίλκα ρε γμτ μωρέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια Κρήτη εδώ σου δίνουμε ένα σεμνό κ ταπεινό νησί στην Καραϊβική όπως τα λές είναι από σοι κ συγκεκριμένα από το ίδιο σόι μ αυτούς από την Siemens Click για ανάπτυξη... Καλοοοοο! Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Bεβαίως και περήφανη!! Δεν τις εχω κάνει ολόκληρες μοσχάρες για να μην μου φέρουνε ούτε έναν τίτλο Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλαβιαρες μανες Click για ανάπτυξη... Μπα γιατι? ΑΝ η Πασχάλω δεν φέρει τίτλο πες της να πάει να κόβει βρουβες λέω εγώ. Μαμα Τιμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.626 18-07-09 01:00 και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριογια την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η ELENIP έγραψε: #1.627 18-07-09 01:04 Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εμένα η δικιά μου 12 είναι θα δούμε πόσες κατηγορίες από αύριογια την ώρα κοιτάξτε λίγο την υπογραφή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η ELENIP έγραψε: #1.627 18-07-09 01:04 Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα και βέβαια!!! Δεν τα μεγαλώνουμε τζάμπα!!!! Αμα δεν μας φέρουνε λοιπόν κανα τίτλο λέω να τα στείλουμε πίσω απο εκει που΄ρθαν. ΤΙ λές? [/quote] Συμφωνω και επαυξάνω!!! Δεν εχω στερηθει εγω του κόσμου τα αγαθά για να αποδειχτουν τελικά ασχημομούρες που δεν τις ψηφίζει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η RedCat έγραψε: #1.628 18-07-09 01:06 παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:11 Η ELENIP έγραψε: #1.629 18-07-09 01:11 εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα προσεχως μου λεει ακόμα.Εσεις τα βλέπετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η michaela έγραψε: #1.630 18-07-09 01:12 ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι και εμενα προσεχως λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.631 18-07-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: παω να πω...ή μάλλον να ζωγραφίσω τα νέα στο Φαλντό μου..(το Κουφαηδονάκι μωρε) που βγήκε μις Νάζι... (να δω πως θα φερω τα αποτελεσματα στο αγορι μας να μη μου παθει κανενα ψυχολογικο) συγχαρητηρια σε ολα τα γατιδακια ηταν κουκλιαααα Μαρία συγχαρητηρια και σε σενα για την φοβερη δουλεια.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύσυγχαρητήρια και στην Μαφάλντα και σε όλα τα μωρά είτε νίκησαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η ιβανα έγραψε: #1.632 18-07-09 01:13 ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια το βραβειο μις παρδαλω που ηθελα το πηρα παντως, να στε καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.633 18-07-09 01:14 πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πατήστε το refresh μερικές φορές δεν ξέρω γιατί δεν τα ανοίγει,της Νότας το άνοιξε και εμένα μου το ανοίγει... https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #1.634 18-07-09 01:14 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ! Ολα είναι πανέμορφα και επίσης συγχαρητήρια στους νικητές! Μαρία μας ΜΠΡΑΒΟ για ακομα μια φορά και σ΄ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την δουλεια την υπέροχη και για τον κόπο σου!!!!! Η παρουσίαση υπέροχη όπως κάθε φορά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η ELENIP έγραψε: #1.635 18-07-09 01:15 Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πειτε μας κι εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.636 18-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω πολυ πολυ για τα βραβεια της πασχαλιτσας, μπραβο σε ολα τα γατακια και στην μαρια πολλα συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.637 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πειτε μας κι εμας Click για ανάπτυξη... ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.638 18-07-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: συγχαρητήρια στην κούκλα σου,γεννημένη σταρ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:20 Η michaela έγραψε: #1.639 18-07-09 01:20 μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μπορειτε να βαλετε τους νικητες σε ενα θεμετακι αν δεν ειναι κοπος???γτ πολυ δεν βλεπουν τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η ELENIP έγραψε: #1.640 18-07-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελενη μου δεν τα βλεπεις? νικησατε βρε ! η σισσυ μις φωτογενεια, και η ελβιρα πις πατουσααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! συγχαρητηρια Click για ανάπτυξη... Τι ωραιααααα!!! μπραβο και στην Πασχαλω!! Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα? Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.