Χαβαη???Καπου εκει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μάρθα έχει ένα κλαμμένο ύψος και κλαίει συνέχεια και πολύ δυνατά (Μάρθα Βούρτση, σας λέει κάτι?).
Η Νούμπι ονομάστηκε έτσι από το ισπανικό nube (ή κάπως έτσι) που σημαίνει σύννεφο, γιατί τη βρήκαμε μια συννεφισμένη μέρα (με χάλια καιρό)! Η Μάσκο είχε αρχικά ονομαστεί Ζορρό-Μασκοφόρος εκδικητής (όλο αυτό), αλλά μετά ανακαλύψαμε ότι ήταν κοριτσάκι, οπότε έγινε Μασκοφορίτσα και για συντομία Μάσκο. Η Ζόρμπι είχε και αυτή αρχικά ονομαστεί Ζορμπάς ( ήταν η μόνη από τα 3 αδελφάκια της που φώναζε και έτσι τα βρήκαμε στον σκουπιδοτενεκέ)... μέχρι που μας βγήκε κορίτσι και "αλλάξαμέ" λίγο το ονοματάκι! Ο Φάνης πήρε αυτό το όνομα γιατί όταν ήταν μικρός είχε ένε πολύ μουλωχτό(!) υφάκι... και μου θύμιζε κάποιον γνωστό μου (που ελπίζω να μην το διαβάσει ποτέ αυτό)!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Τον 2ο γατο μου τον ελεγαν Αλεξανδρο ... γιατι.....μου αρεσε το ονομα απλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
έλα τι θα έλεγες για Ζορό επείδη τα Σιάμ ανήκουν στις μασκοφόρες γάτες ή Αντωνιο από τον Μπαντέρας η Κάρλος ωραίο και μικρό για να το ακούει εύκολα. Χουανίτο; Και όσο για τα υπόλοιπα το μεσημέρι που θα έρθει η κόρη μου. Και Μανουέλ είναι ωραίο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες να του δώσω ενα ονομα για καθε μερα??? Και αμα γυρισει ...φτυσε με!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
το ότι θα είσαι για φτύσιμο μετά είναι σίγουρο γιατί το γατί το θα πάθει σύγχυσή προσωπικότητας και θ φτύνει και αυτό τον εαυτό του επίσης και το Μάλο είναι πολύ ωραίο. Και αν τελικά καταλήξεις σε όνομα με τα χαρας να γίνω και νονά του.Αχχχχχ μου αρεσουν ολα![]()
Λες να του δώσω ενα ονομα για καθε μερα??? Και αμα γυρισει ...φτυσε με!![]()
Μια που ξέρω και από μπάνια

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως σαμπουαν πηρα... μαλακτικο φερε
Το Μαλο στα Ισπανικα σημαινει κακος....οποτε θα δειξει απο την συμπεριφορα του κυριου πως θα ονομαστει!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Το Μάλο σημαίνει κακό αλλά μεγάλο το κακό που σου έγινε μέχρι να τον πάρεις, και σίγουρα μόνο κακό δεν θα είναι αλλά μια παρωδία της κατάστασεις Εξάλου είνα πολύ ευηχο Μπορείς να τον πεις και Τορο ή vegas δηλ γελάδα αν τρώει πολυ φυσικά. Να θεωρήσω ότι εκλείσε η δουλειά για τα βαφτίσια;Χαχαχαχα ναι αυτο θα ειναι που λενε "τρελη νονα σε βαπτισε!"
Παντως σαμπουαν πηρα... μαλακτικο φερε![]()
Το Μαλο στα Ισπανικα σημαινει κακος....οποτε θα δειξει απο την συμπεριφορα του κυριου πως θα ονομαστει!![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Ηταν καλοκαιρι βραδυ και η μητερα μου ειχε βγει με τους θειους μου για ποτο σε ενα μπαρ και ο μπαρμαν ειπε οτι η ασπρη γατα που τριγυρνουσε στο μπαρ ειχε γεννησει.Το ακουει η μητερα μου και επειδη λατρευε τις ασπρες γατες του ζητησε να της δωσει ενα αρσενικο.Βεβαια ο μπαρμαν μεσα στα σκοταδια σιγα να ην μπορουσε να ξεχωρισει το φυλο της γατας....Ετσι βγηκε και το ονομα Λουης το οποιο μετα της εμεινε και την φωναζαμε ετσι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Delos
Νεοφερμένο μέλος
),λογω της πολυ μακριας ουρας της και της τασης που εχει να σκαρφαλωνει στα ποιο ψηλα και ασυνηθιστα μερη 
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος
2ος γάτος Λάζαρος Χνούδης. Λάζαρος επειδή ουσιαστικά αναστήθηκε ( τον βρήκα πεταμένο) και εφόσον πια ξεπέρασε την ανωνυμία έπρεπε να είναι γάτος με ονοματεπώνυμο...
Καταλήξαμε να τον φωνάξουμε με το επίθετο σαν να είμασταν συμμαθητές στο λύκειο3η γάτα Ζιζέλ Επειδή είναι η μόνη ράτσας( περσική) από το γνωστό φωτομοντέλο .Είναι λα πουά και κουκλάρα...
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
1) Την πρωτη μας γατουλα,που την νομιζαμε για αγορακι, την βγαλαμε Κοκο, απο ενα σηριαλ που επαιζε η τηλεοραση εκεινη την εποχη, με τον Κωστα Βουτσα.
2) Μετα μας μαζευτηκε ενα μικρο, που το ονομασα εγω Σεραφινο, γιατι διαβαζα εκεινη την εποχη Σεραφινο. Τελικα αποδειχτηκε και αυτο κοριτσι, οποτε εγινε Σεραφινα.
3) Εναν γατουλη που μαζεψα, τον εβγαλα Σγουορτς, γιατι ολο εβγαζε νυχακια.
4) Μια γατουλα που μαζευτηκε στην αυλη και δεν ξεκολαγε απο τον Σγουορτς, την εβγαλα Ρουθ. Ξερετε, η πιστη συζυγος.
5)Για την πρωτη μου γατουλα σαν ενηλικη, ψαχναμε να βρουμε ονομα για καιρο, που οπως ειχαμε διαβασει επρεπε να περιεχει ρ και λ. Εντωμεταξυ, επειδη ηταν μικρουλα, την βλεπαμε και λεγαμε "τι ζουζουνι" και εμαθε να ακουει αυτο, οποτε εγινε Ζουζου.
6) Τον γατουλη που μαζεψα μετα τη Ζουζου, τον εβγαλα Κοκο, στη μνημη της πρωτης μου γατουλας.
7) Αμεσως μετα, μας μαζεψε ο Κοκος, ενα ελεεινο,ψωριαρικο μικρακι ταρταρουγακι, που το εβγαλα Ριρη. Ειπα να βγαλω κι ενα αυθεντικο γατισιο ονομα.
9) Στην συνεχεια, μαζεψαμε μια γατουλα γκριζα τιγρε, που επειδη την ταιζαμε για 3 μηνες κατω, πριν την μαζεψουμε, της ειχε μεινει το ονομα Γκριζουλα.
9) Κατοπιν, μαζεψαμε ενα δευτερο ταρταρουγακι, που το εβγαλα Τασουλα. Ναι ναι, το γνωστο γιουβαρλακι. Η ιστορια πισω απο το ονομα της ειναι μεγαλη και εχω ηδη πλατειασει.
10ον, αλλα οχι λιγωτερο σημαντικο, ειναι το τελευταιο μας αποκτημα, το αποσπορι μας. Οταν το βρηκαμε λοιπον, του βαζαμε να φαει και καθομαστε κοντα του, γιατι ηταν μικρακι και ειχαμε αλλες 4 μεγαλες γατες στο σπιτι. Αυτο λοιπον τρωγοντας, εκανε αγριαδες, μην τυχον και του παρουν το φαι του. Και μου λεει ο αντρας μου. Ο Κοναν ο Βαρβαρος. Ετσι και εγενετο, το ονομα αυτου Κοναν, γνωστο και ως Κονανακι η Τσαμτσαμινι.
Αυταααααα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν αρκετά Αιγυπτιακά θυληκά ονόματα. Θα μπορούσες να το βγάλεις Νεφερτίτη ή Μπαστ.Εγώ θα το ονόμαζα Χέοπα αλλά ήταν θυλικό !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christinakitty
Νεοφερμένο μέλος
Τα παιδια της το αγορακι το ειπαμε Φριξο το ενα κοριτσακι Αυγη και το αλλο Ιριδα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool