Γατονόματα!

Τώρα που το λές λεω τον Ανώνυμο να τον φωνάζω Αδράνεια...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι? Βαριεται να κουνηθει και αυτος? :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαριέται τόσο πολύ που αν τον σηκώσω ξαναξαπλώνει και κοιμάται όπου να ναι...
Τώρα έχει αρχίσει λίγο να φέρεται σαν γάτα γιατί όταν τον έφεραν οι γονείς μου νόμιζαμε οτι ήταν κομοδίνο..

Εμένα ο γατούλης μου πήρε το όνομα του(γκομπολίνο) απο ένα παραμυθι που ακουγα σε κασσετα μικρος.Προοριζοταν να γινει ο γατος της μαγισσας :( αλλα ηταν πολυ καλοψυχος και εγινε τελικα σπιτογατος...:rolleyes:

αχ καλε αυτο το παραμυθι μου το ειχε παρει κ εμενα η μαμα μου τελειο ηταν ακομη εχω την κασσετα την εχω φυλαξει για τα παιδια μου τι γλυκο ονομα

Εγώ μ αυτο μεγαλωσα:cool: .Αμπρα καταμπρα λεγοταν η σειρα και καπου εχω φυλαξει την κασσετα.Εχει πλακα γιατι τωρα ενας γκομπολινο κυκλοφορει στο σπιτι και κανει ζημιες αλλα εμεις δεν τον μαλωνουμε! λολ!:happy:

τελικα καταλαβα απο αυτο οτι ειμαστε παιδια με σωστα ερεθισματα μεγαλωμενα να αγαπαμε τα ζωα κ να τα σεβομαστε οι γονεις μας εκαναν καλη δουλεια τελικα αγοραζοντας τετοια παραμυθια

Ετσι είναι, πράγματι:) .Αν και μέρικες φορές το παρακάνω με την αγάπη μου προς το γκομπουσάκι μου (εχει και παραλλαγες το ονομα):happy:

k εμεις εδω μια απο τα ιδια το παρακανουμε αλλα δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως για τετοιες φατσες

Εγώ το γατουλίνι μου το ονόμασα Σωκράτη. Όταν τον έφερα σπίτι ήταν πολύ μικρός(ενός μήνα) και είχε τεράστια αυτιά. Ήταν σαν νυχτερίδα! Μου φαινόταν πολύ άσχημος και μάλιστα σκέφτηκα "ας πάρω αυτό γιατί δεν θα το θέλει κανείς άλλος":/: . Κι επειδή στο λύκειο η φιλόλογος έλεγε οτι ο Σωκράτης ήταν άσχημος, προέκυψε το όνομα. Παντως τώρα είναι κούκλος-έστρωσαν και τα αυτιά- και έχει γίνει 6 κιλά γάτος!

Στο παρελθον ειχαμε μονο μια γατουλα.Παρολ'αυτα ειχαμε ονομασει και τις δυο γατες της θειας μου.Τα ονοματα που ειχαμε δωσει σ'αυτες τις τρεις γατουλες ηταν :
  • Η γατουλα που ειχαμε εμεις ονομαζοταν Τίφη αλλα δυστυχως πεθανε παρα πολυ μικρη απο μια πολυ σοβαρη ασθενεια (αλλα δε ξερω πως ονομαζεται). :cry:
  • Η θεια μου ειχε δυο γατες.Η θηλυκη ονομαζοταν Φίφη (μου θυμιζει την Τίφη μας τοσο πολυ.. :cry: ) και η αρσενικη Βολίδας. :happy:

Αρχική Δημοσίευση από Χατζηϊωαννίδου Πόπη:
Εγώ το γατουλίνι μου το ονόμασα Σωκράτη. Όταν τον έφερα σπίτι ήταν πολύ μικρός(ενός μήνα) και είχε τεράστια αυτιά. Ήταν σαν νυχτερίδα! Μου φαινόταν πολύ άσχημος και μάλιστα σκέφτηκα "ας πάρω αυτό γιατί δεν θα το θέλει κανείς άλλος":/: . Κι επειδή στο λύκειο η φιλόλογος έλεγε οτι ο Σωκράτης ήταν άσχημος, προέκυψε το όνομα. Παντως τώρα είναι κούκλος-έστρωσαν και τα αυτιά- και έχει γίνει 6 κιλά γάτος!

καλως ηρθες κιολας

Τζο ,
προεκυψε οταν ειχα παει να παρω μια ταινια απο το βιντεο κλαμπ . Η μονη που βρηκα διαθεσιμη και υπεθεσα πως θα βλεποταν ηταν το ~the mighty joe^ , το οποιο αφορουσε την ιστορια ενος μικρου γοριλλα του οποιου σκοτωσαν τη μητερα και το μεγαλωσαν ανθρωποι που το βρηκαν , μεχρι που εγινε ολοκληρο τερας κλπ κλπ
Γυριζοντας λοιπον σπιτι με την ταινια , βρισκω στο δρομο ενα καταμαυρο κατεστραμενο πλασμα που υπεθετες οτι πρεπει να ειναι γατακι μιας και σχεδον δεν ειχε ουτε τριχες πανω του....
Το πηρα μαζι μου σπιτι και τελικα βλεποντας την ταινια το εβγαλα τζο , αστειευομενος οτι κι αυτο θα μεγαλωσει και θα γινει τερας....
Ποσο δικιο ειχα !!!
:lol:

Οσιρις ,
λογω της αυτοκρατορικης συμπεριφορας του . Παει στην αγκαλια μας οπουδηποτε , σπανια τρωει κατι αν πεσει στο πατωμα , δεν θελει να τον ακουμπανε αλλες γατες (εκτος του τζο) και επειδη του αρεσε το ονομα μιας και αρχισε να το ακουει σχεδον αμεσα !
;)

Καμικαζι ,
ενας απο τα παλιοτερα μου . Τον μαζεψα απο τη μεση της λεωφορου Κηφισου με κινδυνο να με πατησει κι εμενα κανενα αυτοκινητο (ακομα αναρωτιεμαι πως σωθηκε ) . Με τον που τον πηγα σπιτι , επεσε απο το μπαλκονι (2ος οροφος) στο δρομο και τον βρηκα ματωμενο στην πυλωτη . Ετσι προεκυψε το ονομα...

Γατουλης
γιατι του ταιριαζει απολυτα!!!

Την πρώτη μου γάτα την ονόμασα Λούσιφερ, γιατί ήταν ολόμαυρη κ ολίγον τι διαβολική όταν ήταν μικρή. Η γιαγιά μου όμως, που είχε κάποιες αντιρρήσεις, τη φώναζε Λούσυ, κ έτσι της έμεινε.
Τα μωρά της Λούσυ τα ονομάσαμε Χιούη, Λιούη κ Ντιούη, είχα μεγάλη μανία τότε με τα κόμικ της Ντίσνεϋ. Τα δώσαμε όμως κ μας έμεινε μόνο ο Λιούη, που αποδείχθηκε θηλυκό κ έτσι ονομάστηκε Νταίζη.
Στη συνέχεια βρήκαμε στο δάσος δύο αδέλφια που ονομάστηκαν Elrik, από τον αγαπημένο μου ήρωα φανταστικής λογοτεχνίας, κ Silmoril, λίγο αλλαγμένο το όνομα της αγαπημένης του Elrik στο βιβλίο.
Αυτά :)

Τον δικο μας τον λενε Τουλη Lucky Λοσαντα,αλλα... τον φωναζουμε..Λακη.
Το Τουλης απο το γατουλης.
Το Lucky γιατι οταν τον βρηκαμε μικρο καιπολυ αρρωστο,ουτε ο γιατρος δεν πιστευε οτι θα την ...σκαπουλαρει!Ασε που μετα απο λιγες βδομαδες επεσε απο τον δευτερο οροφο και...ουτε που το καταλαβε.
Το Λοσαντα γιατι εχει πολυ καλο κοντρολ της μπαλας οταν παιζουμε και εχει και καλο...σουτ!!!

Την πρωτη μου γατουλα την λεγαμε Λιζα γιατι ηταν ναζιαρα σαν την Αλικη Βουγιουκλακη σε καποια ταινια της.
Μετα ειχαμε τον Ραλφ που ηταν κουκλος και τον Χαλβα που ηταν το πιο καλοσυνατο γατι που εχω γνωρισει γιατι οσο και αν ακουγεται απιστευτο μεγαλωνε τα μικρα της αδερφης του(που ηταν πολυ γυριστρουλα).Ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια να θυμηθω ξανα αυτα τα γατακια που εχουν φυγει πριν πολλα χρονια και τα αγαπουσαμε πολυ.

To πρωτο γατι που ειχα το ονομασα λουκουμι ηταν ενα μαυρο αγκυρας τ οοποιο απο μικρο ειχε μια ταση να βουταει στο πετρελαιο.μετα πηραμε τον λουκουμι Νο2 ο οποιος ειχε αδοξο τελος.ακολουθησε ο λεωνιδας,η μπουλου,η δαναη και ο ριρικος 2 σιαμαιζες,ο κανελος και αλλες που δεν θυμαμαι πως τις ειχα βαφτησει:(

E, λοιπόν έχετε δώσει πολύ πετυχημένα ονόματα στα γατιά σας με καλύτερο βέβαια το Τελείας και Παύλας. Εγώ λοιπόν δεν τα καταφέρνω με τα ονόματα στις γάτες μου. Την πρώτη γατα που είχα δεν την φώναζα με κάποιο συγκεκριμένο όνομα. Τον δεύτερο τον φωνάζαμε Κώστα γιατί έτσι ήθελε η γυναίκα που μας τον έδωσε. Την τρίτη Ντίξυ γιάτί μας άρεσε το όνομα. Τον τέταρτο δεν τον βαφτίσαμε παρόλο που στο βιβλιαράκι για τα εμβόλια ο γιατρός τον έγραψε σκουφάκι. Είναι ο αγαπημένος της μαμάς μου και τον φωνάζει με διάφορα υποκοριστικά. Επίσης αυτόν που έχουμε τώρα στο σπίτι τον φωνάζουμε Αρκούδο γιατί είναι χοντρούλης , ξαπλώνει και κοιμάται συνέχεια. Αυτά.

Ο δικός μου λέγεται Ιάσων. Δεν μπορούσαμε μια εβδομάδα να σκεφτούμε όνομα για αυτόν. Μιά στηγμή ο άντρας μου λέει για πλάκα να τον ονομάσουμε Ιρακλή. Αλλά δεν του ταίριαζε καθόλου. Συν ξέρω πως έιναι καλό να υπάρχει ήχος Σ στο όνομα γάτας. Έτσι ξαφνικά μου ήρθε Ιάσων που ήταν φίλος του Ιρακλή και κοκκινομάλλης σας το γατάκι μας :)

το πατουνι ονομαστικε ετσι γιατι δεν ξερω μου βγηκε αυθορμητα ειναι κ ουδετερο μολις δουμε τι φυλλο ειμαστε θα αλλαξουμε ονομα αν ειμαστε κοριτσακι θα ονομαστουμε η πατουνη αν ειμαστε αγορακι θα λεγομαστε ο πατουνης καπου το ειχα διαβασει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back