Γατολιχουδιές

Σήμερα βρήκα μία νέα λιχουδιά για γάτες. Είναι τις Brit και λέγεται Let's bite, chiceken sandwich. Αναφέρει στη συσκευασία ότι περιέχει 90% κρέας χωρίς πρόσθετα και χρώμα. Είναι νωπά μπαστουνάκια και η συσκευασία μόλις ανοιχτεί διατηρείται στο ψυγείο. Μέσα περιέχει και ένα φακελάκι που γράφει πως απορροφά το οξυγόνο.
Η Cindy πάντως ξετρελάθηκε, της πήγα ένα κομματάκι κοντά της και μόλις το μύρισε κατάφερα να τη σηκώσω από το πουφ που έχει ρίξει άγκυρα τις τελευταίες μέρες:up:.
Nεκταρια το πηρες απο μεγαλη αλυσιδα ή μικρο pet shop?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα βρήκα μία νέα λιχουδιά για γάτες. Είναι τις Brit και λέγεται Let's bite, chiceken sandwich. Αναφέρει στη συσκευασία ότι περιέχει 90% κρέας χωρίς πρόσθετα και χρώμα. Είναι νωπά μπαστουνάκια και η συσκευασία μόλις ανοιχτεί διατηρείται στο ψυγείο. Μέσα περιέχει και ένα φακελάκι που γράφει πως απορροφά το οξυγόνο.
Η Cindy πάντως ξετρελάθηκε, της πήγα ένα κομματάκι κοντά της και μόλις το μύρισε κατάφερα να τη σηκώσω από το πουφ που έχει ρίξει άγκυρα τις τελευταίες μέρες:up:.
Αυτο ειναι ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα τους τα εχεις δοκιμασει και τους αρεσαν Φωτεινη? εννοω αυτα που μας δινεις Links...

Sorry, τώρα το είδα:redface:
Ναι, τα έχουν δοκιμάσει αυτά, δε θα σας πρότεινα πράγματα που δεν έχω αγοράσει απλά για εντυπωσιασμό..

Nεκταρια το πηρες απο μεγαλη αλυσιδα ή μικρο pet shop?
Τα πήρα από την κτηνιατρική αποθήκη δες εδώ αν θες https://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp
είναι η εταιρεία που εισάγει τα Brit αν καταλάβει σωστά.
Ναι είναι αυτο που έβαλες στη φωτο. :)

Τα πήρα από την κτηνιατρική αποθήκη δες εδώ αν θες https://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp

Ωραία ιδέα η κτηνιατρική αποθήκη, αλλά Περιστέρι, Κορυδαλλός και Ελευσίνα... όλα δίπλα μου είναι :(
Εγώ είχα παραγγείλει κάτι λιχουδιές από Αγγλία, ο μικρός είχε ξετρελαθεί! τις έλεγαν Thomas. Μετά μου απαγόρευσε η κτηνίατρος να του δίνω οτιδήποτε άλλο εκτός από την ξηρά τροφή. Τώρα μου έχει μείνει ένα σακκουλάκι σφραγισμένο, μπορώ να σου το δώσω Γιούλη, να δοκιμάσεις... :)

εχει και παρα πολυ καλες τιμες εχω ακουσει απο πολλους:)
μπορει καποια στιγμη να πεταχτω στο περιστερι!

Εγώ κάποτε έμενα ακριβώς από πάνω από αυτή του Περιστερίου. Δε φαντάζεσαι τι εξυπηρετικό που ήταν, ειδικά για κτηνιατρικά φάρμακα.

Εγώ δοκίμασα τα Tasties light Esquisita που βρήκα σε ενα pet shop αλλά ούτε να τα μυρίσω!!!είπα και εγώ θα μάθω 5 πραγματάκια με την βοήθεια λιχουδιών αλλα δεν μου άρεσαν, αυτά τουλάχιστον, καθόλου!ήθελα να σας βάλω και την φωτό με την συσκευασία αλλά δεν μπορούσα με τα πατουσάκια μου να πατήσω τα σωστά πλήκτρα!!!(καλά το παραδέχομαι η μαμά δεν μπορεί αλλα προσπαθώ να την καλύψω!!!)

Ωραία ιδέα η κτηνιατρική αποθήκη, αλλά Περιστέρι, Κορυδαλλός και Ελευσίνα... όλα δίπλα μου είναι :(
Εγώ είχα παραγγείλει κάτι λιχουδιές από Αγγλία, ο μικρός είχε ξετρελαθεί! τις έλεγαν Thomas. Μετά μου απαγόρευσε η κτηνίατρος να του δίνω οτιδήποτε άλλο εκτός από την ξηρά τροφή. Τώρα μου έχει μείνει ένα σακκουλάκι σφραγισμένο, μπορώ να σου το δώσω Γιούλη, να δοκιμάσεις... :)
αυτα ειναι? Μετα το ταξειδι θα βρεθουμε να μου τα δωσεις Μελινακι! Ευχαριστω πολυ:):)

108966.jpg

εχει και παρα πολυ καλες τιμες εχω ακουσει απο πολλους:)
μπορει καποια στιγμη να πεταχτω στο περιστερι!

Θα με πάρεις μαζί σου;;; :rolleyes: θα σου δώσω λιχουδιές και τα αγαπημένα σου μπισκοτάκια :D

Θα με πάρεις μαζί σου;;; :rolleyes: θα σου δώσω λιχουδιές και τα αγαπημένα σου μπισκοτάκια :D
στο Περιστερι?? Και βεβαια! :up:

αυτα ειναι? Μετα το ταξειδι θα βρεθουμε να μου τα δωσεις Μελινακι! Ευχαριστω πολυ:):)

108966.jpg

Αυτά ακριβώς :up: Δε θυμάμαι ποια γεύση έχει μείνει και δυστυχώς δε θυμάμαι και από ποια ιστοσελίδα τα είχα αγοράσει :( πάντως ήταν φτηνά και τα έξοδα αποστολής ελάχιστα, άξιζε τον κόπο.

Αυτά ακριβώς :up: Δε θυμάμαι ποια γεύση έχει μείνει και δυστυχώς δε θυμάμαι και από ποια ιστοσελίδα τα είχα αγοράσει :( πάντως ήταν φτηνά και τα έξοδα αποστολής ελάχιστα, άξιζε τον κόπο.
ουτε greenies Θα εδινες στον Gandalf? :hmm:

ουτε greenies Θα εδινες στον Gandalf? :hmm:

Η γιατρίνα μου είπε ότι η ξηρή τροφή είναι υπέραρκετή αυτή τη στιγμή, ούτε πρασινάδες, ούτε άλλο φαγητό ούτε και γατολιχουδιές... κι με φόβισε πολύ, γιατί μου είπε ότι μπορεί να πάθει μέχρι και γαστροραγία :( οπότε κι εγώ του δίνω μόνο ξηρά τροφή...

Η γιατρίνα μου είπε ότι η ξηρή τροφή είναι υπέραρκετή αυτή τη στιγμή, ούτε πρασινάδες, ούτε άλλο φαγητό ούτε και γατολιχουδιές... κι με φόβισε πολύ, γιατί μου είπε ότι μπορεί να πάθει μέχρι και γαστροραγία :( οπότε κι εγώ του δίνω μόνο ξηρά τροφή...
δεν συνηλθε μωρε Μελινα δηλαδη απο τοτε?

δεν συνηλθε μωρε Μελινα δηλαδη απο τοτε?

Δεν ξέρω αν έχει συνέλθει, γιατί ποτέ δεν εμφάνιζε συμπτώματα ενόχλησης στο στομάχι... μόνο στη στείρωση όταν έκανε εμετό. Όσες φορές έχω μιλήσει με την κτηνίατρο, μου έχει πει να του δίνω μόνο την τροφή του, γιατί, λέει, αυτή έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται τώρα που αναπτύσσεται. Τίποτα περισσότερο.

Δεν ξέρω αν έχει συνέλθει, γιατί ποτέ δεν εμφάνιζε συμπτώματα ενόχλησης στο στομάχι... μόνο στη στείρωση όταν έκανε εμετό. Όσες φορές έχω μιλήσει με την κτηνίατρο, μου έχει πει να του δίνω μόνο την τροφή του, γιατί, λέει, αυτή έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται τώρα που αναπτύσσεται. Τίποτα περισσότερο.

ο εμετος στη στειρωση ειναι αναμενομενος κι οφειλεται στη ναρκωση...μηπως να δοκιμαζες κανα γκρινακι? ειναι πολυ καλα...κι αν δεις το παραμικρο, τα σταματας...

ο εμετος στη στειρωση ειναι αναμενομενος κι οφειλεται στη ναρκωση...μηπως να δοκιμαζες κανα γκρινακι? ειναι πολυ καλα...κι αν δεις το παραμικρο, τα σταματας...

Εκτός απ'τον εμετό έβγαζε κάτι ροζ σάλια, που δείχνουν ευαισθησία :hmm:
κοίτα, υποθέτω ότι προς το παρόν είναι αρκετή η τροφή του, και όταν θέλω να τον επιβραβεύσω, του δίνω μέρικές κροκετούλες παραπάνω, έτσι για μεζέ... ας γίνει ενός έτους, και ας ολοκληρώσει την ανάπτυξλη του, και θα δω τι θα κάνω με τις λιχουδιές...

Και ο Μπατμαν έχει προβλήματα με τους εμετούς από τότε που τον πήγα για καθαρισμό δοντιών σήμερα στις 5 πάλι είχε τάσεις για εμετό:(:(:( πολύ στεναχωριέμαι:(:(

Εγω τους δινω χορτα βρασμενα που προοριζονται για την σαλατα μου,μιας και δεν εχω γλαστρες να μασουλισουν,σαν χαζα κανουν και τα δυο.
Φασολακια,μπαμιες και αρακα κανει να τους δινω απο μια κουταλιτσα καθε φορα που φτιαχνω(3-4 φορες το μηνα)για μεζε και για φυτικες ινες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back