konstans
Περιβόητο μέλος
Πατούσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Tιμυ Βλεμμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τίμυ Νάζι
elvenstar
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αυτή πάει για ατίθασα νιάτα καλέ!!Μiss φωτογένεια
![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος

inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

βλέπετε κάτι οι υπόλοιποι;Εμένα δεν μου τις εμφανίζει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
βλέπετε κάτι οι υπόλοιποι;Εμένα δεν μου τις εμφανίζει...
Εκείνη με τον Όσκαρ και τη Σίμπα που λες ότι ταιριάζει;
Αα,και περίμενε λίγο.Έχω και άλλες φώτο!Μέχρι το απόγευμα έτοιμες!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ, αυτή είναι η Τιτίκα; Φυσικά και την ξέρω!!Απίθανη είναι φτου φτου φτου!!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εμ πες τα!!Μόνο εσύ την ξέρεις...ευχαριστούμε και για καλά σου λόγιαΚαλέ, αυτή είναι η Τιτίκα; Φυσικά και την ξέρω!!Απίθανη είναι φτου φτου φτου!!!!![]()
:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Mauro 7/7/01 MAINE COON
Crema 16/3/03 MAINE COON
Ivan Persian Colorpoint
Lovely MAINE COON
Maya Europian shorthare
Athena 18/5/04 Persian
Blacky 16/7/04 Persian
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τι λες Μαρία;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
λες αυτή που βάλαμε για ατίθασα νιάτα;Εκείνη με τον Όσκαρ και τη Σίμπα που λες ότι ταιριάζει;
Τι λες Μαρία;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
λες αυτή που βάλαμε για ατίθασα νιάτα;
Όχι,αυτήν δεν νομίζω ότι ταιριάζει κάπου αλλού.Η άλλη που η Σίμπα κοιμάται πάνω στον Όσκαρ.Πάνε στο γκάλερί μου.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Θριλλερ
Μαμακιας
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλέ σας ευχαριστουμε!!!! Ειδες Ιωάννα μου τι γαμπρό έχασε η κόρη σου????παιδι μου εσυ ! θα σε ψηφισω δεν το συζητω !
![]()
Τώρα είναι στην αγκαλιά και στην καρδιά της Μπιζουδας!

Κούκυ, ετών 9
Υπναρού
![]()
Miss ώριμη γοητεία
![]()
Ομορφιέςςςςςςςςςςςςς μου!!!!!!!!!!!! Τέλεια γατόνια!!Φωτογένεια
![]()

And last but not least
Σίσσυ, 15 ετών περικαλώ
Υπναρού
![]()
Συγγνώμη Κωνσταντίνα αλλα είναι ΘΕΑ η Σισσούλα σου!! Δεν υπάρχει πόζα που να μην είναι υπέροχη!!!!!Φωτογένεια
![]()

Ομορφιές μου!!!!!!!!!!!!!! Η Κρέμα η αδυναμία μου και Ο ΙΒΑΝ και ο ΜΠΛΑΚΥ επίσης!!! Τι πανέμορφα που είναι!Mister Βλεμμα
Mauro 7/7/01 MAINE COON
![]()
Crema 16/3/03 MAINE COON
Ivan Persian Colorpoint
![]()
Lovely MAINE COON
Maya Europian shorthare
![]()
Athena 18/5/04 Persian
![]()
Blacky 16/7/04 Persian
![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Τι Σακης τι Τιμυ!!!Η ωριμη γοητεια ειναι εμφανης και στους δυο!!!!!!Και η φωτογραφια θριλερ,ολα τα λεφτα!!!!!!!

Αγαπαω Τιμυ λεμε!!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλέ σας ευχαριστουμε!!!! Ειδες Ιωάννα μου τι γαμπρό έχασε η κόρη σου????Τώρα είναι στην αγκαλιά και στην καρδιά της Μπιζουδας!
![]()
μπραβο βρε παιδια, πολυ χαρηκα για τον ερωτα σας..μπορει να εχασα τον τιμυ, αλλα εχω τον σπιντυ μου τον ομορφο πορτοκαλογατο

πασχαλια

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool