ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γάτες αυτές είναι μύξη ράτσας όχι κατήγορίας ζώου όπως είναι το άλογο και το γαιδούρι. Είναι και τα 2 αιλουροειδή αλλά είναι και συμβατά στο μέγεθος. Δεν θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει μίξη λιονταριού με οικόσιτη γάτα. Προφανώς η ένωση έγινε τυχαία (όπως και το άλογο με το γαιδούρι) αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πέτυχε! Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη βέβαια, δεν είμαι ειδική στη γενετική!!!!
Οκ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Άντε με το καλό να έρθει κ ο πρίγκιπάς σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neliy
Νεοφερμένο μέλος
Ω,ποτε θα πας να τον παραλαβεις;Δεν εχεις καμια φωτο του να δουμε;Πρεπει να ειναι τελειος...
Ακόμα είμαι στη συζήτηση και δεν θέλω να προτρέχω γιατί αν πάει κάτι στραβά θα απογοητευτώ απίστευτα πολύ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλος πάντων, αν την πάρεις θέλουμε φωτογραφίες!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καταρχην σερβαλ ειποφερει στο σπιτι,αν εχω καταλαβει σωστα αυτο που θα παρει ειναι καπιο μιχ.το ζωα περνουν 70% απο τον πατερα παντα,αυτο ειναι νομος τις φυσης.και θεσει του αγριου ζωο ειναι στο δασος και οχι στα ραφια μας.Έχω την εντύπωση κι εγώ ότι οι Serval είναι άγριες γάτες. Πώς θα το κουμαντάρεις αυτό; Είναι σίγουρα φιλικές προς τον άνθρωπο; Μπορούν να ζήσουν σίγουρα στο σπίτι; Στο λέω αυτό γιατί κάθε ζώο έχει κάποια ένστικτα μέσα του. Είναι πολύ όμορφες γάτες και μακάρι να έχεις δίκιο και να την πάρεις. Αλλά θέλει λίγο προσοχή. Και κυρίως πρόσεξε από πού θα την πάρεις. Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο αν ο πατέρας της γατούλας είναι Σερβάλ ή Σαβανα. Γιατί νομίζω ότι αν η γατούλα εχει μητέρα Σαβανά τότε αποκτά τον χαρακτήρα της μητέρας. Κάτι τέτοιο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Τέλος πάντων, αν την πάρεις θέλουμε φωτογραφίες!!!
neliy
Νεοφερμένο μέλος
Thanx
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είπα ποτέ οτι θέλω να πάρω serval. Δεν μπορείς να έχεις serval μέσα στο σπίτι για κανένα λόγο. Πρώτα πρώτα είναι παράνομο. Διαβάστε καλύτερα τα προηγούμενα posts γιατί δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι. Το γατί είναι savannah αρκετών γενεών.
Thanx[/quo
δεν ειπα οτι θελεις να παρεις σερβαλ,το βερατε σαν παραδειγμα.απλα οσο πιο πολυ αγριες ριζες εχει το ζωο τοσο πιο αγριο και παραμενει.εχω δει να εχουν στο σπιτι η γατα του ποταμου απο εκτροθειο και θεοροταν πολυ ισιχι και τρυφερη,μετα απο καπιο χρωνικο διαστιμα καταεσκιζε το παιδι γιατι την τραβιξε την ουρα.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool