melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για τα γατονόματα:
Κυνηγετικιά: Η πρώτη γάτα που θυμάμαι. Το όνομα αυτό βγήκε , επειδή είχε "καθαρίσει " όλα τα ποντίκια
Κανελιά: Λόγω του χρώματός της
Αγελαδίτσας: Ένα όνομα που του ταιριάζει αφού είναι ασπρόμαυρος και παχουλός σαν αγελάδα
Τίγρης: Λόγω των ραβδόσεών του
Μαλλιαρός: Αδερφός του τίγρη, πανομοιότυπος ,όμως πολύ πιο μαλλιαρός
Γουργούρης: Τρίβεται συνέχεια πάνω σε ότι βρει και γουργουρίζει συνέχεια. Επίσης πολύ φιλικός για γάτος.
Λίνα: Απ' το Γατουλίνα. Δεν ξέρω πως μου βγήκε

Πιτσιλιά: Λόγω της πιτσιλιάς που έχει στην πλάτη της. Αρχικά με αυτό το σημάδι την ξεχώριζα απ' την Λίνα
Κυνηγούλα: Κόρη της Κυνηγετικιάς. Είχα ξεμείνει από ιδέες, και ...
Χουζουρίτσα:
Το αγαπημένο μου γατάκι!!! Ήταν αρχικά πολύ φοβισμένο και χουζούρεβε μοναχό του. Έτσι, προέκυψε τ' όνομά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pipina
Νεοφερμένο μέλος
Πιπινα βρε θεια μου ειπε..απο το πιπι+νανι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος

.....Και που να μεγαλωσει, τοτε θα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακη!
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Γάτός απο το παρελθόν (ο πιό αγαπημένος της ζωής μου)
Σάχης: το αρσενικό του Σαχά από τη "Γάτα" της Κολέτ
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Paris Gatopalaviaris:Σάχης: το αρσενικό του Σαχά από τη "Γάτα" της Κολέτ
Υπαρχει και ο Σαχά --ο γαλλος ποδοσφαιριστης---

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρήκαμε τη μικρούλα Νιάρα κρυμμένη στο αυτοκίνητο: νιαούριζε και νομίζαμε ότι είχε εγκλωβιστεί και κάναμε ΑΜΑΝ να τη βγάλουμε! Βγήκε κατατρομαγμένη και κάνοντας "άαου" συνεχώς. Της έφερα γαλατάκι και ακόμα κι όταν επινε φώναζε, κάνοντας "γαργάρες". Αυτό το "άαου" δε σταματούσε και την είπαμε "Γκρινιάρα". Της έμεινε σαν όνομα, αλλά όταν αργότερα την αναλάβαμε κι ας ήταν ακόμα κάτω στον κήπο δεν πολυγύριζε στο όνομά της. Ο πεθερός μου με συμβούλεψε να βάλω δισύλλαβο όνομα, τα ζώα δεν ανταποκρίνονται εύκολα στα πολυσύλλαβα. Έτσι το έκοψα σε "Νιάρα" που μου άρεσε πολύ. Αμέσως ανταποκρίθηκε! Επίσης, δεν ήθελα ένα όνομα με "σ" ή "ψ" μέσα, έχω πρόβλημα με το "σ"... Όταν έκανα "ψι ψι ψι" για να την καλέσω νομίζω ότι με κορόιδευαν τα παιδιά.
Δεν είναι πια γκρινιάρα, αλλά το "Νιάρα" βγαίνει και από το αλανιάρα (ήταν ΠΟΛΥ) και από το "νιαρ νιαρ" που κάνει (τη λέω χαϊδευτικά και "Νιαουράκι", "Νιαουρίτσα" κ.λ.π.) και από το ...κλ*νιάρα
(που τις αμόλαγε ασύστολα όταν αρρώστησε η κακομοίρα).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χαχαχα ι μουθυμισες τωρα τον γρινιαρη που την αμολησε μια μερα στην μουρη του κυριακου κ επαθε ασφυξια χαχααχαχαα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:χαχαχα ι μουθυμισες τωρα τον γρινιαρη που την αμολησε μια μερα στην μουρη του κυριακου κ επαθε ασφυξια χαχααχαχαα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, και το Δημήτρη (σύζυγος) τον πρωτο...μπιμπ

όταν την είχε στην αγκαλιά του κάτω στο γκαράζ, και δεν το αντέχει με τίποτα αυτό! Εγώ γελάω και σπάω πλάκα

Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aragorn : Γιατί έχει βασιλικό στυλ, θέλαμε να διατηρήσουμε το ίδιο στυλ ονοματολογίας (ε και κυρίως επειδή είμαι Τολκιενικός)

Ismini
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ξανθούλης ή Ξεφτίλας: Για τους ίδιους λόγους ονομάστηκε έτσι. Άσπρος με ξανθό κεφάλι αν και τον φωνάζαμε ξεφτίλα μιας και αυτά που έκανε...
Ζιζού: Μου θύμησε την κεφαλιά του Ζιντάν γιατί και αυτός ορμάει με το κεφάλι οπουδήποτε.....

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Κανελίτσα: Επειδή μοιάζει τρομερά στην μαμά της την Κανελιά
Στραβή ή Στραβούλα: Λόγω του κάπως παράξενου σχήματος του κεφαλιού της. Το 1 αυτί της είναι πιο μικρό και τοποθετιμένο λίιιιιιιιιιγο πιο πίσω από το άλλο
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Όταν υιοθέτησα στο Σβουράκι μου, ήθελα να την φωνάζω Αμελί. Μετά από δύο ημέρες κάτω από την ίδια στέγη...
και το Σβούρα έμοιαζε να της ταιριάζει περισσότερο για τους ευνόητους λόγους!
Σκέτο διαβολάκι...

Κατερίνα Χαρισιάδου
Νεοφερμένο μέλος
Έχω τρελλαθεί με πολλά από τα ονόματα που δώσατε στις γάτες σας! Ειδικά ο Τελείας και ο Παύλας, νομίζω ότι ήταν τα απόλυτα γατο-ονόματα
. Συγχαρητήρια Χουζούρη!!! Ορίστε και τα δικά μου με την μικρή τους ιστορία:Nerino: Λόγω χρώματος, φυσικά...
Sexy: Γιατί τριβόταν και τρίβεται σε όλους και μάλιστα με έναν πολύ σκερτσόζικο τρόπο...
Κάμα: Την έβγαλε ο φίλος μου έτσι επειδή είναι κα-φέ και μα-ύρη. Ωστόσο, δεν είχαμε σκεφτεί ότι το χαϊδευτικό της θα ήταν Καμάκι! Και τώρα είναι "κατά κόσμον" γνωστή ως : το Καμάκι.
Μαυρούλα ή Μαυρουλίτσα ή Δρακουλάκι: Τα πρώτα δύο λόγω χρώματος. Δρακουλάκι γιατί είχε αρρωστήσει πολύ σοβαρά (η γιατρός της γειτονιάς μου είπε ευθανασία
, αλλά εγώ την πήγα σ'έναν άλλο, πολύ γατόφιλο και ευσυνείδητο και μου είπε να το παλέψουμε, και όντως τώρα το γατί χαίρει άκρας υγείας)και επειδή τότε. λόγω πόνου και υποθερμίας είχαν κυρτώσει τ'αυτιά της προς τα κάτω και φαινόντουσαν οι κυνόδοντές της, έμοιαζε με νυχτερίδα και συνειρμικά με Δράκουλα...Κωλοβελόνι ή Ψιψί: Το πρώτο ήταν ιδέα του γείτονά μας, επειδή ήταν (και είναι) πολύ ζωηρός και δεν βάζει τον ποπό του κάτω. Ψιψί είναι το σύντομο όνομά του.
Αυτά για τα γατουνάκια μου και τα ονόματά τους!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχετο με το θέμα, αλλά επειδή μονίμως αναζητώ τον "τέλειο" κτηνίατρο κ βλέπω ότι μένεις κοντά, μήπως θέλεις να μου στείλεις τα στοιχεία του σε ΠΜ;
ευχαριστώ

Τέλειο θέμα για να θυμηθώ τα μωρά μου ! Champion: Ο πρώτος μου γάτος. Με συνόδευε στο διάβασμα όταν ετοιμαζόμουν για πανελλαδικές (αιώνες πριν). Τον είχα ονομάσει έτσι γιατί τον θεωρούσα πρωταθλητή των γατών ! Ήταν ένας υπέροχος γκρι γάτος με μελιά μάτια. Κατέληξε στη γιαγιά μου στο Πήλιο όπου αφού γέμισε το χωριό στα γκρι γατιά πέθανε από βαθιά γεράματα.
Persy: Την Persy την είχα βρεί μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ στο κέντρο της Αθήνας και ήταν τόσο μωρό που χώραγε στην πάνω τσέπη από το τζην μπουφάν μου. Έτσι την πήγα σπίτι. Την μεγαλώσαμε για κανένα εξάμηνο και μετά Πήλιο και αυτή. Ήταν τόσο κακομαθημένο γατί που γριά ακόμα δεν έπινε γάλα αν δεν το είχε μόλις αρμέξει η γιαγιά μου από την κατσίκα. Το Persy βγήκε από το ιρλανδικό όνομα persyvall απλά επειδή μου άρεσε. Άσχετα αν ένας φίλος μου επέμενε να τη φωνάζει "φέτος" κάθε φορά που την έβλεπε !
Snow: Ένα κατάλευκο γατί με ένα μάτι μπλε και ένα πράσινο, ερωτευμένο με τη μάνα μου ! Ο πιο σνομπ γάτος που έχω δει ποτέ. Του μίλαγες και αυτός επιδεικτικά σου γύρναγε την πλάτη. Ήταν όμορφος και το ήξερε. Αγαπημένη του θέση η πάνω ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο μου από όπου μπορούσε να επιβλέπει τα πάντα και τους πάντες. Βασιλιάς ο Snow πριν μας αφήσει, φρόντισε να κάνει 4 υπέροχα γατάκια με την κυρία που ακολουθεί. Το όνομα του το πήρε φυσικά λόγω χρώματος.
Sanja: H ονειρεμένη (αυτό σημαίνει το όνομά της). Δεμένη με τα όνειρα μιας άλλης ζωής. Η μόνη γάτα ράτσας που είχα. Σιαμέζα. Πανέμορφο γατάκι αγορασμένο απο Pet shop αφού είχαμε γυρίσει με τον τότε σύντροφό μου όλη την Αθήνα πήραμε τη συγκεκριμένη επειδή όταν μας είδε, μας έκανε ΜΙΟΥ ! Αγρίμι μεγαλώνοντας, φύλακας του σπιτιού και επιφυλακτική με όσους δεν ήξερε δεν άντεξε τον τότε χωρισμό μου και τις απανωτές αλλαγές. Εκδήλωσε άγρια επιθετικότητα και θα της έκανε ευθανασία ο κτηνιάτρος αν δεν είχε επιμείνει ο πατέρας μου ότι μπορούσε να την ηρεμήσει. Τελικά σήμερα ζει με τον μπαμπά μου τον οποίο λατρεύει, έχει προσπαθήσει να πνίξει τον σκύλο μας, έχει δαγκώσει τον άντρα μου και εμένα πολύ άσχημα αλλά της τα έχουμε συγχωρήσει όλα λόγω αδυναμίας.
Πατσαβούρι: Ένα μαύρο γατάκι σε άθλια κατάσταση που είχα βρει ένα χειμωνιάτικο βράδυ. Φοβισμένο αγριμάκι παρόλες τις φροντίδες μας δεν έμαθε ποτέ να ζει με κόσμο μέσα σε διαμέρισμα. Πήγαινε και κρυβόνταν πάντα στις πιο σκοτεινές γωνίες και στο βάθος της ντουλάπας. Έβγαινε μόνο για φαγητό και για την ανάγκη της και πάντα ψιλογρατσούνιζε και δάγκωνε για εκφοβισμό. Την είπαμε έτσι γιατί εκεί που κρυβόνταν ξεσκόνιζε με τη γούνα της όλα τα σημεία που δεν έφτανε η σκούπα. Έζησε μαζί μας ένα χρόνο. Μετά την πήγαμε στην αυλή του πατρικού μου. Αλητογατάκι βρήκε τη χαρά της και δεν καταπιέζονταν μέσα στους 4 τοίχους. Μόνο που κάποια μέρα δεν γύρισε για να φάει. Για ένα περίεργο λόγο αυτό το γατί μας λείπει ακόμα πάρα πολύ.
Fluffy !!! : Ο λατρεμένος μου. Το μωρό μου. Ο πιο υπέροχος γλυκός αγαθός καλόβολος τρυφερός εκφραστικός γατούλης. Αυτό το πλάσμα μας έχει επιστρέψει την αγάπη που του δίνουμε στο πολλαπλάσιο. Δεν θα μπορούσε να έχει κανένα άλλο όνομα γιατί είναι τόσο μα τόσο φουντωτός χοντρός μαλακός χουρχούρης που θέλεις να τον έχεις συνέχεις αγκαλιά.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool