Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Το Σάββατο...Πότε επιστρέφεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Το Σάββατο...![]()
Δηλαδή μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε το πολύ μέχρι ΚυριακήΔηλαδή μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή;
τόσες μέρες έχει ξεκινήσει η δήλωση συμμετοχών!!
lilian
Δραστήριο μέλος
Με λένε Λιλή και γεννήθηκα 23-3 2001 είμαι δηλ 8 χρονών και κάτι
miss ΥΠΝΑΡΟΥ
MISS ΒΛΕΜΜΑ
MISS ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ
Μαράκι για φωτογένεια θέλω να βάλω την φωτο της υπογραφης αλλά δεν μου την ανεβάζει μπορείς να κάνεις κάτι;κι αν θέλεις τις μεγαλώνεις ευχαριστώ
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
miss φωτογένεια

miss Υπναρού
miss βλέμμα!!
lilian
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

miss ώριμη γοητεία
lilian
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σιγά βρε τι με ευχαριστείς...καλή επιτυχία στην κούκλααχ ευχαριστούμε πολύ .ΒΙΡΓ

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Aυτή είναι η μόνη φωτογραφία της Τιτίκας που έχω μαζί μου,λέω να την βάλω για φωτογένειατις υπόλοιπες όταν επιστρέψω Αθήνα
![]()

Κουκλάρα ειναι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τώρα για πατουσα έχω εγω μια φωτογραφία όμορφη που αν δεν την έχει η κόρη μου θα την βαλω εγω για το Τιμάκι μου

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι το ξέρω έχω μιλήσει με την Βασιλική,έχω άμεση ανταπόκριση από ΡόδοΜαράκι η Βασιλική η κόρη μου θα βάλει τις υποψηφιότητες του Τιμάκου μας γιατι έχει περισσότερες φωτο απο εμένα.
Τώρα για πατουσα έχω εγω μια φωτογραφία όμορφη που αν δεν την έχει η κόρη μου θα την βαλω εγω για το Τιμάκι μου![]()
περιμένουμε τις φωτογραφίες του κούκλου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευχαριστούμε πολύ,όπως βλέπετε η ηλικία δεν μας πτοεί διατηρούμαστε όμορφεςΚουκλάρα ειναι!!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εγώ ψηφίζω βλέμμαΑυτήν είναι για Μις φωτογένεια ή βλέμμα;![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Simba

miss ατίθασα νιάτα
miss θρίλερ
Υπναρου
miss ώριμη γοητεία
miss μαμάκιας
miss βλέμμα
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
Miss βλέμμα
![]()
Miss πατούσα
![]()
Miss φωτογένεια
![]()
miss νάζι
miss υπναρού
Αριάδνη, 7 χρονών , Γάτα Αιγαίου
Καλά πλάκα μου κάνεις. Η κόρη σου είναι ίδια με τον Χωσούλη μου (στο θηλυκό της βεβαια). Ακόμα και το σημαδάκι στη μυτη έχουν ιδιο!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά μοιάζουν πάρα πολύ.Καλά πλάκα μου κάνεις. Η κόρη σου είναι ίδια με τον Χωσούλη μου (στο θηλυκό της βεβαια). Ακόμα και το σημαδάκι στη μυτη έχουν ιδιο!!!
Μόνο που η δικιά μου δεν έχει τιγρέ στο τρίχωμα της αλλά είναι όλο μπλέ. Είναι φυσικό όμως γιατί και ο κούκλος σου είναι και αυτός "Γάτα αιγαίου".Φιλάκια θα τα πούμε από κοντά την Κυριακή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool