Γατονόματα!

Ποκίτο γιατί νομίζαμε ότι ήταν θηλυκό και θα έμενε μικρούλι και το βγάλαμε Ποκίτα. Ε, μετά που να σκέφτομαι άλλο...:redface:
Πέπε: Από ένα κομιξ του Αστερίξ (ο Αστεριξ στην Κορσική ή στο μεξικό - δεν είμαι σίγουρη) όπου ένα παιδάκι ο Πέπε απειλεί ότι αν δεν του κανουν τα χατήρια θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει. Κάπως έτσι συμπεριφέρεται και ο δικός μας ο Πέπε!!!
Από το 'Ο Αστερίξ στην Ισπανία' ήταν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από το 'Ο Αστερίξ στην Ισπανία' ήταν!
Και να φανταστείς ότι ήμουν σχεδόν 100% σίγουρη ότι ήταν στην Κορσική!!!
Σκέψου λοιπόν μιας και το έχεις διαβάσει τον Πέπε απότο κομιξ σε γάτο! Μεγάλο σπάσιμο νεύρων!!! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P :lol: :lol::lol:
Πράγματι πρέπει να είναι πολύ σπαστικό! ΑΠλά πρέπει να βρεις το κουμπί του. Στο τέλος αυτου του κόμιξ τον πάνε επιτέλους στον πατέρα του και ο μικρός κρατά την ανάσα του γιατί θέλει να κρατήσει τον ιντεφίξ. Ο πατέρας του λοιπόν αναφωνεί 'τον οφέλησαν τον γιο μου τα ταξίδια στο εξωτερικό, δείτε τι ωραίο χρώμα που απέκτησε!'

εγω τον εβγαλα φρου φρου γιατι με ακολοθουσε συνεχεια απο πισω και ακομη το κανει σαν να ειναι ο προσωπικος μου φρου-ρος... ετσι επειδη το φρουρος ηταν μεγαλο τον ειπα φρου!!!:P

οδυσσεας....λογω της ταλαιπωριας μεχρι να ερθει σε μενα
4 μηνες πριν ηρθε ενα γατακι μαυρο ταλαιπωρημενο μολις το ειδα πεταρησε η καρδουλα μου του εβαλα φαγητο που ειχα μαγειρεψει συγκεκριμανα τη μεριδα μου το εφαγε ολο χοιρινο με σκορδο λεμονι κτλ ηταν σε αθλια κατασταση απο τη μεση και κατω και πανω στο κεφαλι του δεν ειχε τριχες .......αφου εφαγε δε τον ξαναδα αφου περασαν 4 μηνες ηρθε ξανα του εβαλα φαι και απο τοτε δε ξαναφυγε εγινε δικος μου ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ .......με τον καιρο καταφερε να μπει και στο σπιτι καταφερε και τον ανενδωτο αντρα μου που δεν ηθελε γατα ...πηγαμε και στον γιατρο υγειεστατο το μικρο μου ηταν 2 χρονων.....μετα ανακαλυψα οτι δεν ειχε τα μπροστινα του νυχια με επιασε φρικη τον σκεφτομουν στο δρομο πως αν του επιτεθοταν κατι θα υπερασπιζοταν τον εαυτο του χωρις νυχια πως τα καταφερε ;;;;;αυτοι οι απαισιοι που τον ειχαν γιατι τον εγκατελειψαν τοσο καλο γατακι ;;;;;
τωρα ο οδυσσεας μου ειναι 3 χρονων και 4 μηνων (λογω που τον πηγαμε σεπτεμβρη καναμε αυτη την ημερομηνια γενεθλια του και σβηνουμε κερακια μαζι με τον αντρα μου 20 σεπτεβρη και οι δυο τους χεχεχεχεχεχε)
οι τριχες του δεν εχουν βγει ολοκληρωτικα ακομα ......

Εμενα οπως φαινεται και απο το nick...

το πρωτο μου (πορτοκαλι) το λεω
Rukia απο ενα ιαπωνικο anime που εβλεπα παλιοτερα και η μια εκ των πρωταγωνιστων που ονομαζοταν ετσι μου θυμιζε αρκετα τον χαρακτηρα του γατιου μου...περιεργο,πανεξυπνο,μεσα στην ενεργεια και ορεξη ολη την ωρα,δινεται μονο σε λιγους και εκει που θελει...(βασικα στους αντρες της οικογενειας,εμενα τον πατερα και τον παππου μου...)ολους τους υπολοιπους απλα τους αγνοει επιδεικτικα...

το δευτερο μου (γκρι) το λεω
Κasper (Ισαακ).Το πρωτο του ονομα το ειχε απο το ''Αργος'' που μου το δωσαν οποτε ειναι δυσκολο να το αποχωριστω...το δευτερο και ανεπισημο προεκυψε απο ενα τραγουδι που ακουγα με τον συγκεκριμενο τιτλο και εκεινη την ωρα ο γατουλης μου ηρθε και μου κανε πολλες γλυκες...νιαουριζε και τα σχετικα...οποτε ειπα να το υιοθετησω...

τωρα το Κασπερ δεν ξερω απο που...αν καποιος απο το Αργος η η Hook γνωριζει θα χαρω πολυ να μαθω και εγω...

ο rukia ειναι αρσενικος?? μοιαζει πολυ με εναν γατουλη που ειχα πολυ λατρεμενο που δυστυχως τον εχασα περσυ απο aids...

Τα ονομασα Νεμο και Ντορις, απο την ταινια κ.σ. ''ψαχνοντας τον Νεμο".. εχει πλακα, ο Νεμο κανει συνεχεια σκανταλιες και οταν ηταν μωρουλι κρυβοταν συνεχεια και τον εψαχνα...οσο για την Ντορις, την ονομασα ετσι γιατι με το που δει αλλο γατι να περναει απ'εξω, παιρνει φορα προσπαθωντας να επιτεθει..αλλα ξεχναει (μονιμα) πως υπαρχει τζαμι και σκαει πανω του...:lol:

...ξεχασα...(μετα λεω για την Ντορις..) φωτογραφιες τους δεν μπορω δυστυχως να περασω να δειτε τα μωρα μου..ειναι ολα αρχεια bitmap..μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να τα μετατρεψω σε jpeg? γιατι οτι κι αν δοκιμαζω δεν πετυχαινει... :(

Κελυ ανηξε τησ φοτο με τη ζωγραφικη και μετα καντης αποθηκευση ως jpg εχει μια λιστα οταν κανεις αποθηκευση στο παραθυρο θα την δεις.:)

Κελυ ανηξε τησ φοτο με τη ζωγραφικη και μετα καντης αποθηκευση ως jpg εχει μια λιστα οταν κανεις αποθηκευση στο παραθυρο θα την δεις.:)

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!! :) :) :)

Συνημμένα

• mikro.JPG
    mikro.JPG
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 88
Κουκλακια, να σου ζησουν!:D

τι ομορφα!!!:inlove: :inlove: :inlove:

κουκλακια και τα δυο!!!να σου ζησουν:)

kelly ειναι πανεμορφα τα γατουνια σου.:D Να σου ζησουν!!!

Εγω έχω ένα κόλλημα να βγάζω και ταιριαστό επώνυμο με το όνομα: Ετσι την πρώτη μου γάτα, την σιαμέζα, που τώρα μένει με την γιαγιά μου την ονόμασα CD (όνομα) ROM (επίθετο), γιατί έπαιζε συνέχεια με τον υπολογιστή που είχα πρωτοπάρει τότε. Το γάτο της φωτογραφίας τον φωνάζω TΣΕ (και για το επαναστατικό κόκκινο χρώμα) και το επιθετό του είναι ΜΠΕΡΙ (γιατί μικρό καθόταν στα κεφάλια των επισκεπτών σαν τσεμπέρι). Τώρα για τα επόμενα που θα αποκτήσω ελπίζω να με φωτίσει ο Πανάγαθος:)

Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για τα μωρουλια μου!! :D Και τα δικα σας οπως βλεπω στις φωτογραφιες ειναι πανεμορφα :) :D
Αλλωστε οπως ειχε πει και καποιος με ΠΟΛΥ περισσοτερο μυαλο απο 'μενα, "τα μικρα γατακια ειναι απο μονα τους ενα αριστουργημα.." [Λεοναρντο Ντα Βιντσι]

Ετσι την πρώτη μου γάτα, την σιαμέζα, που τώρα μένει με την γιαγιά μου την ονόμασα CD (όνομα) ROM (επίθετο), γιατί έπαιζε συνέχεια με τον υπολογιστή που είχα πρωτοπάρει τότε. Το γάτο της φωτογραφίας τον φωνάζω TΣΕ (και για το επαναστατικό κόκκινο χρώμα) και το επιθετό του είναι ΜΠΕΡΙ (γιατί μικρό καθόταν στα κεφάλια των επισκεπτών σαν τσεμπέρι).

:lol: :lol: :lol:

Αλέξη (Rukia), τον Κάσπερ τον είπα έτσι γιατί μου θύμιζε τον Κάσπερ το φαντασματάκι: πολύ γλυκός και καλός αλλά ντροπαλός και γίνεται καπνός σαν φάντασμα όταν έρχονται άγνωστοι (το έχει συνειδητοποιήσει κι εσύ!). ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back