mimikaki
Διάσημο μέλος
Για να την πιασουμε και να ερθει κοντα μας, της ριξαμε σαρδελες.
Επισης, ηταν μια εποχη που ο φιλος μου(αγνωστο το γιατι)ελεγε συνεχεια σαρδελα και σαρδελα και την πληρωσε η γατα!![]()
σαρδελιτσα νομιζα οτι την ονομασατε ετσι επειδη δεν εχει αυτακια και μοιαζει με σαρδελα!!! ετσι το ειχα συνδιασει!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PROTEAS
Νεοφερμένο μέλος
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΖΩΩΝ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

PROTEAS
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Για να ανοίξεις καινούριο thread, πήγαινε στην κατηγορία του Forum που σε ενδιαφέρει (για το συγκεκριμένο θέμα, μάλλον ο Τελευταίος αποχαιρετισμός είναι η καταλληλότερη) και κάνε κλικ στο βελάκι "Εργαλεία Forums". Από εκεί, επιλέγεις "Νέο θέμα".
PROTEAS
Νεοφερμένο μέλος

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ. ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΤΕ!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Η γραφή με κεφαλαία απαγορεύεται από τους κανόνες του forum, τους οποίους αποδέχτηκες όταν έκανες την εγγραφή. Δεν είναι προσωπικό μου βίτσιο.

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ μ αυτο μεγαλωσα.Αμπρα καταμπρα λεγοταν η σειρα και καπου εχω φυλαξει την κασσετα.Εχει πλακα γιατι τωρα ενας γκομπολινο κυκλοφορει στο σπιτι και κανει ζημιες αλλα εμεις δεν τον μαλωνουμε! λολ!
![]()
Και εγώ άκουγα Άμπρα κατάμπρα, και μάλιστα δεν έτρωγα μεσημεριανό άμα δεν έβαζα την κασσέτα! Είχα και στο παρελθόν ένα γατάκι μαύρο και απο το παραμύθι τον είχα βγάλει και εγώ Κομπολίνο!
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Εμείς βγάλαμε τον γατούλι μας johnny απο το... Johnny Walker.Είμαστε λίγο αλκοόλες με τον καλό μου... Τα Σάββατα που βγαίνουμε βάζουμε το μπουκάλι κάτω και του αλλάζουμε τα φώτα....Αλλά βασικά φταίει και ο τρόπος που τον βρήκαμε.Πηγαίναμε ωραία και καλά για μπάνιο με αυτοκίνητο στην Νάξο και βλέπουμε στην μέση ακριβώς του δρόμου ένα γατάκι τόσο δα να νιαουρίζει πεισματικά.Κατεβαίνω και το βάζω στην άκρη του δρόμου για να μην το πατήσει κανένας.Με το που γυρίζω την πλάτη άρχισε να περπατάει προς τον δρόμο πάλι. Το ξαναπάω πίσω , τιποτα, δεν καθόταν , περπατούσε προς τα εμένα τώρα.Τρίτη φορά (έτοιμη να βάλω τα κλάματα μέχρι τώρα γιατί ήταν πετσί και κόκκαλο και μισότυφλο:cry
άρχισε να περπατάει πάλι προς το δρόμο και προς εμένα. Ε, αυτό ήταν το βάλαμε στο αμάξι και φύγαμε. Πάνε οι διακοπές αλλά χαλάλι , κερδίσαμε τον μικρούλι μας.Ετσι λοιπόν Johnny Walker!He walked his way home!
Fotini
Διάσημο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι οτι όλο με τα ποτήρια στον αέρα καθόμαστε γιατί προσπαθει να δοκιμάσει...
Αλκοόλα και το γατί....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπεκρούλιακας το γατίΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον Αντρέα πάλι επειδή τον πήρα του Αγ. Αντρέα ανήμερα οπότε δεν δυσκολεύτηκα να ψάξω... Συνδύασα τη μέρα που γεννήθηκα και έτσι βγήκε.
aretha
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εχω και μία αδυναμία στα αρχαία ελληνικά ονόματα.
Μετά την πρώτη γέννα που έκανε η Νεφέλη μου είχαν τα εξής ονόματα.
1. μία κατάμαυρη Δανάη
2. μία τρίχρωμη σαν την μαμά της ιόλη ή τίποτα την λέγαμε σκέτο ιόλη
3. μία τρίχρωμη προς το μαύρο Μυρτώ
4. έναν ξανθό κούκλο Έκτωρα
5. έναν λευκό με καφέ και γκρι και πολύ ζηλιάρη ΚΟΥΚΛΟ κα ερωτευμένο με τον εαυτό και τον κεθρέφτη Αδωνη.
Την δεύτερη γέννα:
1. και 2.τα ασπρόμαυρα δίδυμα 1 αγόρι και 1 κορίτσι
Αρη και Αριάνα
3.4. Τα δευτερα δίδυμα Αρτεμης και Απόλωνας
5. το επισης ξανθό της γυο Αχιλέα
6. Ηρα γιατί ήταν και λίγο στριμένη
Μετά την στειρώσαμε και ευτυχώς δεν είχαμε άλλα γατάκια.
Τώρα την γατούλα που έχω την βρήκα έξω από το μαγαζί μου και επειδή έκλαιγε συνέχεια την έβγαλα Κλειώ μου θυμίζει λίγο το Κλαίω. Αλλά τώρα δεν κλαίει ευτύχώς.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τη Ζιζέλ,αυτό είναι καθαρά αντιγραφή από την Ζιζέλ της Όλγας,μία γάτα που της έχω μεγάλη αδυναμία,τόσο μεγάλη που φρόντισα το όνομα της να έχει και διάδοχο.Βέβαια αν η δική μου Ζιζέλ έπαιρνε στο χαρακτήρα έστω και το ελάχιστο από την Ζιζέλ της Όλγας,θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.Αμπρα καταμπρα λεγοταν η σειρα και καπου εχω φυλαξει την κασσετα.Εχει πλακα γιατι τωρα ενας γκομπολινο κυκλοφορει στο σπιτι και κανει ζημιες αλλα εμεις δεν τον μαλωνουμε! λολ!