Γατοκαλλιστεία

Τι λέτε για μις και μίστερ μάτια;Να βγάλουμε από κοντά τα μάτια της γάτας μας.Καλή ιδέα δεν είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός:up:

Βεβαίως,βεβαίως, μην παραλείψετε την τελευταία υποκατηγορία!;):D Εχουμε έτοιμες φωτό της διανοούμενο-Μυρτούλας!;):up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός:up:

miss ώριμη γοητεία ή κοινώς Πουρίτσι (συνδυάζει τη χαριτώμενιά του κοριτσιού και το πουρό):up:

Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!!

Μορφεας, Καλυψω:):)

CIMG0455.JPG

Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια!
ΟΛΑ ειναι πανεμορφα και σιγουρα ολα πηραν πολλες ψηφους:)

Τι λέτε για μις και μίστερ μάτια;Να βγάλουμε από κοντά τα μάτια της γάτας μας.Καλή ιδέα δεν είναι;

προσεχτε να ειναι μονο χωρις φλας, μη στραβωθουν τα αμοιρα για να κανουμε εμεις το κομματι μας.......:/:

προσεχτε να ειναι μονο χωρις φλας, μη στραβωθουν τα αμοιρα για να κανουμε εμεις το κομματι μας.......:/:
συμφωνώ,καλύτερα να κρατήσουμε το ''βλέμμα'' που είναι πιο γενικό πλάνο:)

Δεν εννοουσα να κανεις άλλη κατηγορια..απλά μέσα σ αυτη την κατηγορία των 5+ να υπάρχει μις γιαγιά και μιστερ παππούς :P
οκ καλή ιδέα...:happy:

Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;;:hmm:

moz-screenshot-9.jpg

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734

Mis γλυκοκαραμελένιο μπισκοτοπαγωτό με τρούφα και σαντυγί:P.
Τι πανεμορφιάαααααα:up::up:

οκ καλή ιδέα...:happy:
5 χρονών γατάκια παιδιά δεν είναι παππούδες κ γιαγιάδες, εγώ διαφωνώ κ αυτός ο τίτλος εμένα δεν μου αρέσει καθόλου:down:
Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;;:hmm:

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734
Αυτή πρέπει να μπει στην κατηγορία μίς/μιστερ βλέμμα Σρεκ:lol:
attachment.php

Mis γλυκοκαραμελένιο μπισκοτοπαγωτό με τρούφα και σαντυγί:P.
Τι πανεμορφιάαααααα:up::up:

Ειναι μιστερ!!!:lol::lol::lol:
Ειναι ο Τουλης μου που μενει στη μαμα μου και ειναι 9 χρονων γαιδαρος.:P
Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να βαλω φωτο,προς το παρον εβαλα λινκ:rolleyes: και ελπιζω η Μαρια να την βαλει κανονικα και λιγο μεγενθυμενη-ειναι απο κινητο και δεν εχει και σουπερ αναλυση:(

5 χρονών γατάκια παιδιά δεν είναι παππούδες κ γιαγιάδες, εγώ διαφωνώ κ αυτός ο τίτλος εμένα δεν μου αρέσει καθόλου:down:

Αυτή πρέπει να μπει στην κατηγορία μίς/μιστερ βλέμμα Σρεκ:lol:

Σρεκ το παιδι μου;;;;;:lol::rolleyes:

Ειναι μιστερ!!!:lol::lol::lol:
Ειναι ο Τουλης μου που μενει στη μαμα μου και ειναι 9 χρονων γαιδαρος.:P
Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να βαλω φωτο,προς το παρον εβαλα λινκ:rolleyes: και ελπιζω η Μαρια να την βαλει κανονικα και λιγο μεγενθυμενη-ειναι απο κινητο και δεν εχει και σουπερ αναλυση:(
Νονικά την φωτο την έβαλα πιο πάνω αλλά ειναι κάπως μικρή

Ναι,καλα εκανες,ευχαριστω!:up:
Ελπιζω να μπορεσει η Μαρια να την μεγαλωσει λιγο χωρις να χαλασει.
Αν μπει κατηγορια μιστερ βλεμμα λες να βαλω αυτην;:hmm:

Σρεκ το παιδι μου;;;;;:lol::rolleyes:
Οχι Σρεκ εννοώ τον γάτο που έπαιζε στον Σρεκ κ κοιτούσε με το ανάλογο βλέμμα :lol::lol:
Ναι εμένα μου αρέσει για Μιστερ βλέμμα εννοείται
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΒΑΤΑΡ:up:

Οχι Σρεκ εννοώ τον γάτο που έπαιζε στον Σρεκ κ κοιτούσε με το ανάλογο βλέμμα :lol::lol:
Ναι εμένα μου αρέσει για Μιστερ βλέμμα εννοείται
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΒΑΤΑΡ:up:

Αααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ::lol:

Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;;

Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι.:D

για τα άνω των 10 νόμιζα οτι εννοούσαμε:hmm:5 είναι μωρά ακόμα,αν και την δικιά μου και 12 που είναι μωρό την βλέπω:happy:

Αααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ::lol:

Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;;

Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι.:D
Ακούωωωω αλλά βιάζεστε:Pπότε είπαμε τις κατηγορίες και δηλώνετε κιόλας συμμετοχή;;;Θα το σημειώσω πάντος:happy:πολύ όμορφο πλάσμα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back