Subject to change
e-steki.gr Founder
Ας πω εγώ:
- Vector: Απο τα διανυσματικά γραφικά (vector graphics) τα οποία ως γνωστόν ό,τι και να τα κάνεις δεν χαλάει η ποιότητα τους. Έτσι και ο κούκλος μου ο vector, ο,τι και να κάνει πάντα κούκλος είναι

- Ζαν: Το είχε σκεφτεί ο πατέρας μου, βγαίνει απο τη Jean D'Arc
- Εύα: Αρχικά την είχαμε ονομάσει Ζωή γιατί ήταν το μόνο απο τα γατάκια της Ζαν που επέζησε αλλά μάλλον λόγω του ζήτα ερχόταν και η Ζαν όταν τη φωνάζαμε και τελικά της αλλάξαμε όνομα και την είπαμε Εύα απο τους προωτόπλαστούς (και να φανταστεί κανείς οτι είμαι άθεη
) - Όλα τα άλλα γατάκια που είχαμε τα είχαμε δώσει πολύ μικρά για να τους βγάλουμε όνομα ή για να το θυμάμαι το όνομα που τους είχαμε βγάλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μάργκο, από την άλλη, πήρε το όνομά της από τη σπουδαία κυρία του κλασσικού χορού Μάγκο Φοντέιν, κι αυτό διότι όταν ήταν μικρή πηδούσε στον αέρα κι έκανε πιρουέτες. Στριφογύριζε στον αέρα δυο και τρεις φορές πριν προσγειωθεί στο πάτωμα. Έκανε απίστευτα πράγματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
araXniar
Νεοφερμένο μέλος
-Ευλαμπίτσα (είναι αυτή που έχω στο avatar). Την ονόμασα έτσι γιατί ήθελα ένα όνομα ελληνικό και αστείο-σαν το ομώνυμο τραγούδι-και γιατί είναι σαν κουτσομπόλα του χωριού, όλα θέλει να τα μαθαίνει.
-Φρόσω: είναι το pet γατί της Ευλαμπίας. Της την πήρα αφού της πέθανε ο Σάκης, και αφού χάσαμε το πρώτο της pet, το Gremlin.
-Τσίκου: είναι η 'κοινόχρηστη' από όλη την οικογένεια, γάτα που μένει σε σπιτάκι στην πυλωτή. Από το ψιψι, μετά πήγαμε στο 'τσίκι τσίκι' και της έμεινε το 'τσίκου' χαχα!
Από παλιές γάτες τώρα:
-Σάκης: ο μακαρίτης άνδρας της Ευλαμπίτσας. Τον έβγαλα έτσι γιατί ήταν κούκλος και καμάρωνε, σαν τον Ρουβά! χαχαα!
-Gremlin: όταν πέθανε ο Σάκης, πήρα στην Ευλαμπίτσα που την έιπασε κατάθλιψη τον Gremlin για pet της. Για να έχει με κάτι να ασχολείται να μη μιζεριάζει! Τον έβγαλα Gremlin γιατί ήταν ενοχλητικούλης, και όλο πείραζε τα πάντα, σαν τα εκνευριστικά gremlins.
Παλιότερες γάτες που είχαμε τις λέγαμε: Γατσατσόνι, γριά Τσιτσή (εγγονή του γατσατσονιού), Prince (αδερφός της Τσιτσής) και πολλές γάτες τις φωνάζαμε απλά 'Τσιτσίκο'.
Bill_Slayer10751
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο παππούς μας ποτέ δε συνήθισε το Τζίνο και τον φώναζε Τζώνυ!Ντέμης: Ο Ντέμης (που αρχικά θα ονομαζότανε Ζερμπίνο -- η μαμά το είχε διαλέξει αυτό από ένα ιταλικό μυθιστόρημα αν θυμάμαι καλα), πήρε το όνομά του από τον γνωστό .. Ντέμη! Για πολύ καιρό είχε μείνει αβάπτιστος, μέχρι που ανακάλυψα τις.. κλωτσιές του! Όσο δεν έδειχνε δόντια και νύχια αυτό το γατί, τόσο γερές κλωτσιές έδινε!! Ιδίως όταν ήταν ανάσκελα και του πειράζαμε τα πίσω πόδια!!
Ο παππούς και σε αυτή την περίπτωση έκανε την μετονομασία. Ο μικρός Ντέμης, ονομαζόταν Τζίνος! 
Σάντυ: Η Σάντυ πήρε άμεσα το όνομά της, δεν μπερδευτήκαμε καθόλου! Ένα της βρήκαμε, ένα της βγάλαμε αλλά δε θυμάμαι πραγματικά καθόλου πως βγήκε το όνομά της!
Σίντυ: Η μικρή κόρη της Σάντυ! Αρχική απόπειρα ονόματος ήτανε το Dolce (ιταλικό κι αυτό!), όμως επικράτησε το Σίντυ, γιατί ήτανε πιο εύκολο!
Σούζυ: Η μαυρούλα μας! Στην αρχή ονομαζόταν Τζοζεφίνα , αλλά παραήτανε μεγάλο αυτό το όνομα και ο μπαμπάς μου την έβγαλε Σούζυ γιατί ήτανε και πολύ γατί της πιάτσας!!!!

Garfield10802
Νεοφερμένο μέλος
οταν χανω ενα γατι ....και το επομενο του μοιαζει παιρνει το ιδιο ονομα....απλα του κολλαω ενα νουμερο...πχ...Μανταλενα Δυο, ΨιΨινελ τεσσερα, γκριζουλης επτα κλπ
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lexx10809
Νεοφερμένο μέλος
- Αζόρ
- Πτολεμαίος
- Καλυψώ
- Πραξιτέλης (Πραξ)
- Επίκουρος
- Βρασίδας
- και 2 που δεν μικρά ανώνυμα ακόμα
Subject to change
e-steki.gr Founder

Lexx10809
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά πιστέυω ότι τα μόνα ονόματα που ακούνε είναι αυτά που έχουνε "Ψ" μέσα, πχ ψιψινελ.
Η καλύτερη γάτα που έιχα πάντως ήταν η Λαγάνα. Θα πω άλλη φορά την ιστορία της γιατί πρέπει να φύγω...
vaziliz
Νεοφερμένο μέλος
Marco: Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι καθώς η κοπέλα μου το έβγαλε πολύ παλιά. Είναι 9 ετών, ξανθός και χοντρούλης !!! Είναι γαμώ τα γατιά όμως γιατί το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται και να τρώει...Βαριέται τα πάντα ... !!!
Mona: Η Mona μπήκε πέρισυ στη ζωή μας μαζί με την δίδυμη αδελφή της Lisa. Ο λόγος πυο λέγονται έτσι .... είναι από μαύρη μαμά και ξανθό μπαμπά ... και είναι και οι δύο κυρίως μαύρες με λίγα ξανθά στίγματα σε όλο τους το σώμα. Το πρόσωπό τους όμως ... είναι μισό μισό. Η Mona έχει ξανθό το αριστερό μέρος (όπως την κοιτάμε) του προσώπου και η Liza το δεξί. Αν τους κολλήσεις τα πρόσωπα είναι σαν μία ξανθή γάτα !!!
Είναι απίστευτο και πολύ αστείο ...
Αυτά για την ώρα ... πάω να δω και άλλα posts να απαντήσω !!!
vaziliz
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από vaziliz:Καταρχήν να πω ένα καλησπέρα σε όλο τον κόσμο εδώ μέσα. Μόλις σήμερα ανακάλυψα το site και πραγματικά ενθουσιάστηκσ !!! Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από γάτες, και να πω την αλήθεια ούτε τις συμπαθούσα ιδιαίτερα (πότε όμως δεν κακοποίησα ούτε για πλάκα), μέχρι που αναγκάστηκα και έμεινα με μία γάτα (ήταν της κοπέλας μου) και από τότε πραγματικά άρχισα να τις λατρεύω. ...Μια και μιλάμε για ονόματα εδώ ...θα γράψω τα ονόματα από τις γάτες που έχω ...για να μην βαριέστε κι όλας...
Eυχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Αν δεν σου κάνει κόπο πέρνα και απο δώ και πες πως το ανακάλυψες

Πάντως αυτό ακριβώς που λες συνέβη και με τον δικό μου φίλο! Δεν συμπαθούσε και πολύ τα ζώα (ούτε φυσικά είχε κακοποιήσει κανένα) και μόλις πήραμε τον Vector τον λάτρεψε και κάνει σαν χαζομπαμπάς!

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Έχω γίνει τελείως χαζογατομαμά!!! Και επί του θέματος..... το όνομα αυτής ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ! Φυσικά εμπνευσμένο από τον Αρκά...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος

Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Christy
Νεοφερμένο μέλος

Sylvester: ήταν ένας γάτος που είχα υιοθετήσει στις πρώτες μου μεγάλες διακοπές στην Κρήτη (2 μήνες) γιατί ειχε ακριβώς τα χρώματα του Συλβέστρου
Blackie: ήταν το πρώτο γατί που υιοθέτησα για ευνόητους λόγους. μόνο μια τουφίτσα άσπρη σχεδόν αόρατη υπήρχε στο κορμί του.
Kit: πήρε το όνομά της από ένα φίλο μου που όταν την είδε να τρέχει (1 μηνός γατί) άρχισε να την παίζει σαν αυτοκινητάκι και έλεγε είναι ο kit

Skippy: Διάλεξε μόνος του το όνομά του μέσα από πολλά χαρτάκια με ονόματα. Μου άρεσε ηχητικά.
Princess: γιατί συμπεριφέρεται σαν πριγκήπισσα και της ταιριάζει.
Willy: γιατί παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις του κτηνίατρου
αυτή έδωσε την μάχη της και έζησε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christy
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Amelie:Εγώ πάλι όταν ανακαλύψαμε ότι είναι αγοράκι έψαχνα όνομα..Και το βρήκα μια μέρα βλέποντας φόρμουλα 1.....Από τον Κίμι Ραικόνεν τον οδηγό...
Ναι αλλά δεν λες πως το λέγανε μέχρι τότε το γατί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool