ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Nεκταρια το πηρες απο μεγαλη αλυσιδα ή μικρο pet shop?Σήμερα βρήκα μία νέα λιχουδιά για γάτες. Είναι τις Brit και λέγεται Let's bite, chiceken sandwich. Αναφέρει στη συσκευασία ότι περιέχει 90% κρέας χωρίς πρόσθετα και χρώμα. Είναι νωπά μπαστουνάκια και η συσκευασία μόλις ανοιχτεί διατηρείται στο ψυγείο. Μέσα περιέχει και ένα φακελάκι που γράφει πως απορροφά το οξυγόνο.
Η Cindy πάντως ξετρελάθηκε, της πήγα ένα κομματάκι κοντά της και μόλις το μύρισε κατάφερα να τη σηκώσω από το πουφ που έχει ρίξει άγκυρα τις τελευταίες μέρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτο ειναι ε?Σήμερα βρήκα μία νέα λιχουδιά για γάτες. Είναι τις Brit και λέγεται Let's bite, chiceken sandwich. Αναφέρει στη συσκευασία ότι περιέχει 90% κρέας χωρίς πρόσθετα και χρώμα. Είναι νωπά μπαστουνάκια και η συσκευασία μόλις ανοιχτεί διατηρείται στο ψυγείο. Μέσα περιέχει και ένα φακελάκι που γράφει πως απορροφά το οξυγόνο.
Η Cindy πάντως ξετρελάθηκε, της πήγα ένα κομματάκι κοντά της και μόλις το μύρισε κατάφερα να τη σηκώσω από το πουφ που έχει ρίξει άγκυρα τις τελευταίες μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
αυτα τους τα εχεις δοκιμασει και τους αρεσαν Φωτεινη? εννοω αυτα που μας δινεις Links...
Sorry, τώρα το είδα

Ναι, τα έχουν δοκιμάσει αυτά, δε θα σας πρότεινα πράγματα που δεν έχω αγοράσει απλά για εντυπωσιασμό..
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα πήρα από την κτηνιατρική αποθήκη δες εδώ αν θες https://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.aspNεκταρια το πηρες απο μεγαλη αλυσιδα ή μικρο pet shop?
είναι η εταιρεία που εισάγει τα Brit αν καταλάβει σωστά.
Ναι είναι αυτο που έβαλες στη φωτο.

Melini
Διάσημο μέλος
Τα πήρα από την κτηνιατρική αποθήκη δες εδώ αν θες https://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp
Ναι είναι αυτο που έβαλες στη φωτο.![]()
Ωραία ιδέα η κτηνιατρική αποθήκη, αλλά Περιστέρι, Κορυδαλλός και Ελευσίνα... όλα δίπλα μου είναι

Εγώ είχα παραγγείλει κάτι λιχουδιές από Αγγλία, ο μικρός είχε ξετρελαθεί! τις έλεγαν Thomas. Μετά μου απαγόρευσε η κτηνίατρος να του δίνω οτιδήποτε άλλο εκτός από την ξηρά τροφή. Τώρα μου έχει μείνει ένα σακκουλάκι σφραγισμένο, μπορώ να σου το δώσω Γιούλη, να δοκιμάσεις...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει και παρα πολυ καλες τιμες εχω ακουσει απο πολλουςΤα πήρα από την κτηνιατρική αποθήκη δες εδώ αν θες https://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp
Ναι είναι αυτο που έβαλες στη φωτο.![]()

μπορει καποια στιγμη να πεταχτω στο περιστερι!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
aelin
Νεοφερμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτα ειναι? Μετα το ταξειδι θα βρεθουμε να μου τα δωσεις Μελινακι! Ευχαριστω πολυΩραία ιδέα η κτηνιατρική αποθήκη, αλλά Περιστέρι, Κορυδαλλός και Ελευσίνα... όλα δίπλα μου είναι
Εγώ είχα παραγγείλει κάτι λιχουδιές από Αγγλία, ο μικρός είχε ξετρελαθεί! τις έλεγαν Thomas. Μετά μου απαγόρευσε η κτηνίατρος να του δίνω οτιδήποτε άλλο εκτός από την ξηρά τροφή. Τώρα μου έχει μείνει ένα σακκουλάκι σφραγισμένο, μπορώ να σου το δώσω Γιούλη, να δοκιμάσεις...![]()

Melini
Διάσημο μέλος
εχει και παρα πολυ καλες τιμες εχω ακουσει απο πολλους
μπορει καποια στιγμη να πεταχτω στο περιστερι!
Θα με πάρεις μαζί σου;;;
θα σου δώσω λιχουδιές και τα αγαπημένα σου μπισκοτάκια 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο Περιστερι?? Και βεβαια!Θα με πάρεις μαζί σου;;;θα σου δώσω λιχουδιές και τα αγαπημένα σου μπισκοτάκια
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
αυτα ειναι? Μετα το ταξειδι θα βρεθουμε να μου τα δωσεις Μελινακι! Ευχαριστω πολυ
![]()
Αυτά ακριβώς
Δε θυμάμαι ποια γεύση έχει μείνει και δυστυχώς δε θυμάμαι και από ποια ιστοσελίδα τα είχα αγοράσει
πάντως ήταν φτηνά και τα έξοδα αποστολής ελάχιστα, άξιζε τον κόπο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ουτε greenies Θα εδινες στον Gandalf?Αυτά ακριβώςΔε θυμάμαι ποια γεύση έχει μείνει και δυστυχώς δε θυμάμαι και από ποια ιστοσελίδα τα είχα αγοράσει
πάντως ήταν φτηνά και τα έξοδα αποστολής ελάχιστα, άξιζε τον κόπο.

Melini
Διάσημο μέλος
ουτε greenies Θα εδινες στον Gandalf?![]()
Η γιατρίνα μου είπε ότι η ξηρή τροφή είναι υπέραρκετή αυτή τη στιγμή, ούτε πρασινάδες, ούτε άλλο φαγητό ούτε και γατολιχουδιές... κι με φόβισε πολύ, γιατί μου είπε ότι μπορεί να πάθει μέχρι και γαστροραγία
οπότε κι εγώ του δίνω μόνο ξηρά τροφή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν συνηλθε μωρε Μελινα δηλαδη απο τοτε?Η γιατρίνα μου είπε ότι η ξηρή τροφή είναι υπέραρκετή αυτή τη στιγμή, ούτε πρασινάδες, ούτε άλλο φαγητό ούτε και γατολιχουδιές... κι με φόβισε πολύ, γιατί μου είπε ότι μπορεί να πάθει μέχρι και γαστροραγίαοπότε κι εγώ του δίνω μόνο ξηρά τροφή...
Melini
Διάσημο μέλος
δεν συνηλθε μωρε Μελινα δηλαδη απο τοτε?
Δεν ξέρω αν έχει συνέλθει, γιατί ποτέ δεν εμφάνιζε συμπτώματα ενόχλησης στο στομάχι... μόνο στη στείρωση όταν έκανε εμετό. Όσες φορές έχω μιλήσει με την κτηνίατρο, μου έχει πει να του δίνω μόνο την τροφή του, γιατί, λέει, αυτή έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται τώρα που αναπτύσσεται. Τίποτα περισσότερο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν έχει συνέλθει, γιατί ποτέ δεν εμφάνιζε συμπτώματα ενόχλησης στο στομάχι... μόνο στη στείρωση όταν έκανε εμετό. Όσες φορές έχω μιλήσει με την κτηνίατρο, μου έχει πει να του δίνω μόνο την τροφή του, γιατί, λέει, αυτή έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται τώρα που αναπτύσσεται. Τίποτα περισσότερο.
ο εμετος στη στειρωση ειναι αναμενομενος κι οφειλεται στη ναρκωση...μηπως να δοκιμαζες κανα γκρινακι? ειναι πολυ καλα...κι αν δεις το παραμικρο, τα σταματας...
Melini
Διάσημο μέλος
ο εμετος στη στειρωση ειναι αναμενομενος κι οφειλεται στη ναρκωση...μηπως να δοκιμαζες κανα γκρινακι? ειναι πολυ καλα...κι αν δεις το παραμικρο, τα σταματας...
Εκτός απ'τον εμετό έβγαζε κάτι ροζ σάλια, που δείχνουν ευαισθησία

κοίτα, υποθέτω ότι προς το παρόν είναι αρκετή η τροφή του, και όταν θέλω να τον επιβραβεύσω, του δίνω μέρικές κροκετούλες παραπάνω, έτσι για μεζέ... ας γίνει ενός έτους, και ας ολοκληρώσει την ανάπτυξλη του, και θα δω τι θα κάνω με τις λιχουδιές...
elvenstar
Επιφανές μέλος

πολύ στεναχωριέμαι

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Φασολακια,μπαμιες και αρακα κανει να τους δινω απο μια κουταλιτσα καθε φορα που φτιαχνω(3-4 φορες το μηνα)για μεζε και για φυτικες ινες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool