Lady
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Τώρα έχει αρχίσει λίγο να φέρεται σαν γάτα γιατί όταν τον έφεραν οι γονείς μου νόμιζαμε οτι ήταν κομοδίνο..
martinos
Νεοφερμένο μέλος
αλλα ηταν πολυ καλοψυχος και εγινε τελικα σπιτογατος...
ladycat
Διάσημο μέλος
martinos
Νεοφερμένο μέλος
.Αμπρα καταμπρα λεγοταν η σειρα και καπου εχω φυλαξει την κασσετα.Εχει πλακα γιατι τωρα ενας γκομπολινο κυκλοφορει στο σπιτι και κανει ζημιες αλλα εμεις δεν τον μαλωνουμε! λολ!
ladycat
Διάσημο μέλος
martinos
Νεοφερμένο μέλος
.Αν και μέρικες φορές το παρακάνω με την αγάπη μου προς το γκομπουσάκι μου (εχει και παραλλαγες το ονομα)
ladycat
Διάσημο μέλος
Χατζηϊωαννίδου Πόπη
Νεοφερμένο μέλος
. Κι επειδή στο λύκειο η φιλόλογος έλεγε οτι ο Σωκράτης ήταν άσχημος, προέκυψε το όνομα. Παντως τώρα είναι κούκλος-έστρωσαν και τα αυτιά- και έχει γίνει 6 κιλά γάτος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Digital Dazzle
Νεοφερμένο μέλος
- Η γατουλα που ειχαμε εμεις ονομαζοταν Τίφη αλλα δυστυχως πεθανε παρα πολυ μικρη απο μια πολυ σοβαρη ασθενεια (αλλα δε ξερω πως ονομαζεται). :cry:
- Η θεια μου ειχε δυο γατες.Η θηλυκη ονομαζοταν Φίφη (μου θυμιζει την Τίφη μας τοσο πολυ.. :cry: ) και η αρσενικη Βολίδας.

ladycat
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Χατζηϊωαννίδου Πόπη:Εγώ το γατουλίνι μου το ονόμασα Σωκράτη. Όταν τον έφερα σπίτι ήταν πολύ μικρός(ενός μήνα) και είχε τεράστια αυτιά. Ήταν σαν νυχτερίδα! Μου φαινόταν πολύ άσχημος και μάλιστα σκέφτηκα "ας πάρω αυτό γιατί δεν θα το θέλει κανείς άλλος". Κι επειδή στο λύκειο η φιλόλογος έλεγε οτι ο Σωκράτης ήταν άσχημος, προέκυψε το όνομα. Παντως τώρα είναι κούκλος-έστρωσαν και τα αυτιά- και έχει γίνει 6 κιλά γάτος!
καλως ηρθες κιολας
isokratis
Νεοφερμένο μέλος
προεκυψε οταν ειχα παει να παρω μια ταινια απο το βιντεο κλαμπ . Η μονη που βρηκα διαθεσιμη και υπεθεσα πως θα βλεποταν ηταν το ~the mighty joe^ , το οποιο αφορουσε την ιστορια ενος μικρου γοριλλα του οποιου σκοτωσαν τη μητερα και το μεγαλωσαν ανθρωποι που το βρηκαν , μεχρι που εγινε ολοκληρο τερας κλπ κλπ
Γυριζοντας λοιπον σπιτι με την ταινια , βρισκω στο δρομο ενα καταμαυρο κατεστραμενο πλασμα που υπεθετες οτι πρεπει να ειναι γατακι μιας και σχεδον δεν ειχε ουτε τριχες πανω του....
Το πηρα μαζι μου σπιτι και τελικα βλεποντας την ταινια το εβγαλα τζο , αστειευομενος οτι κι αυτο θα μεγαλωσει και θα γινει τερας....
Ποσο δικιο ειχα !!!
Οσιρις ,
λογω της αυτοκρατορικης συμπεριφορας του . Παει στην αγκαλια μας οπουδηποτε , σπανια τρωει κατι αν πεσει στο πατωμα , δεν θελει να τον ακουμπανε αλλες γατες (εκτος του τζο) και επειδη του αρεσε το ονομα μιας και αρχισε να το ακουει σχεδον αμεσα !

Καμικαζι ,
ενας απο τα παλιοτερα μου . Τον μαζεψα απο τη μεση της λεωφορου Κηφισου με κινδυνο να με πατησει κι εμενα κανενα αυτοκινητο (ακομα αναρωτιεμαι πως σωθηκε ) . Με τον που τον πηγα σπιτι , επεσε απο το μπαλκονι (2ος οροφος) στο δρομο και τον βρηκα ματωμενο στην πυλωτη . Ετσι προεκυψε το ονομα...
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι του ταιριαζει απολυτα!!!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μωρά της Λούσυ τα ονομάσαμε Χιούη, Λιούη κ Ντιούη, είχα μεγάλη μανία τότε με τα κόμικ της Ντίσνεϋ. Τα δώσαμε όμως κ μας έμεινε μόνο ο Λιούη, που αποδείχθηκε θηλυκό κ έτσι ονομάστηκε Νταίζη.
Στη συνέχεια βρήκαμε στο δάσος δύο αδέλφια που ονομάστηκαν Elrik, από τον αγαπημένο μου ήρωα φανταστικής λογοτεχνίας, κ Silmoril, λίγο αλλαγμένο το όνομα της αγαπημένης του Elrik στο βιβλίο.
Αυτά

lucky11029
Νεοφερμένο μέλος
Το Τουλης απο το γατουλης.
Το Lucky γιατι οταν τον βρηκαμε μικρο καιπολυ αρρωστο,ουτε ο γιατρος δεν πιστευε οτι θα την ...σκαπουλαρει!Ασε που μετα απο λιγες βδομαδες επεσε απο τον δευτερο οροφο και...ουτε που το καταλαβε.
Το Λοσαντα γιατι εχει πολυ καλο κοντρολ της μπαλας οταν παιζουμε και εχει και καλο...σουτ!!!
Την πρωτη μου γατουλα την λεγαμε Λιζα γιατι ηταν ναζιαρα σαν την Αλικη Βουγιουκλακη σε καποια ταινια της.
Μετα ειχαμε τον Ραλφ που ηταν κουκλος και τον Χαλβα που ηταν το πιο καλοσυνατο γατι που εχω γνωρισει γιατι οσο και αν ακουγεται απιστευτο μεγαλωνε τα μικρα της αδερφης του(που ηταν πολυ γυριστρουλα).Ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια να θυμηθω ξανα αυτα τα γατακια που εχουν φυγει πριν πολλα χρονια και τα αγαπουσαμε πολυ.
loykoymaki
Νεοφερμένο μέλος

Ολγα
Νεοφερμένο μέλος
Rosida
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool