Γατομπανάκια!!!

Πάντως τοπικά και για τα ατυχήματα της τουαλέτας τα μωρομάντηλα κάνουν θαύματα.;)

Εγώ τις περνάω με ένα μωρομάντηλο μετά το χτένισμα ή όταν λερώνονται απο πράγματα που δεν θα ήθελα να γλύψουν όπως χώματα απο τις γλάστρες ή και σκατούλες:redface:. Για μπανιο ούτε λόγος,δεν κάθονται,αν και καμιά τους δεν το έχει ανάκγη εκτός απο τον μικρό που είναι πασαλειμμένος παντού με την αντιβίωση του,με φαγητό ή με χειρότερα...

Επίσης μια μέθοδος που εφαρμόζω για να τον αναγκάσω να γλυφτεί και να αυτοκαθαριστεί όταν δεν φιλοτιμήτε είναι να πασαλείψω το εν λόγω σημείο με βιταμινούχα πάστα. Λαμπίκο το κάνει,καινούργιο.
Κ
άθε γάτα είναι διαφορετική και διαφορετικές είναι οι ανοχές της στη βασική φροντίδα. Νομίζω καλά είναι να κάνουν και απο κανένα μπάνιο που και που γιατί αν χρειαστεί να λούσεις γάτα που δεν το έχει ξαναξάνει, για πρώτη φορά τη έκατσες;).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγαπουλα μου γλυκεια...και βεβαια ξερω και ειμαι σιγουρη οτι την λατρευεις την κουκλιτσα σου..και ουτε την σιχαινεσαι...τα κακακια της σιχαινεσαι..:hehe::hehe::hehe:..απλα αυτο που σου λεω ειναι,οτι αν το καλοσκεφτεις..αυτα που παταμε εμεις με τα παπουτσια μας ειναι απειρως χειροτερα απο τα κακακια της σοραγιας...πατωντας στο πατωμα ,παταει και η σοραγια και μετα τα μεταφερει στο κρεββατι σου..οποτε,εγω λεω οτι αφου ειναι δωρον αδωρον...αστηνε να το ευχαριστιεται τουλαχιστον που το εχει και σαν ενστικτο...:)
..εμενα η πουπυ..με το που παει τουαλετα το ζωντοβολο...ερχεται κατευθειαν στο κρεββατι μου..και παταει και στο μαξιλαρι μου κιολας...:crazy::crazy::crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν και οι περισσοτερες αποριες σου απαντηθηκαν,σχετικα με τα καθαριστικα που πρεπει να χρησιμοποιουνται,και το στεγνωμα,ριξε μια ματια εδω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back