Γατοκαλλιστεία

Mister Φωτογενεια
Βraveheart MAINE COON
Braveheart1.jpg

Miss
Eden MAINE COON
eden2.jpg

IVAN
epivan.jpg

Niovi MAINE COON
IMG_2134.JPG

CREMA

nektarcatsbanner1.jpg

MAURO
ebb.jpg

LUNA
fortuni2.jpg

DRAGON (HERE THE FIRST MAINE COON IN GREECE)
IMG_2100.JPG

MAYA
IMG_2089_378597.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MISS ΑΤΤΙΘΑΣΑ ΝΕΙΑΤΑ
ΑNGEL MAINE COON
7204.jpg

IVAN
ivan_994162.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MISTER ΣΟΦΟΣ
MAURO
DSC05449.JPG

MISTER NAZI
LOVELY
lOVELY.jpg

Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια;384560 DRAGON (HERE THE FIRST MAINE COON IN GREECE) [IMG:
https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/IMG_2100.JPG[/IMG]
μήπως έχουμε άλλη φωτογραφία του κούκλου να φαίνεται καλύτερα;:hmm:

Dragon
dragon1.jpg

εψαχνα για μια καλυτερη αλλα δυστυχως οταν θες κατι δεν το βρισκεις:(

ΤΙ γατοθύελα είναι αυτή!:up::up::up:
Μ'αρέσει που έλεγα ότι αυτή η κατηγορία δεν θα έχει πολλές συμμετοχές!;)
Νεκταρία τα κουνάκια είναι το ένα πιό όμορφο από το άλλο, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να διαλέξω το πιό όμορφο μεταξύ τους!;)
Αλλά ξεχωρίζει και η Maya είναι μια πολύ, πολύ όμορφη κεραμιδόγατα με εκπληκτικό βλέμμα!:inlove:
Η πατούσα του Τιμάκου είναι για δάγκωμα, φαίνονται και τα νυχάκια καλέ!:inlove:
Κωνσταντίνα η συνάδελφος(ταρταρουγίτσα) Ομορφούλα είναι πολύ γλυκειά αλλά και η Σίσσυ είναι πλάσμα μαγικό.Τι βλέμμα είναι αυτό που έχει!:up:
Λιλίκα τριχρωμούλα, στην φωτογένεια σκίζεις!:D
Η Τιτίκα, Μαρία τι εκπληκτικά μάτια που έχει!:inlove:
Η Σίμπα Αγνούλα, είναι φοβερή στην φωτό ως υπναρού!;)
Χασμουριέται???;):up:
Και η Αριάδνη έχει υπέροχο τρίχωμα!:D
Αντε τώρα να διαλέξεις!!!;):cool:
Μαρία πότε θα αρχίσει η ψηφοφορία?
Θα υπάρχει πάλι "δικαίωμα" για δύο ψήφους???:hmm:

Τι ομορφη γατα.....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Ποτε θα λειπεις να στην κλεψω? "Αξιοκλεφτη!":lol:

Ελενάκι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα!Εγώ δεν έχω αντίρηση!!!:blink:
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η Μυρτώ, που έχει εκ γεννετής ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού.:blink:
Μόλις την πλησιάσει κάποιος που δεν γνωρίζει, βγάζει μιά τσιρίδα τόοοοοσο διαπεραστική που σου τρυπάει τα τύμπανα.;)
Σε λίγα δευτερόλεπτα θα μας την έχεις επιστρέψει!:P:whistle::lol::lol:

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!:kiss::kiss::rolleyes:

ΤΙ γατοθύελα είναι αυτή!:up::up::up:
Μ'αρέσει που έλεγα ότι αυτή η κατηγορία δεν θα έχει πολλές συμμετοχές!;)
Νεκταρία τα κουνάκια είναι το ένα πιό όμορφο από το άλλο, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να διαλέξω το πιό όμορφο μεταξύ τους!;)
Αλλά ξεχωρίζει και η Maya είναι μια πολύ, πολύ όμορφη κεραμιδόγατα με εκπληκτικό βλέμμα!:inlove:
Νικη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια:)οποτε κατεβεις και εχεις χρονο ελα να μας δεις απο κοντα:)
Οσο για τη Μαγια και γω ετσι νομιζα οτι ηταν κεραμιδογατα μεχρι που τη κατεβασα σε εκθεση για "γατα σπιτιου" και οταν την ειδαν οι κριτες την χαρακτηρισαν ευρωπαικη κοντοτριχη:lol:και απο τοτε εχει το pedigree της:confused:Μαλιστα το κοριτσακι μου.Μολις πριν λιγο της ειπα καληνυχτα χαιδευοντας το πατσοκιλακι της:lol:

Κοριτσιααααα!!Ο Τιμυυυυυυ!!!!!!!!αααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Τι Σακης τι Τιμυ!!!Η ωριμη γοητεια ειναι εμφανης και στους δυο!!!!!!Και η φωτογραφια θριλερ,ολα τα λεφτα!!!!!!!:up:
Αγαπαω Τιμυ λεμε!!!!!
Ευχαριστούμε Αλίνα!!!!!!!!!:)
μπραβο βρε παιδια, πολυ χαρηκα για τον ερωτα σας..μπορει να εχασα τον τιμυ, αλλα εχω τον σπιντυ μου τον ομορφο πορτοκαλογατο :rolleyes:
πασχαλια:P
Ναι Πασχαλίτσα μου εσύ φιλεναδίτσα μου καλή. Τίμυ:D

Ναι Πασχαλίτσα μου εσύ φιλεναδίτσα μου καλή. Τίμυ:D
Τίμυ είσαι μεγάλος καταφερτζής. Σκέφτηκες να βάλεις υποψηφιότητα κ στις επόμενες εκλογές:lol::lol::lol::lol:

εβαλε η Μαρια το θεμα με ολα τα γατουνια για να δω να ψηφισω?:)

Πω πω ομορφιες!Εμενα παντως πολυ μου αρεσει η Σίμπα υπναρου!

Ευχαριστούμε!

Η Σίμπα Αγνούλα, είναι φοβερή στην φωτό ως υπναρού!;)
Χασμουριέται???;):up:

Ευχαριστούμε!Ναι!Χασμουριέται!

Καλημέρα περήφανες γατομαμάδες!!:up:Μερικές θα σας γνωρίσω και από κοντά σήμερα:DΓιούλη μου το θέμα θα ανοίξει αύριο με τις συμμετοχές γιατί έλειπα και σήμερα θα κάτσω να οργανώσω λίγο τις φωτογραφίες...πανέμορφα όλα παρεπιπτόντως να δω πως θα ψηφίσετε:happy:Όσο για τις 2 ψήφους δεν ισχύουν σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι μικρός ο αριθμός των υποψηφίων οπότε δεν χρειάζεται...
Νεκταρία μια χαρά η νέα φωτογραφία φαίνεται καλύτερα!!:)

Νεκταρία γιατί δεν έβαλες κ τον Μπλακυ;:(:(:(

Μα νομιζω τον εχω βαλει:|Κοιταξε το βρε Μαρακι μου:|Λες να το ξεχασα το αγορι μου?:hmm:

H Σίμπα γεννημένη τον Αύγουστο θα γίνει 16 χρονών σε 1 μήνα!
Με δυναμικό και ναζιάρικο χαρακτήρα που σε κάνει να της κάνεις όλα τα χατίρια διαγωνίζεται στα γατοκαλλιστεία!
Μαρία μένει μόνο να βάλεις εκείνες τις δύο φωτογραφίες και τελειώσαμε.Κάτι τελευταίο.Γίνεται να βάλεις τη φώτο που είναι για ώριμη γοητεία και στην φωτογένεια;Αλλά να μείνει και στην ώριμη γοητεία!Ευχαριστώ και καλή τύχη σε όλα τα γατόνια!
Αααααα,Μαρία δεν υπάρχει κατηγορία Μιςς σοφός.Η Νεκταρία νομίζω έβαλε μια φώτο σε αυτήν την κατηγορία.Τελικά υπάρχει;

οι υποψηφιότητες της Αγνής:
Simba:)
miss ατίθασα νιάτα
DSC00427.JPG

miss θρίλερ
P120209_16.2501.jpg

Υπναρου
PICT9935.JPG

miss ώριμη γοητεία
DSC00274.JPG

miss μαμάκιας
DSC00270.JPG

miss βλέμμα
DSC00443_933965.JPG

Simba
miss πατούσα
SIMBA.jpg

miss νάζι (Αγνή αυτη είναι καλύτερη..)
DSC00430.JPG

όχι σοφός δεν υπάρχει :/:δεν πειράζει θα μπερδεύτηκε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back