Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που έλαβαν μέρος, πραγματικά, καθώς έπρεπε να ρίξω μόνο μια ψήφο, δυσκολεύτηκα πολύ, γιατί
Όλα είναι υπέροχα και τα αγαπώ!!

Μαρία, συγχαρητήρια, ήσουν καταπληκτική, ελπίζω να το απόλαυσες όσο και εμείς!!Καλές διακοπές τώρα και καλή ξεκούραση

:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τι νομίζατε θα γλιτώνατε;;Ακούω προτάσεις για διαγωνισμό ανεξαρτήτου ηλικίας ήδη κάπου διάβασα μια καλή πρόταση για miss mister Μουστάκι
Λοιπόν για πείτε και άλλες χιουμοριστικές κατηγορίες να οργανωθούμε σιγά σιγά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αν ξαναγίνουν γατοκαλλιστεία να βάλετε και Mister and Miss τριχωτα πατουσάκια. Θα σας φάει όλους λάχανο ο Φρέντυ. Και αν βάλετε και Mister and Miss "ψιτ σου κλείνω και το μάτι" θα σαρώσουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Επέστρεψα!!Για μαζευτείτε σιγά σιγάΤι νομίζατε θα γλιτώνατε;;Ακούω προτάσεις για διαγωνισμό ανεξαρτήτου ηλικίας ήδη κάπου διάβασα μια καλή πρόταση για miss mister Μουστάκι
Λοιπόν για πείτε και άλλες χιουμοριστικές κατηγορίες να οργανωθούμε σιγά σιγά...
καλως ηρθες κα πρεβελακη !

εχει ηδη ανοιχτει θεμα για τα μουστακια, για ριξε ενα βλεφαρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Επέστρεψα!!Για μαζευτείτε σιγά σιγάΤι νομίζατε θα γλιτώνατε;;Ακούω προτάσεις για διαγωνισμό ανεξαρτήτου ηλικίας ήδη κάπου διάβασα μια καλή πρόταση για miss mister Μουστάκι
Λοιπόν για πείτε και άλλες χιουμοριστικές κατηγορίες να οργανωθούμε σιγά σιγά...
Καλώς μας ήρθες, κυρία διοργανώτρια!

Οπως είδες δεν μείναμε με "σταυρωμένα τα χέρια",
σου ετοιμάζουμε υλικό!!!

Ολα καλά στις διακοπές, πέρασες τέλεια?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Το είδα άξια τέκνα μου μπράβο σας!!Καλώς μας ήρθες, κυρία διοργανώτρια!
Οπως είδες δεν μείναμε με "σταυρωμένα τα χέρια",
σου ετοιμάζουμε υλικό!!!
Ολα καλά στις διακοπές, πέρασες τέλεια?![]()

Τέλεια πέρασα στην Κρήτη μια εβδομάδα ήταν μόνο ήθελα και άλλο...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλώς σας βρήκα!!Καλέ το είδα το θεματάκι από εκεί πήρμε και την ιδέα να οργανώσουμε διαγωνισμό με περίεργες και αστείες κατηγορίες..μπορούμε να βάλουμε και τα μουστάκια εδώ γιατί δεν σας είδα πολύ οργανωμένεςκαλως ηρθες κα πρεβελακη !
εχει ηδη ανοιχτει θεμα για τα μουστακια, για ριξε ενα βλεφαρο![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mαρια Μαρακι μου Μαριω μου!Καλώς σας βρήκα!!Καλέ το είδα το θεματάκι από εκεί πήρμε και την ιδέα να οργανώσουμε διαγωνισμό με περίεργες και αστείες κατηγορίες..μπορούμε να βάλουμε και τα μουστάκια εδώ γιατί δεν σας είδα πολύ οργανωμένες![]()

Τωρα διαβασα τη προσπαθεια σου για νεα καλλιστεια!
Αντε καλε μαζευτειτε να πουμε αστειες κατηγοριες

Μωρε λειπουν και πολλοι

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ας έχουμε σκεφτεί πριν μερικές κατηγορίες εμείς
staman2
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Λέτε να βγάλουμε Miss κυτταρίτιδα 2009 για τις πιο τροφαντές γατούλεςΑντε καλε μαζευτειτε να πουμε αστειες κατηγοριες
Μωρε λειπουν και πολλοι![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρία μου καλώς ήρθες κ από εμένα δεν θα πω κ καλό χειμώνα γιατί πάντα με εκνευρίζει όταν το λένε αυτό![]()
Λέτε να βγάλουμε Miss κυτταρίτιδα 2009 για τις πιο τροφαντές γατούλες![]()

και θα βαλουμε τη δικη μας Instead
αφου οι γατες δεν εχουν

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντε καλέ ούτε κ εμείς έχουμε τίποτα δεν θα βάλουμεκαι θα βαλουμε τη δικη μας Instead
αφου οι γατες δεν εχουν
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω εχω δυο στερεοφωνικες βουλεςΑντε καλέ ούτε κ εμείς έχουμε τίποτα δεν θα βάλουμε![]()
μια απο τη μια και μια απο την αλλη...παστωνομαι ομως καθε βραδυ

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εγω εχω δυο στερεοφωνικες βουλεςμια απο τη μια και μια απο την αλλη...παστωνομαι ομως καθε βραδυ
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Στερεοφωνικές δεν είναι τίποτα να ανησυχείς όταν θα γίνουν Dolby surroundεγω εχω δυο στερεοφωνικες βουλεςμια απο τη μια και μια απο την αλλη...παστωνομαι ομως καθε βραδυ
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Στερεοφωνικές δεν είναι τίποτα να ανησυχείς όταν θα γίνουν Dolby surround

ΑΠΑΙΧΤΗ
ΘΕΑ!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στερεοφωνικές δεν είναι τίποτα να ανησυχείς όταν θα γίνουν Dolby surround
Αυτο δεν θα το επιτρεψω ΠΟΤΕ
μεχρι και η κυτταριτιδα μου με φοβαται

την εχει κανει σχεδον ολοκληρη

(να'ναι καλα η vichy...)

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool