ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν ειχεις να πας πουθενα...το συμβολαιο σου με τα γατοκαλιστεια του Mycat ληγει το Σεπτεμβρη....ακου διακοπεςH αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω![]()

προσεξε γιατι θα τα χαλασετε με τις μοδερατορισσες και θα αναγκαστεις να πας στο "γατοοικημα" που δε πληρωνει καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν ειχεις να πας πουθενα...το συμβολαιο σου με τα γατοκαλιστεια του Mycat ληγει το Σεπτεμβρη....ακου διακοπες
προσεξε γιατι θα τα χαλασετε με τις μοδερατορισσες και θα αναγκαστεις να πας στο "γατοοικημα" που δε πληρωνει καλα
![]()
Στη σύμβαση που έχω κάνει περιλαμβάνονται και οι διακοπές!!

Και μετά μόλις επιστρέψω να κάνουμε και διαγωνισμό ανεξαρτήτου ηλικίας με διάφορα θέματα θα έχει πολύ πλάκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
όσοι δεν έχουν ψηφίσει ας το κάνουν γιατί έχουμε 1-2 ισοψηφίες και επίσης στα αγοράκια τα αποτελέσματα είναι πως να το πω...μονότονα!!![]()
Τι να θέλει να πει άραγε η ποιήτρια Μαρία

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Να τους παρουμε με το ζορι δεν γινεταιόσοι δεν έχουν ψηφίσει ας το κάνουν γιατί έχουμε 1-2 ισοψηφίες και επίσης στα αγοράκια τα αποτελέσματα είναι πως να το πω...μονότονα!!![]()
Ενα παιχνιδι ειναι ετσι για να περασει ομορφα η ωρα
Αντε κοριτσια -αγορια ψηφιστε

Τι εννοεις Μαρακι λεγοντας Μονοτονα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αν δεν αλλάξει κάτι 5 στις 6 κατηγορίες έχουμε τον ίδιο νικητήΝα τους παρουμε με το ζορι δεν γινεταιΕνα παιχνιδι ειναι ετσι για να περασει ομορφα η ωρα
Αντε κοριτσια -αγορια ψηφιστε
Τι εννοεις Μαρακι λεγοντας Μονοτονα![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-5-ετών-και-άνω.225248/ βλεπεις ολα τα γατονια και στελνεις πμ στη Μαριαβρε παιδια...σε ποιο λινκ ψηφιζουμε????????![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-5-ετών-και-άνω.225248/ βλεπεις ολα τα γατονια και στελνεις πμ στη Μαρια![]()
οκ ευχαριστω πολυ

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι να θέλει να πει άραγε η ποιήτρια Μαρία...
Καταλάβαμε,καταλάβαμε... ποιός είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειχεις να πας πουθενα...το συμβολαιο σου με τα γατοκαλιστεια του Mycat ληγει το Σεπτεμβρη....ακου διακοπες
![]()

Γειά σου βρέ Γιούλιτσκα!!! Εγραψες πάλι!!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειδα μια κοπέλα που μου φάνηκε ότι σου έμοιαζε πολύ.
Αν ήσουν εσύ, συγνώμη που δεν σου μίλησα, αλλά την εχω πατήσει έτσι και με κοιτάγαν σαν εξωγήινο μετά.....
Αν δεν ήσουν εσύ, ήρθε η ώρα να μάθεις, ότι η σωσίας σου είναι στην Αθήνα και παίρνει και τον προαστιακό!
Καλημέραααααα
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι να θέλει να πει άραγε η ποιήτρια Μαρία...
Παιδιά επειδη είμαι και λίγο ψωνάρα με τον γιο μου ειδικά αυτον, μήπως να αρχίσω να χαίρομαι απο τώρα?αν δεν αλλάξει κάτι 5 στις 6 κατηγορίες έχουμε τον ίδιο νικητή![]()

Αν πάλι κάνω λάθος, sorry λοιπόν

Ο Τίμυ μου σας χαιρετά και αν τον ψηφίσετε σας υπόσχεται απίστευτες ώρες μυρίσματος με το μουσουδάκι του και παραξενιάς

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι δεν ήμουν εγώ...Μαρία, να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; Ήσουν μήπως σήμερα στον προαστιακό και κατέβηκες στην Κηφισίας;;;;
Ειδα μια κοπέλα που μου φάνηκε ότι σου έμοιαζε πολύ.
Αν ήσουν εσύ, συγνώμη που δεν σου μίλησα, αλλά την εχω πατήσει έτσι και με κοιτάγαν σαν εξωγήινο μετά.....
Αν δεν ήσουν εσύ, ήρθε η ώρα να μάθεις, ότι η σωσίας σου είναι στην Αθήνα και παίρνει και τον προαστιακό!
Καλημέραααααα

με έβαλες σε σκέψεις τώρα!!
Πάντος καλά που δεν της μίλησες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Πονηρή γατομάνα εσύ...εγώ δεν ξέρω τίποταΠαιδιά επειδη είμαι και λίγο ψωνάρα με τον γιο μου ειδικά αυτον, μήπως να αρχίσω να χαίρομαι απο τώρα?
Αν πάλι κάνω λάθος, sorry λοιπόν
Ο Τίμυ μου σας χαιρετά και αν τον ψηφίσετε σας υπόσχεται απίστευτες ώρες μυρίσματος με το μουσουδάκι του και παραξενιάς![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλή επιτυχία σε όλους μας Νεκταρία μου!!!!!!Καλη επιτυχια![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν πειράζει όμως έχουμε 2 νικήτριες!!Τα αποτελέσματα βγήκαν και μπορείτε να τα δείτε στο link της υπογραφής μου
konstans
Περιβόητο μέλος

Κι ευχαριστούμε πολύ για τις ψήφους

Τελικά ισχύει ότι και στους ανθρώπους, οι γυναίκες ζουν πιο πολύ απ'τους άντρες και είχαμε λίγες υποψηφιότητες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool