giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Christy:Kit: πήρε το όνομά της από ένα φίλο μου που όταν την είδε να τρέχει (1 μηνός γατί) άρχισε να την παίζει σαν αυτοκινητάκι και έλεγε είναι ο kit![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jupiter
Νεοφερμένο μέλος
Υπήρχε και ένα θηλυκό, το φωνάζαμε γιουσουφάκι για ευνόητους λόγους… έπεσε μια φορά από τον 6ο κάτω στο τσιμέντο και την γλίτωσε με μερικά σπασμένα δόντια και ένα πόδι… κουφάθηκε ο γιατρός που το είδε… επιβεβαίωνε το «επτάψυχες» που είχε ακουστά… δεν της έδωσε απολύτως καμία θεραπεία, ούτε το πόδαράκι της έβαλε στο γύψο… πολύ σύντομα έγινε καλά το πόδι της και έτρωγε κανονικά όπως και τα άλλα…
αλλά δεν σταμάτησε τα ακροβατικά …
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη Ruby διότι είναι πορτοκαλί.
Τον Χουζούρη διότι μου άρεσε σαν όνομα όταν το άκουσα (έναν πελάτη μου τον έλεγαν κ. Χουζούρη) και είπα "τον επόμενο γάτο μου θα τον λένε Χουζούρη". Μετά από λίγες ημέρες βρήκα τον γάτο μου, ήταν μόλις λίγων ημερών, παρατημένος από τη μητέρα του στη Φολέγανδρο και αμέσως έγινε δικός μου. Είναι η αδυναμία μου!
Τον Τελεία και τον Παύλα, διότι είναι αδερφάκια-αδεσποτάκια, τα υιοθέτησα μαζί και επειδή δεν γίνεται να βάλω κι άλλα γατιά στο σπίτι είπα "μετά από αυτούς, τελεία και παύλα!"....

Subject to change
e-steki.gr Founder

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για το ζωάκι που έχει παρέα στο κρεβάτι του και μονίμως το "πλένει" κοντεύει να το λιώσει από το γλύψιμο, είναι ο Τουίτι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά πραγματικά δεν έχω ακούσει πιο εύστοχα και αστεία ονόματα!!!Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:Τον Τελεία και τον Παύλα, διότι είναι αδερφάκια-αδεσποτάκια, τα υιοθέτησα μαζί και επειδή δεν γίνεται να βάλω κι άλλα γατιά στο σπίτι είπα "μετά από αυτούς, τελεία και παύλα!"....![]()

mela
Νεοφερμένο μέλος
Μπλάκυ ήταν το πρώτο μαύρο μου γατί όταν ήμουν 7-8 ετών.
Μετά υιοθετήσαμε την Μίτση του θείου μου αλλά δυστυχώς αρρώστησε και την χάσαμε γρήγορα. Το όνομα δεν ξέρω πως το βγάλανε.
Μετά βρήκα το Ζοφρέ στον δρόμο ... το όνομα του το έδωσα από το μυθιστόρημα-ποταμός
Αγγελική, Μαρκησία των Αγγέλων - είχα μεγάλο κόλλημα τότε.
Το φαιδρό της υπόθεσης - αν και τότε έπαθα μεγάλο σοκ - ήταν ότι ο Ζοφρέ του μυθιστορήματος ήταν ένας γάλλος ευγενής κουτσός... έτσι και ο Ζοφρέ-γάτος πέφτοντας από τον 4ο όροφο έσπασε τα δύο του πόδια και η μητέρα μου με πείραζε: είχες δεν είχες τον κούτσανες το Ζοφρέ.(Ευτυχώς ο Ζοφρέ έγινε καλά αν και δεν τον κρατήσαμε).
Μετά ήρθε η δεύτερη Μπλάκυ μου - η πιο αγαπημένη μου - όπως καταλαβαίνετε κατάμαυρη... μόνο μία τούφα άσπρη στο λαιμό.
Στο χωριό που έζησα κανένα χρόνο πέρασαν πολλά γατιά και μετά που έφυγα ακόμα περισσότερα...Ερρίκος, Ζιζί, Πίπι, Συλβέστρος, το Παιδί αλλά αυτά τα βάφτιζε η πεθερά μου. Τώρα πρέπει να έχει τουλάχιστον τέσσερα μικρά συν τη μαμά τους και όλα τα άλλα που μαζεύονται για φαΐ.
Και τέλος η Μέλα μας... στην αρχή θέλησα να την πω Νερίνα από το ιταλικό nero - μαντέψτε... είναι κατάμαυρη, όχι ότι έχω κόλλημα μπααα - αλλά δεν άρεσε στον άντρα μου κι εγώ ήθελα κάτι να έχει σχέση με την εμφάνισή της. Κατέληξα στο Μέλα απ'το Μέλανας ζωμός αλλά και απ΄το γεγονός ότι τα μάτια της ήταν μελιά όταν την πήραμε. Τώρα κιτρίνισαν σαν τίγρη. Άσε που μόνο στο άκουσμα της λέξης "έλα" έτρεχε προς το μέρος μας.
ladycat
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από mela:Λοιπόν για να δούμε...
Μπλάκυ ήταν το πρώτο μαύρο μου γατί όταν ήμουν 7-8 ετών.
Μετά υιοθετήσαμε την Μίτση του θείου μου αλλά δυστυχώς αρρώστησε και την χάσαμε γρήγορα. Το όνομα δεν ξέρω πως το βγάλανε.
Μετά βρήκα το Ζοφρέ στον δρόμο ... το όνομα του το έδωσα από το μυθιστόρημα-ποταμός
Αγγελική, Μαρκησία των Αγγέλων - είχα μεγάλο κόλλημα τότε.
Το φαιδρό της υπόθεσης - αν και τότε έπαθα μεγάλο σοκ - ήταν ότι ο Ζοφρέ του μυθιστορήματος ήταν ένας γάλλος ευγενής κουτσός... έτσι και ο Ζοφρέ-γάτος πέφτοντας από τον 4ο όροφο έσπασε τα δύο του πόδια και η μητέρα μου με πείραζε: είχες δεν είχες τον κούτσανες το Ζοφρέ.(Ευτυχώς ο Ζοφρέ έγινε καλά αν και δεν τον κρατήσαμε).
Μετά ήρθε η δεύτερη Μπλάκυ μου - η πιο αγαπημένη μου - όπως καταλαβαίνετε κατάμαυρη... μόνο μία τούφα άσπρη στο λαιμό.
Στο χωριό που έζησα κανένα χρόνο πέρασαν πολλά γατιά και μετά που έφυγα ακόμα περισσότερα...Ερρίκος, Ζιζί, Πίπι, Συλβέστρος, το Παιδί αλλά αυτά τα βάφτιζε η πεθερά μου. Τώρα πρέπει να έχει τουλάχιστον τέσσερα μικρά συν τη μαμά τους και όλα τα άλλα που μαζεύονται για φαΐ.
Και τέλος η Μέλα μας... στην αρχή θέλησα να την πω Νερίνα από το ιταλικό nero - μαντέψτε... είναι κατάμαυρη, όχι ότι έχω κόλλημα μπααα - αλλά δεν άρεσε στον άντρα μου κι εγώ ήθελα κάτι να έχει σχέση με την εμφάνισή της. Κατέληξα στο Μέλα απ'το Μέλανας ζωμός αλλά και απ΄το γεγονός ότι τα μάτια της ήταν μελιά όταν την πήραμε. Τώρα κιτρίνισαν σαν τίγρη. Άσε που μόνο στο άκουσμα της λέξης "έλα" έτρεχε προς το μέρος μας.
καλε να σου δωσω για γαμπρο τον πισσα μου εχω απορια ολα μαυρα θα βγουνε

mela
Νεοφερμένο μέλος
Δύσκολο πάντως να βγαίνανε μαύρα. Η Μπλάκυ προερχόταν από μαμά Σιάμ και μπαμπά μαύρο αλήτη. Για τη Μέλα δεν ξέρω γιατί τη βρήκανε με τα τρία της αδέλφια πεταμένη σε μια σακούλα και δεν ξέρουμε πως ήταν η μαμά της. Παρεπιπτόντως ήταν η μόνη που επιβίωσε.
ladycat
Διάσημο μέλος
κ εμενα ο πισσας μια πο τα ιδια οθτε τον μπαμπα του ξερω ουτε την μαμα του κ εγω στα σκουπιδια τον βρηκα μεσα σε μια σακκουλα με τα αδερφια του μαζι κ ευτυχως μου εζησαν ολα κ ειμαστε μια ευτιχισμενη οικογενεια ο μονος που μας αφησε νωρις ηταν ο ποκυ αλλα ζει μεσα μας κ αυτο ειναι το σημαντικοΑρχική Δημοσίευση από mela:Ευχαρίστως αν δεν την είχα στειρώσει. :kiss:
Δύσκολο πάντως να βγαίνανε μαύρα. Η Μπλάκυ προερχόταν από μαμά Σιάμ και μπαμπά μαύρο αλήτη. Για τη Μέλα δεν ξέρω γιατί τη βρήκανε με τα τρία της αδέλφια πεταμένη σε μια σακούλα και δεν ξέρουμε πως ήταν η μαμά της. Παρεπιπτόντως ήταν η μόνη που επιβίωσε.
Hackerman
Νεοφερμένο μέλος
1)Γουτου
2)Ψυχας (στην αρχη τον λεγαμε Ψυχουλη)
3)Τομ(2 γατους ειχαμε βγαλει)
4)Νιαου
5)Μπουμπης
6)Κανελλος
7)Μπουμπης(2 γατους εχουμε βγαλει)
8)Μπουμπου
9)Λουλου(Την φωναζαμε πατσαβουρακι
)10)Τζινος
11)Μπεκος
12)Αραμις
13)Ξενια
και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι
mela
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:κ εγω στα σκουπιδια τον βρηκα μεσα σε μια σακκουλα με τα αδερφια του μαζι
Καλά μπορεί να μου πει κανείς πως είναι δυνατόν να τα βλέπεις να γεννιούνται και να τα πετάς σε σακούλα στα σκουπίδια;
Αν δεν τα θέλεις, δεν αφήνεις τη γάτα να ζευγαρώσει. Κι αν γίνει κατά λάθος, ε, τόσο δύσκολο είναι να περιμένεις δύο - τρεις μήνες να τα δώσεις;
Όταν απέκτησα την Μπλάκυ είχα αποφασίσει να την αφήσω μία φορά να γεννήσει πριν τη στειρώσω. Έκανε 4 γατάκια. Δε λέω ότι ήταν εύκολο να τα δώσουμε. Άσε που κατέστρεψαν και τα πάτωμα στο τοτε σπίτι μας - αλλά δε φταίγανε τα καημένα.
Τί σόι άνθρωπος μπορεί να είναι κανείς για ν'αντέξει τέτοιο πράγμα?????

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τέτοιοι άνθρωποι θα έπρεπε να στειρώνονται

mela
Νεοφερμένο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Λαγάνα?? roflΑρχική Δημοσίευση από Lexx:Η καλύτερη γάτα που έιχα πάντως ήταν η Λαγάνα

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον εβγαλε ετσι η μητερα μου επειδη ηταν παρα πολυ αργος σε ολα, βαριοταν που ζουσε δηλ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool