Fotini
Διάσημο μέλος
αυτο ειναι τελειο![]()
Όχι, δεν είναι.. ο ανθρώπινος τόνος δημιουργεί λίπος στο συκώτι

Έχω κι εγώ να σου πω μερικές λιχουδιές, αλλά από αύριο, δεν προλαβαίνω τώρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Γι'αυτό και καταλήγω στα σιγουράκια: κάνα κομμάτι ζαμπόν, λίγο τυράκι κ.τ.λ.

Όσον αφορά τον τόνο, αν δοκιμάσετε(όχι εσείς, τα γατιά σας
) τις κονσέρβες Biopate που είναι όλες με βιολογικό τόνο θα γλύφετε τα πατουσάκια σας!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Όσον αφορά τον τόνο, αν δοκιμάσετε(όχι εσείς, τα γατιά σας) τις κονσέρβες Biopate που είναι όλες με βιολογικό τόνο θα γλύφετε τα πατουσάκια σας!!!
Υπερθεματίζουν τα γατιά μου, όπως και για τις applaws (όλων των γεύσεων!)
Να σημειώσω εδώ ότι ο Νίνο ΔΕΝ τρώει κονσέρβες, μόνο αυτές, οπότε μάλλον είναι νόστιμες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οι applaws δεν ειναι πληρης τροφη ε? ειναι λιχουδια?Υπερθεματίζουν τα γατιά μου, όπως και για τις applaws (όλων των γεύσεων!)Να σημειώσω εδώ ότι ο Νίνο ΔΕΝ τρώει κονσέρβες, μόνο αυτές, οπότε μάλλον είναι νόστιμες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
οι applaws δεν ειναι πληρης τροφη ε? ειναι λιχουδια?
Πληρέστατη! Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα, σκοτώστε με

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;

chryssa
Διάσημο μέλος
Επίσης τρελαίνεται για κοτόπουλο, σε όλες τις μορφές, ακόμα και κοκκινιστό να είναι θα εκλιπαρεί με γουργουριστά πατουσάκια μέχρι να πάρει λίγο...
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπερθεματίζουν τα γατιά μου, όπως και για τις applaws (όλων των γεύσεων!)Να σημειώσω εδώ ότι ο Νίνο ΔΕΝ τρώει κονσέρβες, μόνο αυτές, οπότε μάλλον είναι νόστιμες!
που τις βρίσκεις ελλάδα???

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα greenies είναι φοβερά και η δική μου τα τσάκισε. Κομμένα δε κομματάκια βέβαιαΑρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ;338327 και φυσικα τα περιβοητα greenies για τα δοντακια τους μονο απο Αμερικη ομως :/: [URL:https://www.animalworldnetwork.com/fegrforcain4.html[/URL]
. Τι κρίμα να μην μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα.Τι σημαίνει βιολογικός τόνος; Μήπως είναι λίγο μούφα αυτο περί βιολογικού;Όσον αφορά τον τόνο, αν δοκιμάσετε(όχι εσείς, τα γατιά σας) τις κονσέρβες Biopate που είναι όλες με βιολογικό τόνο θα γλύφετε τα πατουσάκια σας!!!

Κατά τα άλλα το CD τσακίζει κοτόπουλο, μοσχάρι και γαύρο, οκ δεν είναι λιχουδιές
.... το σταματάω.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
2. Defurr-UM treats (αντί για την πάστα)
3. Fit-nip treats
4. Skin & Coat cat treats
5. Mini Treats Chicken & Liver (τα αγαπημένα του Ντακίρι)
6. Cat Caviar / Cat Kaviar (για τις κροκέτες και όχι μόνο!!)
7. Feline Greenies
και όσο κι αν φανεί παράξενο, τα γατιά μου θεωρούν λιχουδιά και το Defurr-UM στο σωληνάριο..

Επίσης, ως λιχουδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γιαούρτι, το γάλα (για γάτες ή λίγο από το δικό μας), ο κρόκος του αυγού (καλά βρασμένος), λίγο τυράκι, κλπ..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτα τους τα εχεις δοκιμασει και τους αρεσαν Φωτεινη? εννοω αυτα που μας δινεις Links...1. Breath and Dental care treats
2. Defurr-UM treats (αντί για την πάστα)
3. Fit-nip treats
4. Skin & Coat cat treats
5. Mini Treats Chicken & Liver (τα αγαπημένα του Ντακίρι)
6. Cat Caviar / Cat Kaviar (για τις κροκέτες και όχι μόνο!!)
7. Feline Greenies
και όσο κι αν φανεί παράξενο, τα γατιά μου θεωρούν λιχουδιά και το Defurr-UM στο σωληνάριο..
Επίσης, ως λιχουδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γιαούρτι, το γάλα (για γάτες ή λίγο από το δικό μας), ο κρόκος του αυγού (καλά βρασμένος), λίγο τυράκι, κλπ..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και όμως στα lidl είχα δει κάποια στιγμή κονσέρβα με χοιρινό για γάτεςνα ρωτησω κατι? Η γατα δεν τρωει χοιρινο? Δεν το εχω δει ποτε σε τροφη για γατες![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α....μαλιστα...Και όμως στα lidl είχα δει κάποια στιγμή κονσέρβα με χοιρινό για γάτες

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Τους πηρα κ κατι chewing ξυλακια(gimpet νομιζω η μαρκα) κ η Μπιζου τα ρουφηξε πριν καν τα παρει χαμπαρι ο περσουλης!
elvenstar
Επιφανές μέλος
) τρώει κ άλλα πράγματα εκτός από κροκέτες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Cindy πάντως ξετρελάθηκε, της πήγα ένα κομματάκι κοντά της και μόλις το μύρισε κατάφερα να τη σηκώσω από το πουφ που έχει ρίξει άγκυρα τις τελευταίες μέρες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool