Γατολιχουδιές

• Thread starter Thread starter Fotini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αυτο ειναι τελειο:up::P

Όχι, δεν είναι.. ο ανθρώπινος τόνος δημιουργεί λίπος στο συκώτι:/:
Έχω κι εγώ να σου πω μερικές λιχουδιές, αλλά από αύριο, δεν προλαβαίνω τώρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα πάλι ούτε να τις φτύσουν τις λιχουδιές, ότι και αν έχω δοκιμάσει να τους δώσω.
Γι'αυτό και καταλήγω στα σιγουράκια: κάνα κομμάτι ζαμπόν, λίγο τυράκι κ.τ.λ.;)
Όσον αφορά τον τόνο, αν δοκιμάσετε(όχι εσείς, τα γατιά σας:lol:) τις κονσέρβες Biopate που είναι όλες με βιολογικό τόνο θα γλύφετε τα πατουσάκια σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσον αφορά τον τόνο, αν δοκιμάσετε(όχι εσείς, τα γατιά σας:lol:) τις κονσέρβες Biopate που είναι όλες με βιολογικό τόνο θα γλύφετε τα πατουσάκια σας!!!

Υπερθεματίζουν τα γατιά μου, όπως και για τις applaws (όλων των γεύσεων!) :) Να σημειώσω εδώ ότι ο Νίνο ΔΕΝ τρώει κονσέρβες, μόνο αυτές, οπότε μάλλον είναι νόστιμες!

Υπερθεματίζουν τα γατιά μου, όπως και για τις applaws (όλων των γεύσεων!) :) Να σημειώσω εδώ ότι ο Νίνο ΔΕΝ τρώει κονσέρβες, μόνο αυτές, οπότε μάλλον είναι νόστιμες!
οι applaws δεν ειναι πληρης τροφη ε? ειναι λιχουδια?

οι applaws δεν ειναι πληρης τροφη ε? ειναι λιχουδια?

Πληρέστατη! Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα, σκοτώστε με:(
:lol:

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;:rolleyes:

Η Μπουμπού έχει φάει χοντρό κόλλημα με τα Denta Paw της Purina. Είναι για τα δόντια, αλλά εγώ της τα δίνω για να κάθεται στο χτένισμα.
Επίσης τρελαίνεται για κοτόπουλο, σε όλες τις μορφές, ακόμα και κοκκινιστό να είναι θα εκλιπαρεί με γουργουριστά πατουσάκια μέχρι να πάρει λίγο...

που τις βρίσκεις ελλάδα???:hmm:

Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ;338327 και φυσικα τα περιβοητα greenies για τα δοντακια τους μονο απο Αμερικη ομως :/: [URL:
https://www.animalworldnetwork.com/fegrforcain4.html[/URL]
Τα greenies είναι φοβερά και η δική μου τα τσάκισε. Κομμένα δε κομματάκια βέβαια:redface:. Τι κρίμα να μην μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα.

Τι σημαίνει βιολογικός τόνος; Μήπως είναι λίγο μούφα αυτο περί βιολογικού;:hmm:
Κατά τα άλλα το CD τσακίζει κοτόπουλο, μοσχάρι και γαύρο, οκ δεν είναι λιχουδιές :redface:.... το σταματάω.:P

Τα δικα μου νομιζω τα ξερετε...τον δικο μου δεν τον συγκινει τιποτα. Ουτε μια φορα δεν εχει νιαουρισει για φαγητο. Ποτε! Του αρεσουν οι ελιες αλλα δεν κανει σαν τρελος να πηδαει σε τραπεζια, να αρπαζει την ελια και αλλα τετοια. Απο treats εχουμε δοκιμασει σχεδον οτι κυκλοφορει στην αγορα. Ουτε greenies, ουτε tuna/buffalo/buffalo liver/salmon/chicken/whitefish flakes, ουτε petrodex dental treat, ουτε kitty care hairball remedy treat, ουτε treats απο τις περισσοτερες εταιριες γατοτροφων τρωει. Τωρα τρωει με ελαχιστη ορεξη τα treats της go! natural αλλα πρεπει πρωτα να του τα πεταω, να παιζει μαζι τους και μετα στο τελος να τα γλειφει, να τα βαζει στο στομα του, να τα φτυνει και μετα να τα τρωει. Ουτε τονο τρωει. Χθες του εδωσα λιγο ωμο σολωμο και το εφαγε με τα χιλια ζορια. Δεν τρελαινεται για ψαρι. Γενικα δεν τρελαινεται για τιποτα που δεν ειναι κοτοπουλο ή γαλοπουλα. Βασικα δεν τρελαινεται για φαγητο γενικοτερα :lol:

να ρωτησω κατι? Η γατα δεν τρωει χοιρινο? Δεν το εχω δει ποτε σε τροφη για γατες:hmm:

τρωνε αλλα δεν δινουν για αλλους λογους (τοξοπλασμα). Καποτε ειχα δωσει στον ναρουτο κομματακι απο χοιρινη μπριζολα, αλλα κλασσικα δεν το αγγιξε. Η γατα μου στην ελλαδα ετρωγε παντως.

Η δικιά μου να δεις πώς το τσακίζει... Γενικά ό,τι να'ναι, αρκεί να είναι κρέας! Μέχρι και ωμό λίπος μοσχάρι μέσα από το νεροχύτη μου έκλεψε πέρισυ την ώρα που το καθάριζα για να το μαγειρέψω! Μέχρι να πω ΜΗΗΗΗ, το είχε ρουφήξει σαν μακαρόνι!:redface::lol:

1. Breath and Dental care treats
2. Defurr-UM treats (αντί για την πάστα)
3. Fit-nip treats
4. Skin & Coat cat treats
5. Mini Treats Chicken & Liver (τα αγαπημένα του Ντακίρι)
6. Cat Caviar / Cat Kaviar (για τις κροκέτες και όχι μόνο!!)
7. Feline Greenies
και όσο κι αν φανεί παράξενο, τα γατιά μου θεωρούν λιχουδιά και το Defurr-UM στο σωληνάριο..:P
Επίσης, ως λιχουδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γιαούρτι, το γάλα (για γάτες ή λίγο από το δικό μας), ο κρόκος του αυγού (καλά βρασμένος), λίγο τυράκι, κλπ..

1. Breath and Dental care treats
2. Defurr-UM treats (αντί για την πάστα)
3. Fit-nip treats
4. Skin & Coat cat treats
5. Mini Treats Chicken & Liver (τα αγαπημένα του Ντακίρι)
6. Cat Caviar / Cat Kaviar (για τις κροκέτες και όχι μόνο!!)
7. Feline Greenies
και όσο κι αν φανεί παράξενο, τα γατιά μου θεωρούν λιχουδιά και το Defurr-UM στο σωληνάριο..:P
Επίσης, ως λιχουδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γιαούρτι, το γάλα (για γάτες ή λίγο από το δικό μας), ο κρόκος του αυγού (καλά βρασμένος), λίγο τυράκι, κλπ..
αυτα τους τα εχεις δοκιμασει και τους αρεσαν Φωτεινη? εννοω αυτα που μας δινεις Links...

να ρωτησω κατι? Η γατα δεν τρωει χοιρινο? Δεν το εχω δει ποτε σε τροφη για γατες:hmm:
Και όμως στα lidl είχα δει κάποια στιγμή κονσέρβα με χοιρινό για γάτες

Και όμως στα lidl είχα δει κάποια στιγμή κονσέρβα με χοιρινό για γάτες
α....μαλιστα...:hmm:

Γιαουρτι κ κροκο αυγου οταν τρωω δινω παντα κ οτιδηποτε κρεατικο τρωω κ τους μυρισει,κοτοπουλο κ ψαρι παντα.
Τους πηρα κ κατι chewing ξυλακια(gimpet νομιζω η μαρκα) κ η Μπιζου τα ρουφηξε πριν καν τα παρει χαμπαρι ο περσουλης!

Νόνικα ο γατός που ήταν γνωστός ως Κύρος(:D) τρώει κ άλλα πράγματα εκτός από κροκέτες;

Γιαουρτακι κ κρεατακι,σλουρπ!!!

Σήμερα βρήκα μία νέα λιχουδιά για γάτες. Είναι τις Brit και λέγεται Let's bite, chiceken sandwich. Αναφέρει στη συσκευασία ότι περιέχει 90% κρέας χωρίς πρόσθετα και χρώμα. Είναι νωπά μπαστουνάκια και η συσκευασία μόλις ανοιχτεί διατηρείται στο ψυγείο. Μέσα περιέχει και ένα φακελάκι που γράφει πως απορροφά το οξυγόνο.
Η Cindy πάντως ξετρελάθηκε, της πήγα ένα κομματάκι κοντά της και μόλις το μύρισε κατάφερα να τη σηκώσω από το πουφ που έχει ρίξει άγκυρα τις τελευταίες μέρες:up:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back