ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι ωραιααααα!!!
μπραβο και στην Πασχαλω!!
Σε ποιες κατηγοριες βγηκε η Πασχαλιτσα?
Δεν τα βλέπω εγω.Μου λεει προσεχωςΠατησα refresh καμια δεκαρια φορες
η πασχαλιτσα βγηκε μις υπναρου και μις παρδαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ! ειδικα το μις παρδαλω πολυ το χαρηκα. ευχαριστω πολυ κοριτσια ! στο θεμα μας ανεβασα κ σχετικο βιντεο, για να δειτε οντως ποσο παρδαλω ειναι !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Συγχαρητηρια σε ολα τα διαγωνιζομενα γατονια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πολύ χαίρομαι που το ακούω γιατί αυτός ήταν και ο σκοπός,να ξεχαστούμε λίγο και να γελάσουμε
συγχαρητήρια στην αιθέρια Ice
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Miss Φωτογένεια Sissy
Mister Φωτογένεια Μορφέας
Miss Νάζι Μαφάλντα
Mister Νάζι Άρης
Miss Υπναρού Πασχαλιά
Mister Υπναράς Σήφης
Miss Playmate Μόιρα
Mister Playboy σείριος
Miss πατούσα Ελβίρα
Mister πατούσα Μορφέας
Miss βλέμμα Καλυψώ
Mister βλέμμα Άρης
MIss μαμάκιας Ice
Mister μαμάκιας Simba
Miss ριψοκίνδυνη Μπασσέτ
Mister ριψοκίνδυνος Άρης
MIss πατσοκοιλάκι Leia
MIster πατσοκοιλάκι Σεβάχ
Miss παρδάλω Πασχαλιά
MIster παρδάλος Άρης
Miss thriller Nala
Mister thriller Μπατ
Miss μαμά Μόιρα

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τέλος θέλω να πω συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε αυτούς που πήραν μέρος με τα γατάκια τους στα καλλιστεία...
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δηλ τα γατάκια 5+ θα είναι πιό πολλές κατηγορίες; Ανυπομονεί το inferno, να βγει miss![]()
θα σκισει η μαυρογατα η πανθηριτσα

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Και ευχαριστουμε θερμα ολους οσους μας ψηφισαν και μας εδωσαν το ακρως τιμητικο τιτλο της Miss Πατσοκοιλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι σεξι η κοιλιτσα μας τελικα!!!!!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

η Μπάχχχχχχχχυ υπόσχεται σε επόμενη αναμέτρηση να σας προσφέρει κάτι ακόμη πιο κοψοχολιαστικό

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς Αγνή μου δεν γίνεται γιατί 1 Αυγούστου θα λείπω εγώΑν γίνεται να μου κάνετε τη χάρη για της 1 Αυγούστου θα σας είμαι υποχρεωμένη.Ανυπομονώ να πάρω και εγώ με τη Σίμπα έναν ή...και περισσότερους τίτλους.Ερώτηση:Μέχρι πόσους τίτλους μπορεί να κερδίσει μία γάτα;Επίσης όπως ανάφερε και η inferno η κατηγορία 5 και άνω θα χωρίζεται σε υποκατηγορίες;
Τέλος θέλω να πω συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε αυτούς που πήραν μέρος με τα γατάκια τους στα καλλιστεία...
φεύγω για Κρήτη οπότε καλό θα ήταν η επόμενη κατηγορία να ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα...μπορείς να στείλεις τις φωτογαφίες της γατούλας σου και να την βάλουμε στον διαγωνισμό και να δεις τα αποτελέσματα μόλις γυρίσεις.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία συγχαρητήρια για την καταπληκτική διοργάνωση των καλλιστείων!
Πραγματικά έκανες εκπληκτική δουλειά!!!

Πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος στα καλλιστεία. είναι όλα το ίδιο όμορφα, είτε κεραμιδάκια είτε ράτσας, είναι όλα ανεξαρτήτως, το αγαπημένο μας αιλουροειδές!!!:kiss:

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στα γατάκια που ξεχώρισαν !

Και τέλος να σας ευχαρηστήσουμε πάρα πολύ που μας τιμήσατε(δηλαδή τον Αρη) με την ψήφο σας!

Πραγματικά ήταν μιά έκπληξη για μένα, ότι το πορτοκαλί μου κεραμιδάκι, έχει την αγάπη όλων σας!
Σας στέλνουμε πολλά μουσουδοφιλάκια :kiss:

Ο Αρης και η δόποδη μαμά του

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς Αγνή μου δεν γίνεται γιατί 1 Αυγούστου θα λείπω εγώφεύγω για Κρήτη οπότε καλό θα ήταν η επόμενη κατηγορία να ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα...μπορείς να στείλεις τις φωτογαφίες της γατούλας σου και να την βάλουμε στον διαγωνισμό και να δεις τα αποτελέσματα μόλις γυρίσεις.
![]()
Θα δω τι θα κάνω.

Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!!![]()
Σας εκλιπαρώ να βάλουμε μια κατηγορία μις υπναρού/ρας επειδή εγώ είμαι Γερμανία και διαθέτω συγκικριμένες φωτογραφίες.Σας παρακαλώ....
Μις υπναρού/ρας
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
miss Πατσοκοιλάκι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool