Γατομπανάκια!!!

και πολυ καλα κανεις..βρε παιδια..τι λεμε τωρα;;;;ειναι δυνατον να μην σκαβει η γατα τα κακακια της;;και βεβαια θα τα σκαψει...ουτως ή αλλως,και να μην τα σκαψει..παλι παταει στην αμμο,που εχουν ακουμπισει επανω κακακια,,,τι λεμε βρε παιδια;;;:confused::confused::confused:...σιγα μην τη βαζω να σκουπιζεται και με χαρτι υγειας...:P
την αμμο την καθαριζω συνεχως οποτε δεν βρομιζει και την αλλαζω και πολυ συχνα,
μα δεν υπαρχει λογος να τα σκαβει, μετα ανεβαινει στα σεντονια και μου πιανει και το προσωπο με τα χερακια της, η αν τα σκαψει και μετα γλυφτει για να καθαριστει μετα ερχετε και με γλυφει :/:
ε ναι βρε ...... χωρια που αν δεν τα σκεπασει βρομανε μετα.... συγνωμη κιολας αλλα καθεσε πανω απ την αμολεκανη ποτε θα τα κανει για να την παρεις??? :P
βασικα δεν κανει ποτε κακα αμα λειπω, εχει τρομερη ανασφαλεια, τα κανει μονο οταν ειμαι σπιτι για αυτο κ δεν την αφηνω πολλες ωρες μονη, επισης καθε μερα τα κανει ιδια ωρα οποτε ξερω ποτε ακριβως να παω απο πανω της:)

Δεν θέλω να αποκτήσει συνήθειες ανθρώπου,πιστεύω ότι έτσι θα νιώθει κι εκείνη πιο "γατονι":D
σιγα ρε ζωη τοτε μην τα στειρωσεις κιολας αν το πας ετσι για να νιωσουν και τον γατισιο ερωτα....μην εχουν ανθρωπινες συνηθειες....:eek:, αυτα δεν ισχυουν δεν θα νιωσει πιο γατα αμα πασαλιφτει με κακακια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
παιδια θα τρελαθουμε τελειως?:worry:ισα ισα που πρεπει να μας φαινεται περιεργο αν μια γατα δεν σκαβει τα κακακια της..οχι να την αποτρεπουμε να το κανει κι ολας:worry:επισης το θεωρω ανηκουστο μια γατα να νιωθει ανασφαλεια και να μην μπορει να κανει κακα της επειδη δεν ειναι καποιος σπιτι:worry:τις εξημερωσαε τις κλεισαμε σε 4 τοιχους ας μην ''χαλασουμε'' και καθε ενστικτο που εχουν..ειναι αμαρτια.. μαριτινα μηπως πρεπει να αφησεις την σοραγια να νιωσει και λιγο γατα?οι γατες πρεπει να ειναι ανεξαρτητες και αυτονομες..οι γατες ειναι τα πιο καθαρα πλασματα που υπαρχουν..τα δικα μου γατια και σκεπαζουν τα κακα τους και πατανε στα σεντονια και με γλειφουν..δεν εχω παθει ποτε τιποτα και ποτε δεν βρωμανε..οπως και ολων εδω μεσα..αν σιχαινομαστε ή απλα δεν τις αφηνουμε να μας γλυφουν ή δεν παιρνουμε γατα..αν θελαμε ενα ζωακι που να ειναι συνεχεια κολλημενο πανω μας να κανει την αναγκη του εξω και να του πλεναμε τα ποδαρακια για να ανεβαινει στο κρεβατι μας ας παιρναμε σκυλο..

εφοσων το γατακι σου βγαινει εξω και ειναι εμβολιασμενο δεν εχεις να φοβασαι κατι..αν λερωνεται 1 φορα το 2μηνο ειναι καλα να τον κανεις μπανιο εκτος και ανε ιναι πολυ λερωμενος..παντως οπως σου ειπε και η πουπουλινα αν γινεται παρα πολυ συχνα μπανιο χαλαει το PH του δερματος και οπως καταλαβαινεις δεν ειναι οτι καλυτερο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κριμα ειναι να τους στερουμε την απολαυση του σκαψιματος!!! Ουτε εγω τον αποτρεπω να τα σκεπαζει (αλλωστε δεν τα πιανει ειναι καθαρουλης - δεν χρησιμοποιει την λεκανη που εχει κανει κακακια ή εχει κατουρησει εστω και μια φορα, γι' αυτο και χρησιμοποιω 2 λεκανες). Δηλαδη αν καποια μερα εμφανισει διαρροια τι θα κανεις; Θα βουτας την γατα στην μπανιερα 5 φορες την ημερα για να καθαρισει; Ο δικος μου οταν ειχε παθει διαρροια και το πωπουδακι του ηταν εντελως χαλια (δεν μπορουσα να καθαρισω την περιοχη γιατι ειχε ερεθιστει και δεν με αφηνε), ειχε ερθει το βραδυ διπλα στο μαξιλαρι μου να κοιμηθει. Εκει που ακουμπουσε το λερωσε λιγο. Τι να εκανα; Προτιμησα να τον αφησω να κοιμηθει ησυχα για να νιωσει καλυτερα. Δεν επαθα τιποτα και ουτε καν μου περασε απο το μυαλο μηπως κολλησω τιποτα. Επιπλεον, οταν ανεβαινει στο τραπεζι της κουζινας ποτε δεν το καθαριζω. Εχει τυχει να εχει παει στην αμμο και αμεσως μετα στο τραπεζι. Δεν γινεται να ειμαι με καθαριστικο στο χερι καθε φορα που ανεβαινει στο τραπεζι ή να βαζω καμερες στο σπιτι να δω αν ανεβαινει στο κρεββατι για να αλλαξω σκεπασματα. Ουκ ολιγες φορες εχω βρει κοκκους αμμου στο κρεββατι μου. Δεν με νοιαζει ομως, δεν θα πεθανω κιολας.

Επισης το βρισκω τραγικο να κανουμε μπανιο μια γατα απλα για να μυριζει ομορφα και να μη μας λερωνει το σπιτι. Αν δεν ειχα προβλημα με αλλεργιες και αν δεν υπηρχε υπερεκκριση των αδενων στην ουρα του, ισως να μην τον εκανα ποτε μπανιο. Οταν αποφασιζουμε να ενταξουμε μια γατα στην οικογενεια μας, υπολογιζουμε και τις "συνεπειες". Ζωο ειναι, και θα κατουρησει, και εμετο θα κανει, και διαρροια θα παθει, και τα κακακια του θα πατησει, και στον παγκο της κουζινας θα ανεβει, και στο κρεββατι θα μεταφερει κοκκους αμμου και τριχες θα αφηνει. Αν δεν μας αρεσουν αυτα τοτε η καλυτερη επιλογη ειναι ενα λουτρινο. Το να επιβαλλουμε σε ενα ζωακι ηλιθιους, κατα την γνωμη μου, κανονες καθαριοτητας ειναι εντελως αφυσικο και ισως βασανιστικο για το ιδιο το ζωο.

δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τα κοριτσια..δεν σημαινει οτι αν σκαψει το γατι θα ειναι βρωμικο, αφου θα γλυψει κ το ποπουδαι του κ τα ποδαρακια του κ θα ειναι καθαρο..ειναι στην φυση της γατας να σκαβει, δεν μπορουμε να της πουμε μην το κανεις γιατι ετσι θελω εγω..εδω τα γατια τα εξωτερικα που εχουμε στην κυπρο, κ τα πιανω κ ποτε δεν επαθα οτιδηποτε..

κριμα ειναι να τους στερουμε την απολαυση του σκαψιματος!!! Ουτε εγω τον αποτρεπω να τα σκεπαζει (αλλωστε δεν τα πιανει ειναι καθαρουλης - δεν χρησιμοποιει την λεκανη που εχει κανει κακακια ή εχει κατουρησει εστω και μια φορα, γι' αυτο και χρησιμοποιω 2 λεκανες). Δηλαδη αν καποια μερα εμφανισει διαρροια τι θα κανεις; Θα βουτας την γατα στην μπανιερα 5 φορες την ημερα για να καθαρισει; Ο δικος μου οταν ειχε παθει διαρροια και το πωπουδακι του ηταν εντελως χαλια (δεν μπορουσα να καθαρισω την περιοχη γιατι ειχε ερεθιστει και δεν με αφηνε), ειχε ερθει το βραδυ διπλα στο μαξιλαρι μου να κοιμηθει. Εκει που ακουμπουσε το λερωσε λιγο. Τι να εκανα; Προτιμησα να τον αφησω να κοιμηθει ησυχα για να νιωσει καλυτερα. Δεν επαθα τιποτα και ουτε καν μου περασε απο το μυαλο μηπως κολλησω τιποτα. Επιπλεον, οταν ανεβαινει στο τραπεζι της κουζινας ποτε δεν το καθαριζω. Εχει τυχει να εχει παει στην αμμο και αμεσως μετα στο τραπεζι. Δεν γινεται να ειμαι με καθαριστικο στο χερι καθε φορα που ανεβαινει στο τραπεζι ή να βαζω καμερες στο σπιτι να δω αν ανεβαινει στο κρεββατι για να αλλαξω σκεπασματα. Ουκ ολιγες φορες εχω βρει κοκκους αμμου στο κρεββατι μου. Δεν με νοιαζει ομως, δεν θα πεθανω κιολας.

Επισης το βρισκω τραγικο να κανουμε μπανιο μια γατα απλα για να μυριζει ομορφα και να μη μας λερωνει το σπιτι. Αν δεν ειχα προβλημα με αλλεργιες και αν δεν υπηρχε υπερεκκριση των αδενων στην ουρα του, ισως να μην τον εκανα ποτε μπανιο. Οταν αποφασιζουμε να ενταξουμε μια γατα στην οικογενεια μας, υπολογιζουμε και τις "συνεπειες". Ζωο ειναι, και θα κατουρησει, και εμετο θα κανει, και διαρροια θα παθει, και τα κακακια του θα πατησει, και στον παγκο της κουζινας θα ανεβει, και στο κρεββατι θα μεταφερει κοκκους αμμου και τριχες θα αφηνει. Αν δεν μας αρεσουν αυτα τοτε η καλυτερη επιλογη ειναι ενα λουτρινο. Το να επιβαλλουμε σε ενα ζωακι ηλιθιους, κατα την γνωμη μου, κανονες καθαριοτητας ειναι εντελως αφυσικο και ισως βασανιστικο για το ιδιο το ζωο.

Συμφωνω απολυτα, εγω δε τους κανω ποτε μπανιο!!!πλενονται τοσο πολυ μονοι τους οποτε δεν χρειαζεται, και σαφεστατα δεν τους στερεις το ενστικτο του σκαψιματος, παρολο που αλεξανδρος οταν σκαβει πεταει ολοι την αμμο εξω και το μονο που κανω ειναι να τρεχω σαν τρελλη να σκουπιζω την αμμο απο εξω!!!! οχι το σκαψιμο ειναι σημαντικο για την γατα δεν πρεπει με τιποτα να το αποτρεπουμε!...

αλλα οταν εχεις ενα κατοικιδιο το οποιο ειναι εμβολιασμενο δεν εχεις κανενα λογο να φοαβαται κανεις για τιποτα αλλα και αδεσποτο επισης δεν υπαρχει λογος!!!! αλλωστε ας μην ξεχναμε οτι απο την γατα δεν μεταδιδεται καμια αρρωστια στον ανθρωπο , εκτος απο τους δερματικους μυκητες, αλλα και αυτους αμα τους κολλησεις δεν τους τους ξανακολλας, σε αντιθεση με τον ανθρωπο που μια χαρα αμα εχει γριπη μπορει να κολλησει την γατα!.

Αν και για μενα επειδη ενα ζωακι ανεξαρτητα απο το αν ειναι γατα η σκυλακι, ειναι σαν να εχεις για 10-20 χρονια να κανεις με ενα παιδακι 5 ετων!!!! και πιστεψτε με τα μικρα διποδα ειναι μεγαλητερη φορεις μικροβιων!!!! βρωμικα χερακια, κυλιουνται στα παρκα, πειραματιζονται με οτι μπορεις να φανταστεις και πιανουν οτι μπορεις να φανατστεις!!! ο ανιψιος μου στο εξοχικο ειχε βγει στον κηπο και βρηκε το βλαμενο μια κατσαριδα την οποια την ειχε ονομασει το κατοικιδιο του και την ειχε ονομασει και Μαρικα και την κουβαλαγε μαζι του και οταν πεθανε η Μαρικα, εκτος απο το κλαμα που εριξε εκανε και την κηδεια τοης σκαβοντας σστον κηπο. ασε που το βραδυ δεν θελει να φοραει την πανα του διοτι ειναι 4 ετων ανδρας και καθε βραδυ κανει τσισακι και μια φορα εκανε και κακακια και ειλικρινα ειναι φημη αυτο που λενε οτι των μωρων ειναι καθαρα σαν το νερακι....τα διποδα ειναι πιο βρωμισουλες απο τα γατουνια!!!!

βρε μαριτινα μου...για μισο λεπτο....νομιζεις δηλαδη οτι τα δικα σου τα παπουτσια,που βγαινεις εξω και πατας σε χιλιες δυο βρωμιες,απο ακαθαρσιες ποντικιων μεχρι δεν ξερω και εγω τι αλλο,ειναι καθαροτερα απο τα πατουσακια της γατας σου ,οταν σκαβει την αμμο;;;μην τρελλαθουμε δηλαδη...και τα κακακια της να μην σκαβει,παταει εξω στην αυλη,(και μην μου πεις οτι εκει δεν σουλατσαρουν αργα το βραδυ ποντικια και κατσαριδες)..και επισης και στο πατωμα του σπιτιου σου,που εχεις πατησει ήδη εσυ,με τα παπουτσια σου που εχουν κυκλοφορησει σε ολη την αθηνα..οποτε,εκτος του οτι ειναι δωρον αδωρον αυτο που κανεις,το θεωρω και πολυ ασχημο για τη γατα σου...μην τους στερουμαι και τα ενστικτα τους...αν συχαινεσε τοσο πολυ,μην την αφηνεις στο κατω κατω να ανεβαινει στο κρεββατι σου,ή βαλε ενα καλλυμα...:)

την αμμο την καθαριζω συνεχως οποτε δεν βρομιζει και την αλλαζω και πολυ συχνα,
μα δεν υπαρχει λογος να τα σκαβει, μετα ανεβαινει στα σεντονια και μου πιανει και το προσωπο με τα χερακια της, η αν τα σκαψει και μετα γλυφτει για να καθαριστει μετα ερχετε και με γλυφει :/:

βασικα δεν κανει ποτε κακα αμα λειπω, εχει τρομερη ανασφαλεια, τα κανει μονο οταν ειμαι σπιτι για αυτο κ δεν την αφηνω πολλες ωρες μονη, επισης καθε μερα τα κανει ιδια ωρα οποτε ξερω ποτε ακριβως να παω απο πανω της:)

σιγα ρε ζωη τοτε μην τα στειρωσεις κιολας αν το πας ετσι για να νιωσουν και τον γατισιο ερωτα....μην εχουν ανθρωπινες συνηθειες....:eek:, αυτα δεν ισχυουν δεν θα νιωσει πιο γατα αμα πασαλιφτει με κακακια:)
καμμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο...επειδη δηλαδη τα στειρωνουμε,δεν θα πρεπει να τα αφηνουμε κιολας να σκαβουν τα κακακια τους;; με ποια λογικη;;;υπαρχουν καποια πραγματα που αναγκαστικα πρεπει να γινονται...η στειρωση ας πουμε,το να μην βγαινουν εξω οταν δεν υπαρχει ασφαλεια..κλπ...ομως προσπαθουμε οσο περισσοτερο να μην επεμβαινουμε και στα ενστικτα τους βρε παιδια..για σενα μπορει να μην υπαρχει λογος να τα σκεπαζει,για τη γατα ομως αυτο ειναι ενστικτο..και μαλιστα πολυ ισχυρο ,απο μωρα το εχουν και μαλιστα χωρις να τους το δειξει και κανενας...και σου ξαναλεω οτι δεν υπαρχει και λογος να το κανεις γιατι τα παπουτσια σου και η αυλη σου ειναι πολυ πιο βρωμικα απο τα πατουσακια της γατας σου,οταν εχει σκαψει την αμμο της..:)

Εγω μια φορα εχω κανει μπανιο τον Λουκουμα οταν τον πηρα..:) απο κει και περα δεν χρειαστηκε!:redface: α! και μια φορα που τον ειχα παει στον κτηνιατρο και απο τον φοβο του χ@στηκε κυριολεκτικα:redface: πανω τους επειδη δεν πολυ καθοτανε για μπανιο πηρα μια πετσετα την εβρεξα και τον καθαρισα!:redface::D:P γενικα εαν τον νιωθω ''βρωμικο'' τον καθαριζω τοπικα με υγρα μαντιλακια!:) αν και σπανια τον νιωθω βρωμικο..συνηθως μου μυριζει Λουκουμαδιλα!:redface::P:D

Εγω μια φορα εχω κανει μπανιο τον Λουκουμα οταν τον πηρα..:) απο κει και περα δεν χρειαστηκε!:redface: α! και μια φορα που τον ειχα παει στον κτηνιατρο και απο τον φοβο του χ@στηκε κυριολεκτικα:redface: πανω τους επειδη δεν πολυ καθοτανε για μπανιο πηρα μια πετσετα την εβρεξα και τον καθαρισα!:redface::D:P γενικα εαν τον νιωθω ''βρωμικο'' τον καθαριζω τοπικα με υγρα μαντιλακια!:) αν και σπανια τον νιωθω βρωμικο..συνηθως μου μυριζει Λουκουμαδιλα!:redface::P:D

xexexexee ελα ρε χεστικε απ τον κτηνιατρο χιχιχιχι εμενα μια φορα οταν την εκανα μπανιο κατουρηθηκε επανω της χεχεχεχε

όντως και μένα καραμελιλα μυρίζει η δικια μου :P στην αρχη μου μύριζε καπως περίεργα και δεν μου άρεζε, τωρα ομως εθίστηκα απ την μυρωδιά της και παιρνω καθημερινά τζουρες :P

xexexexee ελα ρε χεστικε απ τον κτηνιατρο χιχιχιχι εμενα μια φορα οταν την εκανα μπανιο κατουρηθηκε επανω της χεχεχεχε

όντως και μένα καραμελιλα μυρίζει η δικια μου :P στην αρχη μου μύριζε καπως περίεργα και δεν μου άρεζε, τωρα ομως εθίστηκα απ την μυρωδιά της και παιρνω καθημερινά τζουρες :P

:mad::mad: μην κοροιδευεις το παιδι μου!:mad::mad: ετυχε..:redface::redface: μην μας βγει και η φημη!:redface::redface: ειμαστε και αντρες της παντρειας!:redface::D

:mad::mad: μην κοροιδευεις το παιδι μου!:mad::mad: ετυχε..:redface::redface: μην μας βγει και η φημη!:redface::redface: ειμαστε και αντρες της παντρειας!:redface::D

hmmmm ποια φημη να βγαλω καλε, τον ειδα οταν ειχα έρθει τοτε σπιτι σου που εξαφανίστηκε μολις με είδε χιχιχιιχι :P
φυσικα ηταν μικρούλης τοτε :P

ελπιζω οι υποψηφιες συμπεθερες σου να μην διαβαζουν τωρα :P

κοιτα εγω για την καραμελα δεν με νοιαζει αν ο υποψηφιος γαμπρος ειναι φοβιτσιαρης αρκει να εινε καλο παιδι :P
(δεν με παίρνει κιολας γιατι την βλέπω στο ραφι να μένη διαφορετικα )

εγω παιδιά τον κάνω μπάνιο 1 φορά τον μήνα περίπου αλλά μεγαλώνοντας αυτή η ώρα έχει γίνει μαρτύριο αφού πρέπει απο την προηγούμενη να κόψουμε τα νύχια γιατί έτσι με γραπώσει την ώρα του μπάνιου πάει!!!
Όταν ήταν μωρό τον ξεγελούσα κάπως...τώρα το καταλαβαίνει και μόνο που του βγάζω το λουράκι!!!!

Με τι σαμπουάν τα πλένετε;

σιγα ρε ζωη τοτε μην τα στειρωσεις κιολας αν το πας ετσι για να νιωσουν και τον γατισιο ερωτα....μην εχουν ανθρωπινες συνηθειες...., αυτα δεν ισχυουν δεν θα νιωσει πιο γατα αμα πασαλιφτει με κακακια

Μαριτίνα μου δεν ξέρω τι λες εσύ...άποψη σου!
Εγώ πάντως ήδη νιώθω τύψεις που τις έχω κλείσει μέσα σε ένα σπίτι(λέμε τώρα,ολόκληρη αυλή δικια τους είναι)και μεγαλώνει με ανθρώπους. Προσπαθώ να μην αλλοιώνω κατά πολύ τις συνήθειες τους κι έτσι πιστεύω ότι κai τα γατάκια μου ζουν πιο ευτυχισμένα. Όσο για την στείρωση...δεν νομίζω πως έχει καμια σχέση με το θέμα μας. :)

παιδια θα τρελαθουμε τελειως?:worry:ισα ισα που πρεπει να μας φαινεται περιεργο αν μια γατα δεν σκαβει τα κακακια της..οχι να την αποτρεπουμε να το κανει κι ολας:worry:επισης το θεωρω ανηκουστο μια γατα να νιωθει ανασφαλεια και να μην μπορει να κανει κακα της επειδη δεν ειναι καποιος σπιτι:worry:τις εξημερωσαε τις κλεισαμε σε 4 τοιχους ας μην ''χαλασουμε'' και καθε ενστικτο που εχουν..ειναι αμαρτια.. μαριτινα μηπως πρεπει να αφησεις την σοραγια να νιωσει και λιγο γατα?οι γατες πρεπει να ειναι ανεξαρτητες και αυτονομες..οι γατες ειναι τα πιο καθαρα πλασματα που υπαρχουν..τα δικα μου γατια και σκεπαζουν τα κακα τους και πατανε στα σεντονια και με γλειφουν..δεν εχω παθει ποτε τιποτα και ποτε δεν βρωμανε..οπως και ολων εδω μεσα..αν σιχαινομαστε ή απλα δεν τις αφηνουμε να μας γλυφουν ή δεν παιρνουμε γατα..αν θελαμε ενα ζωακι που να ειναι συνεχεια κολλημενο πανω μας να κανει την αναγκη του εξω και να του πλεναμε τα ποδαρακια για να ανεβαινει στο κρεβατι μας ας παιρναμε σκυλο..
ηλιανα μου το αν επρεπε να παρω γατα ασε με να το κρινω εγω,
μισο λεπτο γιατι πηρατε ολοι πολυ ασχημη φορα, δεν ειπα ουτε ενα λεπτο πως σιχαινομαι την σοραγια, με την οποια φιλιομαστε στο στομα, κοιμομαστε αγκαλια και την γλυφω κυριολεκτικα, ποτε δεν φοβηθηκα μην παθω τιποτα απο κεινη,και το οτι ειναι κολλημενη επανω μου δεν ειναι δικο μου φταιξιμο, ουτε το οτι δεν κανει τα κακα της οταν δεν ειμαι σπιτι, απλα ειμαι απο τις φοιτητριες που παιρνουν ενα ζωο και ειναι συνειδητοποιημενες πως δεν μπορουν να το αφηνουν ολη μερα μονο του, τυχαινει και ειμαι τουλαχιστον 20 στις 24 ωρες σπιτι και το γατι εχει συνηθισει την παρουσια μου για αυτο δεν κανει τις 4 ωρες που συνολικα μπορει ολη μερα να λειπω τα κακακια της,
ας ηρεμησουμε λιγο, δεν ειπα και τιποτα τραγικο ελεος, ειπα πως δεν την αφηνω να τα σκαβει, λες και εχετε ολοι τρομερη ορεξη για τσακωμο και επιπληξη... δεν ειπα ουτε πως μαστιγωνω την γατα μου, ουτε τιποτα αλλο, η σοραγια ανεβαινει ΠΑΝΤΟΥ στο κρεβατι μου στα τραπεζια μου ποτε δεν την μαλωνω, δεν θα κρινετε λοιπον απο το οτι δεν την αφηνω να σκαβει τα κακα της πως δεν τις φερομαι σωστα η πως δεν επρεπε να παρω γατα, αν εναι δυνατον.

λουτρινο?? ηρω μαλλον δεν με ξερεις και δεν εχεις ιδεα πως φερομαι στην γατα μου,και διαρροια και εμετους εχει κανει, 5 κιολας πανω στο κρεβατι μου κ ολο το βραδυ ξαγρυπνουσα να την προσεχω, οταν κανει διαρροια απλα την καθαριζω με μορομαντηλα δεν την πλενω,κ κανονικα κακα οταν κανει δεν την καθαριζω καν, απλα δεν την αφηνω να τα σκαβει τις περισσοτερες φορες, φατε με!
τριχες???? οι φιλοι μου δεν ερχονται σπιτι μου λογο τριχας και οταν ερχονται γκρινιαζουν συνεχως, και εγω τους απαντω πως λατρευω στο σπιτι μου να βρισκω τριχες ακομα και μεσα στην μερεντα,η να φοραω μαυρα ρουχα και να ειναι φουλ στην ασπρη τριχα,και τους φαινεται πως ειμαι τρελη, ειναι αστειο να με κατηγορει καποιος πως βασανιζω την γατα μου, δεν ξερω αν θα μπορουσε να ειναι πιο ευτυχισμενη απο οτι ειναι μαζι μου.

βρε μαριτινα μου...για μισο λεπτο....νομιζεις δηλαδη οτι τα δικα σου τα παπουτσια,που βγαινεις εξω και πατας σε χιλιες δυο βρωμιες,απο ακαθαρσιες ποντικιων μεχρι δεν ξερω και εγω τι αλλο,ειναι καθαροτερα απο τα πατουσακια της γατας σου ,οταν σκαβει την αμμο;;;μην τρελλαθουμε δηλαδη...και τα κακακια της να μην σκαβει,παταει εξω στην αυλη,(και μην μου πεις οτι εκει δεν σουλατσαρουν αργα το βραδυ ποντικια και κατσαριδες)..και επισης και στο πατωμα του σπιτιου σου,που εχεις πατησει ήδη εσυ,με τα παπουτσια σου που εχουν κυκλοφορησει σε ολη την αθηνα..οποτε,εκτος του οτι ειναι δωρον αδωρον αυτο που κανεις,το θεωρω και πολυ ασχημο για τη γατα σου...μην τους στερουμαι και τα ενστικτα τους...αν συχαινεσε τοσο πολυ,μην την αφηνεις στο κατω κατω να ανεβαινει στο κρεββατι σου,ή βαλε ενα καλλυμα...:)

εφη μου ξερω πως εισαι η μονη που αυτο που λες το λες καλοπροαιρετα, αλλα την σοραγια δεν την σιχαινομαι καθολου νομιζω το ξερεις πιο καλα αυτο απο οτι οι υπολοιποι, το να σκαβει τα κακα της δεν της λειπει γιατι οταν τα κανει μεχρι να ξαναγυρισει να τα σκαψει τα εχει ξεχασει κιολας, η την αποσπουν αλλοι θορυβοι απο την αυλη.τα ποδαρακια της το βραδυ τα καθαριζω πριν κοιμηθουμε με ενα μωρομαντηλο, και την αυλη την σκουπιζω 3 φορες την μερα,
ειναι τραγικο να με κατηγορειτε για αυτο το θεμα και αν πεφτετε επανω μου λες και εκανα κανενα εγκλημα.:)

Το πρώτο να το κοιτάξεις. Οι γάτες δεν είναι ανασφαλείς από τη φύση τους και δεδομένου ότι μαζί σου μεγάλωσε, σίγουρα έχεις ευθύνη σε αυτό. Το θέμα με τη στείρωση δεν το σχολιάζω καν.. Ο έρωτας είναι ανθρώπινη συνήθεια πρώτον και δεύτερον δεν είδα κανένα να στειρώνει τον εαυτό του.. :worry: (σκεφτείτε να το έκανε :worry: )

Μαριτίνα μου δεν ξέρω τι λες εσύ...άποψη σου!
Εγώ πάντως ήδη νιώθω τύψεις που τις έχω κλείσει μέσα σε ένα σπίτι(λέμε τώρα,ολόκληρη αυλή δικια τους είναι)και μεγαλώνει με ανθρώπους. Προσπαθώ να μην αλλοιώνω κατά πολύ τις συνήθειες τους κι έτσι πιστεύω ότι κai τα γατάκια μου ζουν πιο ευτυχισμένα. Όσο για την στείρωση...δεν νομίζω πως έχει καμια σχέση με το θέμα μας. :)

Συμφωνώ μαζί σου! :)
ηλιανα μου το αν επρεπε να παρω γατα ασε με να το κρινω εγω,
μισο λεπτο γιατι πηρατε ολοι πολυ ασχημη φορα, δεν ειπα ουτε ενα λεπτο πως σιχαινομαι την σοραγια, με την οποια φιλιομαστε στο στομα, κοιμομαστε αγκαλια και την γλυφω κυριολεκτικα, ποτε δεν φοβηθηκα μην παθω τιποτα απο κεινη,και το οτι ειναι κολλημενη επανω μου δεν ειναι δικο μου φταιξιμο, ουτε το οτι δεν κανει τα κακα της οταν δεν ειμαι σπιτι, απλα ειμαι απο τις φοιτητριες που παιρνουν ενα ζωο και ειναι συνειδητοποιημενες πως δεν μπορουν να το αφηνουν ολη μερα μονο του, τυχαινει και ειμαι τουλαχιστον 20 στις 24 ωρες σπιτι και το γατι εχει συνηθισει την παρουσια μου για αυτο δεν κανει τις 4 ωρες που συνολικα μπορει ολη μερα να λειπω τα κακακια της,
ας ηρεμησουμε λιγο, δεν ειπα και τιποτα τραγικο ελεος, ειπα πως δεν την αφηνω να τα σκαβει, λες και εχετε ολοι τρομερη ορεξη για τσακωμο και επιπληξη... δεν ειπα ουτε πως μαστιγωνω την γατα μου, ουτε τιποτα αλλο, η σοραγια ανεβαινει ΠΑΝΤΟΥ στο κρεβατι μου στα τραπεζια μου ποτε δεν την μαλωνω, δεν θα κρινετε λοιπον απο το οτι δεν την αφηνω να σκαβει τα κακα της πως δεν τις φερομαι σωστα η πως δεν επρεπε να παρω γατα, αν εναι δυνατον.
[..]

ειναι τραγικο να με κατηγορειτε για αυτο το θεμα και αν πεφτετε επανω μου λες και εκανα κανενα εγκλημα.:)

Αυτό που κάνεις κατά την γνώμη πολλών δεν είναι σωστό κι έσπευσαν να σου το πουν. Γιατί είναι τόσο κακό; Κι εμένα μου φαίνεται χαζό να μην αφήνω τη γάτα μου να σκάβει καθώς μέσα στη διαδικασία κατασκευής της κάθε άμμου είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην υφή από το χώμα.. Ο Marc κάθεται και σκάβει για την πλάκα του, γιατί του αρέσει. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι η φύση τους. Κι αφού μπορούμε να τα αφήσουμε να το κάνουν και δεν κάνει κακό σε τίποτα τότε γιατί να τα αποτρέπουμε; Είναι κρίμα..
Επίσης καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα. Δε νομίζω κανείς να σου απάντησε, γιατί ήθελε να βγάλει κακία. Αλλά αυτό είναι στην κρίση σου. :) Εγώ είμαι απλώς ανεύθυνη φοιτήτρια που άφηνα το γατάκι μου μόνο και 8 και 9 ώρες..

Το πρώτο να το κοιτάξεις. Οι γάτες δεν είναι ανασφαλείς από τη φύση τους και δεδομένου ότι μαζί σου μεγάλωσε, σίγουρα έχεις ευθύνη σε αυτό. Το θέμα με τη στείρωση δεν το σχολιάζω καν.. Ο έρωτας είναι ανθρώπινη συνήθεια πρώτον και δεύτερον δεν είδα κανένα να στειρώνει τον εαυτό του.. :worry: (σκεφτείτε να το έκανε :worry: )

Αυτό που κάνεις κατά την γνώμη πολλών δεν είναι σωστό κι έσπευσαν να σου το πουν. Γιατί είναι τόσο κακό; Κι εμένα μου φαίνεται χαζό να μην αφήνω τη γάτα μου να σκάβει καθώς μέσα στη διαδικασία κατασκευής της κάθε άμμου είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην υφή από το χώμα.. Ο Marc κάθεται και σκάβει για την πλάκα του, γιατί του αρέσει. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι η φύση τους. Κι αφού μπορούμε να τα αφήσουμε να το κάνουν και δεν κάνει κακό σε τίποτα τότε γιατί να τα αποτρέπουμε; Είναι κρίμα..
Επίσης καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα. Δε νομίζω κανείς να σου απάντησε, γιατί ήθελε να βγάλει κακία. Αλλά αυτό είναι στην κρίση σου. :) Εγώ είμαι απλώς ανεύθυνη φοιτήτρια που άφηνα το γατάκι μου μόνο και 8 και 9 ώρες..

αννα μου δεν καταλαβες τι ειπα για την στειρωση ακριβως το ιδιο λεμε , εγω δεν το ειπα κυριολεκτικα αλλα για να εστιασω στο κομματι του οτι τα γατακια δεν εχουν ανθρωπινες συνηθειες,
αρχικα μιλησα οπως μου μιλησαν, αν βλεπεις τα παραπνω σχολια που εκανα παραθεση ειναι πολυ επιθετικα προς εμενα χωρις λογο,μολις γυρισα απο ταξιδι πολλων ωρων, μπαινω κουρασμενη στο σαιτ κ βλεπω ανθρωπους να επιτιθονται για ενα θεμα που δεν υπαρχει λογος, οσο για την ζωη γνωριζομαστε απο 11 χρονων,ο τροπος που μιλαμε μεταξυ μας δεν ειναι επιθετικος μια ζωη ετσι ημασταν, και ουτε ενας τριτος μπορει να το καταλαβει, ξερω γιατι τα λεω καποια πραγματα σε εκεινη κ εκεινη ξερει περα απο εκει δεν υπαρχει λογος να τα μαθει κανενανς αλλος.
επισης ποιος σε ειπε ανευθυνη φοιτητρια?? δεν καταλαβαινω γιατι ειρωνευσαι, δεν νομιζω οτι κανεις αναφερθηκε σε εσενα μην το παιρνεις προσωπικα.
και ας τελειωσει εδω το θεμα γιατι εγω ΔΕΝ εχω κατι αλλο να πω , ξερω ποσο αγαπω την γατα μου, πως ειναι η ζωη μου,ξερω πως της φερομαι , πως ειμαι διατεθιμενη να μην παω πουθενα το καλοκαιρι για να μαι μαζι της και δεν επιτρεπω σε κανεναν να αμφισβητει το αν ειμαι ικανη να εχω γατα.

δεν νομιζω οτι επειδη δεν αφηνεις την γατα σου να σκαψει, οτι δεν εισαι σωστη γατομαμα, ουτε κανεις ηθελε να πει αυτο πιστευω.. δεν νομιζω να ειχαν κακια τα ποστς αλλα πεσαμε συνεχομενα πανω σου κ γιαυτο φανηκαν επιθετικα μαλλον..εδω αλλοι στο εξωτερικο τα μαθαινουν να πηγαινουν σε ανθρωπινες τουαλετες τα γατια τους αν κ ουτε μ αυτο συμφωνω για τον ιδιο λογο..

δεν νομιζω οτι επειδη δεν αφηνεις την γατα σου να σκαψει, οτι δεν εισαι σωστη γατομαμα, ουτε κανεις ηθελε να πει αυτο πιστευω.. δεν νομιζω να ειχαν κακια τα ποστς αλλα πεσαμε συνεχομενα πανω σου κ γιαυτο φανηκαν επιθετικα μαλλον..εδω αλλοι στο εξωτερικο τα μαθαινουν να πηγαινουν σε ανθρωπινες τουαλετες τα γατια τους αν κ ουτε μ αυτο συμφωνω για τον ιδιο λογο..

χαχαχα!με το τελευταιο ουτε κ εγω συμφωνω το εχω δει sto youtube και νομιζα οτι ηταν ψευτικο! δεν ηταν ολα κακοπροαιρετα αλλα υπηρξαν σχολια του στυλ οτι αν σιχαινομουν να μην επαιρνα γατα και αυτα με ταραξαν γιατι το μωρο μου δεν το σιχαινομαι:redface: τελος παντων αγαπη μου ελπζω να μην συνεχιστει αυτη η ασκοπη συζητηση:hmm:

παντως ξανασκεψου το για το σκαψιμο, πιστεψε με δεν εχει διαφορα στο λερωμα, αλλα στα ενστικτα της εχει:)

δεν το κανω παντα γιατι συνηθως με το που τα κανει φευγει παει εξω η καμμια φορα το μωρο μου ενω ειναι μεσα στην αμμο σκαβει το ντουλαπι διπλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back