Γατονομοθεσία

Οι γάτες αυτές είναι μύξη ράτσας όχι κατήγορίας ζώου όπως είναι το άλογο και το γαιδούρι. Είναι και τα 2 αιλουροειδή αλλά είναι και συμβατά στο μέγεθος. Δεν θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει μίξη λιονταριού με οικόσιτη γάτα. Προφανώς η ένωση έγινε τυχαία (όπως και το άλογο με το γαιδούρι) αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πέτυχε! Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη βέβαια, δεν είμαι ειδική στη γενετική!!!!

Οκ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες ;) Άντε με το καλό να έρθει κ ο πρίγκιπάς σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω,ποτε θα πας να τον παραλαβεις;Δεν εχεις καμια φωτο του να δουμε;Πρεπει να ειναι τελειος...

Ακόμα είμαι στη συζήτηση και δεν θέλω να προτρέχω γιατί αν πάει κάτι στραβά θα απογοητευτώ απίστευτα πολύ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,ΟΚ,επειδη οι περισσοτεροι τα "κλεινουν" με τη γεννα.Με το καλο να τον αποκτησεις και να μαθαινουμε νεα σας!

συγνομι που θα πω κατι που μπορει να μην σου αρεσει.αγρια ζωα,και μισι αγρια ανεικουν στην φυσι και μονο.δεν σου φτανουν ολες τις ρατσες που ειπαρχουν,τωσα κατικιδια.εχω εμπιρια οτι αφορα αγρια ζωα επεδι ειμουν στο ζωοπαρκο 10 χρωνια.και μου εχει τυχι να κραταω στο σπιτι αγριες γατες οσο ειταν μωρα και ειχαν αναγγη απο φροντιδα του ανθροπου,επεδι τους παρατεισε η μαμα τους,αλλα μετα απο καπια υλικια αυτα γειρειζανε στο ζωοπαρκο στα κλουβια.γιατι αγριο ζωο ζει με δικο του κανονα.πρεπει να το σκευτεις παρα πολυ αυτο.σερβαλ στο σπιτι!!!!!αδιανοητο.και αν να σε δαγοσει να εχει απολιτο δικιο,και οπια διποτε τετια γατα,μετα τι θα κανεις,να το δωσεις στο παρκο?οπια διποτε αγρια γατα ειναι δηνατο και πολυ ανεξαρτιτο ζωο και δεν θα σκευτει τι θελεις εσει και αν το αγαπας.χωρης παραξειγειση απλ θελω να βοηθεισω.:rolleyes:

Έχω την εντύπωση κι εγώ ότι οι Serval είναι άγριες γάτες. Πώς θα το κουμαντάρεις αυτό; Είναι σίγουρα φιλικές προς τον άνθρωπο; Μπορούν να ζήσουν σίγουρα στο σπίτι; Στο λέω αυτό γιατί κάθε ζώο έχει κάποια ένστικτα μέσα του. Είναι πολύ όμορφες γάτες και μακάρι να έχεις δίκιο και να την πάρεις. Αλλά θέλει λίγο προσοχή. Και κυρίως πρόσεξε από πού θα την πάρεις. Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο αν ο πατέρας της γατούλας είναι Σερβάλ ή Σαβανα. Γιατί νομίζω ότι αν η γατούλα εχει μητέρα Σαβανά τότε αποκτά τον χαρακτήρα της μητέρας. Κάτι τέτοιο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Τέλος πάντων, αν την πάρεις θέλουμε φωτογραφίες!!!

Έχω την εντύπωση κι εγώ ότι οι Serval είναι άγριες γάτες. Πώς θα το κουμαντάρεις αυτό; Είναι σίγουρα φιλικές προς τον άνθρωπο; Μπορούν να ζήσουν σίγουρα στο σπίτι; Στο λέω αυτό γιατί κάθε ζώο έχει κάποια ένστικτα μέσα του. Είναι πολύ όμορφες γάτες και μακάρι να έχεις δίκιο και να την πάρεις. Αλλά θέλει λίγο προσοχή. Και κυρίως πρόσεξε από πού θα την πάρεις. Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο αν ο πατέρας της γατούλας είναι Σερβάλ ή Σαβανα. Γιατί νομίζω ότι αν η γατούλα εχει μητέρα Σαβανά τότε αποκτά τον χαρακτήρα της μητέρας. Κάτι τέτοιο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Τέλος πάντων, αν την πάρεις θέλουμε φωτογραφίες!!!
καταρχην σερβαλ ειποφερει στο σπιτι,αν εχω καταλαβει σωστα αυτο που θα παρει ειναι καπιο μιχ.το ζωα περνουν 70% απο τον πατερα παντα,αυτο ειναι νομος τις φυσης.και θεσει του αγριου ζωο ειναι στο δασος και οχι στα ραφια μας.

Δεν είπα ποτέ οτι θέλω να πάρω serval. Δεν μπορείς να έχεις serval μέσα στο σπίτι για κανένα λόγο. Πρώτα πρώτα είναι παράνομο. Διαβάστε καλύτερα τα προηγούμενα posts γιατί δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι. Το γατί είναι savannah αρκετών γενεών.
Thanx

Δεν είπα ποτέ οτι θέλω να πάρω serval. Δεν μπορείς να έχεις serval μέσα στο σπίτι για κανένα λόγο. Πρώτα πρώτα είναι παράνομο. Διαβάστε καλύτερα τα προηγούμενα posts γιατί δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι. Το γατί είναι savannah αρκετών γενεών.
Thanx[/quo
δεν ειπα οτι θελεις να παρεις σερβαλ,το βερατε σαν παραδειγμα.απλα οσο πιο πολυ αγριες ριζες εχει το ζωο τοσο πιο αγριο και παραμενει.εχω δει να εχουν στο σπιτι η γατα του ποταμου απο εκτροθειο και θεοροταν πολυ ισιχι και τρυφερη,μετα απο καπιο χρωνικο διαστιμα καταεσκιζε το παιδι γιατι την τραβιξε την ουρα.

η γατα του ποταμου ειναι αυτο και το μπενγαλ που εχει αρκετα αγριες ριζες πολες φωρες διμιουργει προβλιματα συπερεφορας

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    3,4 KB · Εμφανίσεις: 80
  • aaaa1.jpg
    aaaa1.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 81

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back